Kvalifikacije za EUROBASKET 2025
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Kvalifikacije za EUROBASKET 2025
Aj ne mogu da vjerujem!!!! Bravo momci, kao navijac nisam vjerovao u vas sekunde, hvala vam na ovome.
Gegicu polizacu ti noge za onu tricu kad su oni prisli na 13-14, dvije minute prije kraja
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Trebal apaurina teletabisu,apoteka preko puta Korza je dežurna.
Javi i braći Drežnjak.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Ima li negdje snimak utakmice 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Francuzima treba jedna pobjeda u februaru da budu sigurni na prvenstvu, tako da nema logike da ce otici u Hrvatsku samo da odigraju - pogotovo sto u tom prozoru igraju i euroligaski kosarkasi.
Je li sad prvi igramo s Kiprom? To bi bilo idealno. Jer, Francuzi se onda i je mogu baš skroz zajebavati na gostovanju u Hrvatskoj, jer bi porazom sebe doveli u situaciju sa ih BiH može ostaviti bez Eurobasketa. Da je obrnuto, razvalili bi nas i onda u Hrvatskoj nemaju nikakav motiv za igru.
Svejedno, trebamo ići na to da dobijemo obje do kraja.
Svejedno, trebamo ići na to da dobijemo obje do kraja.
Nemoguce 13 jel de 
Carobna noc, magicna atmosfera i drugi put Hrvatska u Skenderiji

Carobna noc, magicna atmosfera i drugi put Hrvatska u Skenderiji
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ja mislim da se svi mozemo sloziti u jednom, a to je da je ova repka strasno jaka atletski (za evropske prilike) na vanjskim pozicijama i da se SVI bore do kraja.
Naravno da mi nismo kakva suterska repka ( veceras smo napravili strasan izuzetak), da igraci cesto srljaju, da rijetko ko moze zabiti 2 bacanja zaredom, da nemamo pretjerano sirok roster i da ce nas zbog svega ovog navedenog jos milion puta iznervirati, ali ovom pobjedom veceras su nam svima zacepili usta.Oni su to sto jesu i mi svi to trebamo nauciti vise postovati.Ne isticati stalno mane i neprozivati kad ne ide.Svako ko iole prati, zna vec sve to.
Naravno da mi nismo kakva suterska repka ( veceras smo napravili strasan izuzetak), da igraci cesto srljaju, da rijetko ko moze zabiti 2 bacanja zaredom, da nemamo pretjerano sirok roster i da ce nas zbog svega ovog navedenog jos milion puta iznervirati, ali ovom pobjedom veceras su nam svima zacepili usta.Oni su to sto jesu i mi svi to trebamo nauciti vise postovati.Ne isticati stalno mane i neprozivati kad ne ide.Svako ko iole prati, zna vec sve to.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Strašna utakmica. Nisam vjerovao da možemo zadržati 20 poena razlike u 4/4. Bravo momci. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
- Kontakt:
STA JE BILO PICKE JEDNEmostar35 je napisao/la: ↑22 nov 2024, 14:19Ajde bošnjo, ne glumi silu. Nije ti ovo sjedeća odbojkadzekooooTz je napisao/la: ↑22 nov 2024, 13:59Zasto mislite da ne moze hrv dobit vise od 13 razlike nije mi jasno padaju lagano !!!
Ima li igdje snimak da se moze pogledati 3-4 cetvrtina?
Znaci opet samo Loncar nije drugo ruku na Srcu
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Doduše, mi smo trenutno u potencijalnom trokutu na -3. Hrvatska je na -16. Francuska je na +19. Znači da Francuzi moraju izgubiti barem jednu sa 15+ razlike da bi ispali 

Hrvati kako imaju ludu srecu u sportu nesumnjam, da ce dobiti Francuze, e onda se mi moramo vaditi protiv njih u gostima 

- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma idu francuzi na pobjedu sigurno u zagrebu, sto neko napisa novi je trener igrace euroligaski igraci, na nama je samo da odradimo taj kipar i na prvenstvu smo
- baboedindzeko09
- Kontakt:
To je to.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 nov 2024, 20:30Ja mislim da se svi mozemo sloziti u jednom, a to je da je ova repka strasno jaka atletski (za evropske prilike) na vanjskim pozicijama i da se SVI bore do kraja.

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
K nozi škutoremostar35 je napisao/la: ↑22 nov 2024, 14:19Ajde bošnjo, ne glumi silu. Nije ti ovo sjedeća odbojkadzekooooTz je napisao/la: ↑22 nov 2024, 13:59Zasto mislite da ne moze hrv dobit vise od 13 razlike nije mi jasno padaju lagano !!!
Rezultat je trend, ideal je vječan!
- VensanKasel
- Kontakt:
A vidi buraz , mene bi sramota bilo da i dalje furam svije lične frustracije , poklopi se i

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.