Nisam uprati to sve. Svaka čast na zapažanju i napisanom postu.MSOZ101 je napisao/la: ↑24 nov 2024, 09:20Pa već je odgođenoAVNOJ je napisao/la: ↑24 nov 2024, 08:29Ovo prvenstvo nikad nije bilo nakaradnije, pa tako i sama regularnost takmičenja je upitna.
Kao što sam već i pisao vico je čekao povoljan momenat da odgodi utakmicu sa nama i to savršeno odradio, sad je na redu Zrinski.
Vjerujem da imaju plan i da tu utakmicu pomjere za proljeće samo čekaju momenat.
Prema prvobitnom rasporedu Borac je trebao na Koševo doći između evropskih utakmica sa Šamrokom u Irskoj i na domaćem terenu protiv Omonije. Zbog nesreće u Jablanici iskoriste veličanstvenu ideju da se kola pomjere za po jedan vikend.
Sad je umjesto nas, Borac za taj vikend dobio Zrinjski što im svakako nikako ne odgovara.
I da bi napokon kreirali raspored koji je Borcu odgovarajući odluče prolongirati utakmice posljednjeg kola jesenjeg dijela prvenstva za proljeće navodno zbog očuvanja zdravlja igrača, a kao razlog navode vremenske neprilike, a ipak će se taj vikend igrati utakmice koje nisu u ovome kolu što bi se reklo nadoknada.
A prilikom kreiranja rasporeda u pola decembra očekivali su +20 stepeni i da se utakmice mogu lagano kreirati.
Tako da sad Borac ima dva odložena derbi susreta sa Sarajevo i Zrinjskim iz jeseni na proljeće, a u njihovoj teškoj sedmici između Šamroka i Omonije idu na gostovanje Slobodi koju će pokrast jer će biti mrtvi nakon puta u Irsku, pred utakmicu sa Omoniom.
O ovome niko od medija nije smio ni pisnuti niti informisati javnost šta se realno dogodilo. Također, plan je večeras i nas pokrasti sa sudijom iz Banja Luke kojem će ovo biti prva utakmica u PL ikada kao glavni sudija.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Hajmo predikcije za sastav
Rogic
Celik Djuri Soldo
Beganovic Djordjevic Bubanja Lulic Jovic
Renan Guli
Rogic
Celik Djuri Soldo
Renan Guli
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Rogicpjankesarajevo je napisao/la: ↑24 nov 2024, 09:31Hajmo predikcije za sastav
Rogic
Celik Djuri Soldo
Renan Guli
Beganovic Čelik Đuri Jović
Bubanja Đorđević
Lulić
Guli Renan Kyera
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
-
- Kontakt:
Pendulum je napisao/la: ↑23 nov 2024, 19:46bojac ne igra sutra. Igraju tek 15.12 sa Slobodom, 30.11. sa Slogom (kući), 07.12. GOŠK u gostima & 14.12. sa ujkanima (kući).scudetto89 je napisao/la: ↑23 nov 2024, 19:39Kako na prvo bgt kad sutra borac dobije slobodu i mi dobijemo goska opet smo treci jel tako?

04.10.2009 !
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Piše: Sanel Konjhodžić
Da li su ljudi iz NFS BiH koji odlučuju o takmičenju vidoviti ili su ipak samo bezobrazni?
Zašto se nije igralo jučer u Doboju kada je bilo sunčano i teren očišćen, a jeste u Konjicu gdje je teren bio natopljen vodom i padala ledena kiša koja je ugrozila zdravlje svih koji su bili na terenu i tribinama?
Kako su u komisiji znali da se neće moći igrati u Tuzli danas, a može recimo u Gabeli? Je li možda neko gledao i radio prognoze pa napravio procjenu da se dva centimetra snježnog pokrivača u Tuzli ne može ukloniti za više od 30 sati?
Vidoviti nisu. Nisu ni bezobrazni. Kad si bezobrazan donosiš odluke i ponašaš se koristeći svoja iskustva i svoj mozak. Ipak samo ispunjavaju želje onih odozgo.
Sigurno ruka ima neku vrijednost. Mora imati. Sve ostalo je nelogično
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Gospodin, jedini profesionalan novinar.H8Z7 je napisao/la: ↑24 nov 2024, 10:40Piše: Sanel Konjhodžić
Da li su ljudi iz NFS BiH koji odlučuju o takmičenju vidoviti ili su ipak samo bezobrazni?
Zašto se nije igralo jučer u Doboju kada je bilo sunčano i teren očišćen, a jeste u Konjicu gdje je teren bio natopljen vodom i padala ledena kiša koja je ugrozila zdravlje svih koji su bili na terenu i tribinama?
Kako su u komisiji znali da se neće moći igrati u Tuzli danas, a može recimo u Gabeli? Je li možda neko gledao i radio prognoze pa napravio procjenu da se dva centimetra snježnog pokrivača u Tuzli ne može ukloniti za više od 30 sati?
Vidoviti nisu. Nisu ni bezobrazni. Kad si bezobrazan donosiš odluke i ponašaš se koristeći svoja iskustva i svoj mozak. Ipak samo ispunjavaju želje onih odozgo.
Sigurno ruka ima neku vrijednost. Mora imati. Sve ostalo je nelogično
Igrom slucaja tu sam cesto gdje on zivi, sretnem ga pozdravi se normalno. Dobar covjek
Neka odgode sve na proljece ako hoce. Mi cemo tad biti samo jos jaci 
-
- Kontakt:
To samo kad Bojcu i Svinjskom odgovara. I Areni.
P.S. i Zeljnjicmaru.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Evo čitam opet šta sam napisao i nije mi jasno šta sam napisao. Odgođena utakmica sa Slobodom na 15.12. a već (barem po rasporedu) imaju utakmicu sa kamenjarima 14.12. - nema logike da yebe rak raka.jurisicduska je napisao/la: ↑24 nov 2024, 00:51Kako će igrati i 14 i 15.12 ?Pendulum je napisao/la: ↑23 nov 2024, 19:46bojac ne igra sutra. Igraju tek 15.12 sa Slobodom, 30.11. sa Slogom (kući), 07.12. GOŠK u gostima & 14.12. sa ujkanima (kući).scudetto89 je napisao/la: ↑23 nov 2024, 19:39Kako na prvo bgt kad sutra borac dobije slobodu i mi dobijemo goska opet smo treci jel tako?

