odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
henri lloyd "spavacica" 

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
150KM novaEmir_ZENICA je napisao/la:GRMI ! koliko kosta ?STEVIE je napisao/la:
Ma grmi,al ja nikad ne bi dao 150 km za nju.Mogu dobre tene za te pare uzet 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
@LBJ: prvo sredis patike, pa onda polo-majicu 

Ma naću negdje jeftiniju polo-majicu,al ova jeSTEVIE je napisao/la:@LBJ: prvo sredis patike, pa onda polo-majicu

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Po cemu cu znati da je majica polo? Po kragni?

<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
ti si puko totalno ako na ovo bacas pare jos i preko neta,pa fino odes u radnju na carsiji sve sportska oprema od pantola,jakni,duxeva to polo majica,marke:FP,lacoste,tommy hilifiger,burberry,henryloyd,neka talijanske,nike,addidas,mozda jesu kopije ali itekakve sve isto ko orginal i draze mi je tamo dat 35km za polo majicu nego 150km za fus henry loyd kupljen preko ebaya..STEVIE je napisao/la:150KM novaEmir_ZENICA je napisao/la:GRMI ! koliko kosta ?STEVIE je napisao/la:
- L' Imperator
- Kontakt:
- Citizen-X
- Kontakt:
ja nedavno kupio zatvorene bezventilacijske adidaske total koza bruzena okolo mekana štavljena

za 30 eura sto je bijedna cijena za mene... patike su mi preudobne jedino sto moram non stop da mijenjam carape obavezno pamucne da ne bi napravio fukušimu u kuci
inace jedina mala zamjerka je stvaranje pamucnih krupica na povrsini gazne podloge stopala al i to ce valjda nestat dok ih iznosam...

za 30 eura sto je bijedna cijena za mene... patike su mi preudobne jedino sto moram non stop da mijenjam carape obavezno pamucne da ne bi napravio fukušimu u kuci

inace jedina mala zamjerka je stvaranje pamucnih krupica na povrsini gazne podloge stopala al i to ce valjda nestat dok ih iznosam...
Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 08 apr 2011, 01:54, ukupno mijenjano 1 put.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- legenda reala
- Kontakt:
ni ja ,meni se nimalo ne sviđa ,đećeš za ovo dati 150 marakaL' Imperator je napisao/la:ja ovo djaba ne bihSTEVIE je napisao/la:

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- L' Imperator
- Kontakt:
ma ne bih dao ni 1.50 KMlegenda reala je napisao/la:ni ja ,meni se nimalo ne sviđa ,đećeš za ovo dati 150 marakaL' Imperator je napisao/la:ja ovo djaba ne bihSTEVIE je napisao/la:![]()

#samoRudar #zauvijek
dobro ljudi trebate imati na umu da je henry loyd mnogo skuplja marka od nike-a,addidasa i ostalih,npr obicna bijela majica sa njihovim znakom zna kostat i do 60eura,a o stone islandu da ne govorim to nosi samo elita... 

Citizen-X je napisao/la:ja nedavno kupio zatvorene bezventilacijske adidaske total koza bruzena okolo mekana štavljena
Sjo uslova ocam'.

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Henri Lloyd,jedan jedini
Odlicne polo majice,definitivno bolje nego "obicne" majice
Za ovo ne bi dao 150 KM al da vrijedi toliko,vrijedi,jos je orginal
Nema ovdje svagdje kupiti,a pogotovo orginal 

Za ovo ne bi dao 150 KM al da vrijedi toliko,vrijedi,jos je orginal

A C A B !
Hahahahah..ja 'vake iste uz'o na pijaci..cvaju izletio...k'o original...a inace sam kupio sebi Adidas TOP TEN..Edo_Hz87 je napisao/la:hhaha drug mi ima iste ovake, bas nemate ukusa ebo vas sport life samo vas kradu ..jacky09 je napisao/la:

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Sta ako ovaj gore momak sto je postavio sliku nije iz BiH ? odakle li je onda majica ? ili opcenito roba ?
I ja sam IMAO vise Henri Lloyd majica sve je to islo kao halva
a orginalKE 
I ja sam IMAO vise Henri Lloyd majica sve je to islo kao halva

A C A B !
Ma **** moj vrijedi, ružna majica pa mogu za te pare uzet 3 Slayerove majice, duks sa dostavomEmir_ZENICA je napisao/la:Henri Lloyd,jedan jediniOdlicne polo majice,definitivno bolje nego "obicne" majice
![]()
Za ovo ne bi dao 150 KM al da vrijedi toliko,vrijedi,jos je orginalNema ovdje svagdje kupiti,a pogotovo orginal

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Svako ima svoj ukus
O tome ne treba raspravljati
Uglavnom majica grmi

Uglavnom majica grmi

A C A B !
Kontaš li da svak ima svoj ukus?? Tebi ružna njemu lijepa? Možda čovjek može uzet i majicu i duks??Frutek je napisao/la:Ma **** moj vrijedi, ružna majica pa mogu za te pare uzet 3 Slayerove majice, duks sa dostavomEmir_ZENICA je napisao/la:Henri Lloyd,jedan jediniOdlicne polo majice,definitivno bolje nego "obicne" majice
![]()
Za ovo ne bi dao 150 KM al da vrijedi toliko,vrijedi,jos je orginalNema ovdje svagdje kupiti,a pogotovo orginal
il dobre patike Adidas
...što je više lome to je volim jače...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.