Kvalifikacije za EUROBASKET 2025
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Kvalifikacije za EUROBASKET 2025
Ima li ko kakav snimak?
Mene će utakmice svih reprezentacija na ahiret poslati.
- Shategabri
- Kontakt:

Hvala svima od Adisa do Stjepana, kakvo košarkaško veče!
Ne sjećam se da smo nekog ovako otresli, treća četvrtina ne može bolje!

Koševo Zapad
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Zašto bi pustili Hrvate?
Pa ako od njih izgube onda bi protiv nas rizikovali EP, mislim da nema šanse da izgube.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kako brat Garza doživljava pobjedu na društvenim mrežama, grehota bi ga bilo ne pozvati na EB taman da nemamo nijednog pleja u rosteru.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Kao i uvijek najbolji komentar, potpisujem sve.Ghuraba je napisao/la: ↑24 nov 2024, 21:10Hvala Allahu na svemu, dao je da se naizgled nemoguce stvari poklope i da ih razvalimo 20 razlike, iako je na poluvremenu bilo nerijeseno. Ne sjecam se kad su me nasi sportisti opcenito ovoliko obradovali, a ponajvise iz razloga sto je sve bilo protiv nas (nek sad cmizdre Princ, Milos i ostala klapa), ali to ovih 7 mudonja veceras nije zanimalo.
Ovaj Gegic nije normalan. Ispratio sam svaku njegovu utakmicu ove sezone i znam kako je sutirao. Zato sam veceras na skoro svaki njegov skok sut ludio (preko ruke, iz okreta, s 9 metara itd), a lik je na kraju pogodio nemoguce trojke i rijesio utakmicu.Brat Laza je, za razliku od njega, uzimao sve sto i treba uzeti, a ko ga je gledao na 3x3 turnirima preko ljeta - ne cudi se onoj pogodjenoj trojci s jedne noge.
Kameni i Alibegovic su bili odlicni na obje strane parketa. Amar je u nekoliko navrata ugasio Bozica (mada je bilo i glupih prekrsaja kasnije), a Keno je bio strasan i na skoku (pogotovo ofanzivnom). Atic je takodjer bio neprepoznatljivo dobar, jedino mu se za one prekrsaje moze prigovoriti. Vrabac ce s ovakvih 15 minuta imati mjesta u ovoj ekipi i za 10 godina. Samo pogadjaj bacanja, kupi skokove, prenosi loptu mirno i stalozeno, u defanzivi preuzimaj sve i cuvaj od 1 do 5 i uvijek sam za to da budes u rosteru. I na kraju Musa, koji je nakon mjesec dana pauze odigrao sasvim dobru utakmicu. Ok, to je bilo ispod onog sto mi od njega ocekujemo, ali brat je opet isporucio 20-ak poena i mnogo olaksao ostalim nasim igracima u napadu (jer je sve vrijeme fokus hrvatske odbrane bio na njemu). Hvala mu sto je uvijek tu i sto se odazove kad god moze, o njegovom patriotizmu je suvisno pricati.
Hajde Adise, trgni se malo, dovedi nam Mutica u reprezentaciju, rijesi nesuglasice sa Suljom i Mikijem (ako ih i tu ima), ova ekipa uz Amerikanca i jos 3-4 igraca za rotacije moze igrati sa svima.
Btw, i ja sam za to da se snimi ova utakmica, jer bi mogla biti jedina koju bih rado pogledao jos jednom.![]()
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Uvalismo ga skutorima iz saveza, yebo im crnac familiju svima.
Steta sto nisu uspjeli zavrsiti njegove papire na vrijeme.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 nov 2024, 21:19Kako brat Garza doživljava pobjedu na društvenim mrežama, grehota bi ga bilo ne pozvati na EB taman da nemamo nijednog pleja u rosteru.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Cestitam na odlicnoj igri i borbi
Ali kako moze biti normalno da nase sportiste zovete ‘zmajevi’, kad taj nadimak apsolutno nema nikakve veze ni sa nama, ni sa nasom historijom, ni bilo cim opcenito? Sta ima zmajevi

Ali kako moze biti normalno da nase sportiste zovete ‘zmajevi’, kad taj nadimak apsolutno nema nikakve veze ni sa nama, ni sa nasom historijom, ni bilo cim opcenito? Sta ima zmajevi

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Znalci neka naprave pojedinačne najbolje momente Gegica, Lazica, Kamenjasa i ekipe...da možemo na youtubeu pogledati s vremena na vrijeme.
Hvala
@Ghuraba, čekao se tvoj komentar.
Hvala
@Ghuraba, čekao se tvoj komentar.

Zmaj od Bosne je inace bio kinez.KONTRASVIH je napisao/la: ↑24 nov 2024, 21:22Cestitam na odlicnoj igri i borbi![]()
Ali kako moze biti normalno da nase sportiste zovete ‘zmajevi’, kad taj nadimak apsolutno nema nikakve veze ni sa nama, ni sa nasom historijom, ni bilo cim opcenito? Sta ima zmajevi![]()
![]()

Jbt znaci ako Hrvati dobiju Francuze, a mi izgubimo oni ce ici na eurobasket sto nije nemoguce, Francuzi ce se mozda doci zajebavati
Jesi cuo za zmaja od Bosne? Ali, generalno se slazem da nam vise odgovara nadimak ljiljani npr.KONTRASVIH je napisao/la: ↑24 nov 2024, 21:22Cestitam na odlicnoj igri i borbi![]()
Ali kako moze biti normalno da nase sportiste zovete ‘zmajevi’, kad taj nadimak apsolutno nema nikakve veze ni sa nama, ni sa nasom historijom, ni bilo cim opcenito? Sta ima zmajevi![]()
![]()
Nestvarna igra ovi igraci su odigrali 100% iznad svojih mogucnosti nevjerovatno da ne padnu 40min fizicki a samo 7-8 igraca se vrti..Ovo je steta sto ova ekipa nema finansijsku podrsku drzave sto nema kvalitetniju klupu malo siri roster mogli bi svali put ici na prvenstva bez problema
Francuzi sa pobjedom protiv HR osiguravaju prvenstvo.Ni oni se jos nisu kvalifikovali
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.