Ukraden mi nedavno i to od 100ml

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
S kojeg sitea narucujes? Isto sranje je i sa njemackim zalandom, ja uhvatio air max 1 sa nekim popustom za 75€, kod nas ih neces naci ispod 250 km, i viseTonySosa je napisao/la: ↑23 nov 2024, 11:14Obucu najbolje narucivati iz USA. Em mozes naci popuste 50-60% na premium modele, em bolji kvalitet. A imamo firme koje dobavljaju robu iz USA po veoma povoljnim cijenama.
Ovo ljeto nabavio Air Max 90 Glacier Blue za nekih 160 KM sveukupno sa dostavom, dok je isti model u Buzzu kostao oko 345 KM. A u Buzzu i kad bude snizenje (20-30% max), nikad nema broj koji meni treba. A i kako ce biti kad je broj 43 jedan od zastupljenih, pa se to proda puno prije ikakvih snizenja.
![]()
Isplati i za tehniku, barem to do 3 stoje, ja sebi preko njih uzeo Apple TV 4k, isto Levis na snizenju posebno sad za BF, bude skoro dzaba, ili sa JCrew isto solidna odjeca,TonySosa je napisao/la: ↑23 nov 2024, 13:37Oficijalni Nike USA sajt, ili JD Sports USA. Preko Kupiglobal servisa dobijes US adresu da narucujes, i onda oni obracunavaju cijenu shippinga na osnovu mase. Za patike se svakako isplati, pogotovo ako su snizene 50-60%.
Ima i JD Sports Global, oni dostavljaju direktno u BiH. Samo sto je dostava besplatna tek kad potrosis iznad 100 funti. Ispod 100 funti dostava je 30 funti, tako da se to jedino isplati ako uzmes robe za 100 funti. A kod nas je svakako sedmicni limit na carinu 300 KM.
rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑23 nov 2024, 19:35Isplati i za tehniku, barem to do 3 stoje, ja sebi preko njih uzeo Apple TV 4k, isto Levis na snizenju posebno sad za BF, bude skoro dzaba, ili sa JCrew isto solidna odjeca,TonySosa je napisao/la: ↑23 nov 2024, 13:37Oficijalni Nike USA sajt, ili JD Sports USA. Preko Kupiglobal servisa dobijes US adresu da narucujes, i onda oni obracunavaju cijenu shippinga na osnovu mase. Za patike se svakako isplati, pogotovo ako su snizene 50-60%.
Ima i JD Sports Global, oni dostavljaju direktno u BiH. Samo sto je dostava besplatna tek kad potrosis iznad 100 funti. Ispod 100 funti dostava je 30 funti, tako da se to jedino isplati ako uzmes robe za 100 funti. A kod nas je svakako sedmicni limit na carinu 300 KM.
Al vas uzimaju na foru u BIH. Ja ovakve prije 4 godine platio 100franaka, sto dodje 200kmTefalTava je napisao/la: ↑23 nov 2024, 23:59rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑23 nov 2024, 19:35Isplati i za tehniku, barem to do 3 stoje, ja sebi preko njih uzeo Apple TV 4k, isto Levis na snizenju posebno sad za BF, bude skoro dzaba, ili sa JCrew isto solidna odjeca,TonySosa je napisao/la: ↑23 nov 2024, 13:37Oficijalni Nike USA sajt, ili JD Sports USA. Preko Kupiglobal servisa dobijes US adresu da narucujes, i onda oni obracunavaju cijenu shippinga na osnovu mase. Za patike se svakako isplati, pogotovo ako su snizene 50-60%.
jes ono ti ljuhitelj iphone-a ev ima strasno dobra ponuda za njihove slušalice za bf u technomagu
Kako KG šalje patike, mogu li izbaciti ono duplo pakovanje (kutiju u kutiji) da se smanji trošak dostaveTonySosa je napisao/la: ↑23 nov 2024, 13:37Oficijalni Nike USA sajt, ili JD Sports USA. Preko Kupiglobal servisa dobijes US adresu da narucujes, i onda oni obracunavaju cijenu shippinga na osnovu mase. Za patike se svakako isplati, pogotovo ako su snizene 50-60%.