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Oni ce se u svojoj prevari i lazi sami sebe sapleti, aBd!
Prevara i lazi nikad nece uspijeti.
Pa onda aBd ce doci kada ce opet zavrsiti na vlaskim oranicama! :
Prevara i lazi nikad nece uspijeti.
Pa onda aBd ce doci kada ce opet zavrsiti na vlaskim oranicama! :

Prebacit ce oni i zrinjski za proljece, ne brinem se za njih. Sad idu sve moguce malverzacije da opstanu u europi sto duzePendulum je napisao/la: ↑24 nov 2024, 11:39Evo čitam opet šta sam napisao i nije mi jasno šta sam napisao. Odgođena utakmica sa Slobodom na 15.12. a već (barem po rasporedu) imaju utakmicu sa kamenjarima 14.12. - nema logike da yebe rak raka.![]()
Ja bih volio Turkeša vidjeti ispred Renana.pjankesarajevo je napisao/la: ↑24 nov 2024, 09:31Hajmo predikcije za sastav
Rogic
Celik Djuri Soldo
Renan Guli
Soldu bi ostavio na klupi (da ne dobije žuti koji će ga udaljiti iz prvih 11 protiv kamenjara).
Nervozan sam.

Turkes mora danas igrati prvu, jer pretpostavljam da ce se igrati na dosta centarsuteva. Ko ce igrati tecnu pas igru na oranici. Ovdje bi Man City isao samo na ubacaje..Pendulum je napisao/la: ↑24 nov 2024, 12:01Ja bih volio Turkeša vidjeti ispred Renana.pjankesarajevo je napisao/la: ↑24 nov 2024, 09:31Hajmo predikcije za sastav
Rogic
Celik Djuri Soldo
Renan Guli
Soldu bi ostavio na klupi (da ne dobije žuti koji će ga udaljiti iz prvih 11 protiv kamenjara).
Nervozan sam.![]()
- JavierBosnia
- Kontakt:
Samo je pitanje sa koliko golova razlike
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
Naravno da nece pisat,sacuvali igrace a nase ko hebe,nek se lome to sv8ma odgovara. Nebi danas igro tekmu nema te sile. Sta uradise od lige i kakav je ovo kriminal.MSOZ101 je napisao/la: ↑24 nov 2024, 09:20Pa već je odgođenoAVNOJ je napisao/la: ↑24 nov 2024, 08:29Ovo prvenstvo nikad nije bilo nakaradnije, pa tako i sama regularnost takmičenja je upitna.
Kao što sam već i pisao vico je čekao povoljan momenat da odgodi utakmicu sa nama i to savršeno odradio, sad je na redu Zrinski.
Vjerujem da imaju plan i da tu utakmicu pomjere za proljeće samo čekaju momenat.
Prema prvobitnom rasporedu Borac je trebao na Koševo doći između evropskih utakmica sa Šamrokom u Irskoj i na domaćem terenu protiv Omonije. Zbog nesreće u Jablanici iskoriste veličanstvenu ideju da se kola pomjere za po jedan vikend.
Sad je umjesto nas, Borac za taj vikend dobio Zrinjski što im svakako nikako ne odgovara.
I da bi napokon kreirali raspored koji je Borcu odgovarajući odluče prolongirati utakmice posljednjeg kola jesenjeg dijela prvenstva za proljeće navodno zbog očuvanja zdravlja igrača, a kao razlog navode vremenske neprilike, a ipak će se taj vikend igrati utakmice koje nisu u ovome kolu što bi se reklo nadoknada.
A prilikom kreiranja rasporeda u pola decembra očekivali su +20 stepeni i da se utakmice mogu lagano kreirati.
Tako da sad Borac ima dva odložena derbi susreta sa Sarajevo i Zrinjskim iz jeseni na proljeće, a u njihovoj teškoj sedmici između Šamroka i Omonije idu na gostovanje Slobodi koju će pokrast jer će biti mrtvi nakon puta u Irsku, pred utakmicu sa Omoniom.
O ovome niko od medija nije smio ni pisnuti niti informisati javnost šta se realno dogodilo. Također, plan je večeras i nas pokrasti sa sudijom iz Banja Luke kojem će ovo biti prva utakmica u PL ikada kao glavni sudija.
1946 

Danas treba pobijediti i neka odlažu šta hoće.
Izaci danas kao i svaku do sada mudovito , zabiti u prvom 3 komada i smijati se u kameru . Vise im je vatra kad vide da nam nista ne mogu nego kad se nesto bunimo i zalimo .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
mi danas dobijemo, mnogi cirevi ce popucati.
ovo je prvenstvo svakako neregularno zbog ovih promjena, odgadjanja koje nemaju veze sa pravilnikom.
ovo je prvenstvo svakako neregularno zbog ovih promjena, odgadjanja koje nemaju veze sa pravilnikom.
Trenutno korisnika/ca: HZbec, misstianopenaldo i 84 gosta.