https://rejd.jdsports.com/anonimni je napisao/la: ↑24 nov 2024, 10:24Kako KG šalje patike, mogu li izbaciti ono duplo pakovanje (kutiju u kutiji) da se smanji trošak dostaveTonySosa je napisao/la: ↑23 nov 2024, 13:37Oficijalni Nike USA sajt, ili JD Sports USA. Preko Kupiglobal servisa dobijes US adresu da narucujes, i onda oni obracunavaju cijenu shippinga na osnovu mase. Za patike se svakako isplati, pogotovo ako su snizene 50-60%.
Ima i JD Sports Global, oni dostavljaju direktno u BiH. Samo sto je dostava besplatna tek kad potrosis iznad 100 funti. Ispod 100 funti dostava je 30 funti, tako da se to jedino isplati ako uzmes robe za 100 funti. A kod nas je svakako sedmicni limit na carinu 300 KM.?
Što mi ovo nisi prije pokazaoTefalTava je napisao/la: ↑24 nov 2024, 13:38https://rejd.jdsports.com/anonimni je napisao/la: ↑24 nov 2024, 10:24Kako KG šalje patike, mogu li izbaciti ono duplo pakovanje (kutiju u kutiji) da se smanji trošak dostaveTonySosa je napisao/la: ↑23 nov 2024, 13:37Oficijalni Nike USA sajt, ili JD Sports USA. Preko Kupiglobal servisa dobijes US adresu da narucujes, i onda oni obracunavaju cijenu shippinga na osnovu mase. Za patike se svakako isplati, pogotovo ako su snizene 50-60%.
Ima i JD Sports Global, oni dostavljaju direktno u BiH. Samo sto je dostava besplatna tek kad potrosis iznad 100 funti. Ispod 100 funti dostava je 30 funti, tako da se to jedino isplati ako uzmes robe za 100 funti. A kod nas je svakako sedmicni limit na carinu 300 KM.?
Zato imas jd sports za kupi global koji prodaje Open box varijante tena![]()
gdje su cijene smijurija
![]()
Ja dobijem samo u originalnoj kutiji od tena, bez dodatnih kutija. 1.3 kg obicno. Jbg, tene su teske same po sebi, nezz koliko od te mase ode na kutiju.anonimni je napisao/la: ↑24 nov 2024, 10:24Kako KG šalje patike, mogu li izbaciti ono duplo pakovanje (kutiju u kutiji) da se smanji trošak dostaveTonySosa je napisao/la: ↑23 nov 2024, 13:37Oficijalni Nike USA sajt, ili JD Sports USA. Preko Kupiglobal servisa dobijes US adresu da narucujes, i onda oni obracunavaju cijenu shippinga na osnovu mase. Za patike se svakako isplati, pogotovo ako su snizene 50-60%.
Oni poceli sa radom prije dva mjeseca ja cekam prvi da narucim ove reebok klasicne za ljeta da imamArvid je napisao/la: ↑24 nov 2024, 13:45Što mi ovo nisi prije pokazaoTefalTava je napisao/la: ↑24 nov 2024, 13:38https://rejd.jdsports.com/
Zato imas jd sports za kupi global koji prodaje Open box varijante tena![]()
gdje su cijene smijurija
![]()
![]()
Sve znam ali ja oduvijek kupujum plaza ili inoma , jeste skupo, ali nije to bas sad cesto, moze mi biti dugo, prije ovoga sam uzeo carolina herera bad boy .....
https://olx.ba/shops/ParfemiZaVas/aktivniscudetto89 je napisao/la: ↑24 nov 2024, 16:15Sve znam ali ja oduvijek kupujum plaza ili inoma , jeste skupo, ali nije to bas sad cesto, moze mi biti dugo, prije ovoga sam uzeo carolina herera bad boy .....![]()
I ja sam lud po pitanju obuće. Ne znam više ni sam koliko ih imam, al već gledam za proljeće
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.