Ne znam kako tu ekipu niko ne spominje a stvarno je jaka bilajurisicduska je napisao/la: ↑24 nov 2024, 21:46Najbolja ekipa Sarajeva iza rata je ekipa koja s osvojila duplu krunu. Kraj rasprave. I to ubjedljivo. Mislim pate ljudi za nekim generacijama koje nisu osvojile ništa i čine od njih nekakve heroje. To mi najviše smeta.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- skullcrusher
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
-
- Kontakt:
Sarajevo gazi bez poraza !!!
Nije bitno gdje i protiv koga igramo ni koji je dan ni ko sudi ni kakvo je vrijeme. Bravoooo Sarajevoooo. ZZ maestro idemo dalje , ako bude manje od 8000 u petak mi smo bruka .
Nije bitno gdje i protiv koga igramo ni koji je dan ni ko sudi ni kakvo je vrijeme. Bravoooo Sarajevoooo. ZZ maestro idemo dalje , ako bude manje od 8000 u petak mi smo bruka .
Taman prekinuse prenos kad su trebale izjave 

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Bravo momci, rutinski...
Treba reći da je i Soldo doktor! 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Sadasnja ekipa bi tukla DUPLOKRUNASE SA 3;0, i to hladno. Ova ekipa imenicno sirino duzinom rostera i plus sadasnji strucni stab je 40% jaci od onog..jurisicduska je napisao/la: ↑24 nov 2024, 21:46Najbolja ekipa Sarajeva iza rata je ekipa koja s osvojila duplu krunu. Kraj rasprave. I to ubjedljivo. Mislim pate ljudi za nekim generacijama koje nisu osvojile ništa i čine od njih nekakve heroje. To mi najviše smeta.
Po mom misljenju Benkina ekipa je imenicno sirino duzinom bila tu negdje, al SS danasnji je bolji..
NIKAD OD 1996 godine do danas nismo imali fizicki psihicki spremniju ekipu.. JEDINA FULAJE ROCKIV I ROGIC (rogica je sad procepilo)
Bubanja LULIC gulashvili pavicic Djordjevic
Drugi asalon Celik Soldo jovic beganovic keremeh
Treci/ cetvrti / izmjene MUSTAFIC TURKES djurickovic unusic krupresak i nazalost mehmedovic
Jedini igraci koji su tu NEKVALITETOM MEHMEDOVIC ROCKOV I MOZEMO RADI PRIJASNJI KATASTROFA TURIT ROGICA
Samo jedan primljen gol u oktobru i novembru 

Bio sam siguran da će nas sudija povalit' pa da se pospem pepelom, red je. Suđenje korektno.
Ekipi svaka čast, na prilično neuslovnom terenu su odigrali par fantastičnih akcija. Renana hodži pod hitno. Bubanja, Pavičić, Lulić, nemam riječi...
Ekipi svaka čast, na prilično neuslovnom terenu su odigrali par fantastičnih akcija. Renana hodži pod hitno. Bubanja, Pavičić, Lulić, nemam riječi...

Brat je pogodio svima imena, za pohvalu. RespectPitar6785 je napisao/la: ↑24 nov 2024, 22:02Sadasnja ekipa bi tukla DUPLOKRUNASE SA 3;0, i to hladno. Ova ekipa imenicno sirino duzinom rostera i plus sadasnji strucni stab je 40% jaci od onog..jurisicduska je napisao/la: ↑24 nov 2024, 21:46Najbolja ekipa Sarajeva iza rata je ekipa koja s osvojila duplu krunu. Kraj rasprave. I to ubjedljivo. Mislim pate ljudi za nekim generacijama koje nisu osvojile ništa i čine od njih nekakve heroje. To mi najviše smeta.
Po mom misljenju Benkina ekipa je imenicno sirino duzinom bila tu negdje, al SS danasnji je bolji..
NIKAD OD 1996 godine do danas nismo imali fizicki psihicki spremniju ekipu.. JEDINA FULAJE ROCKIV I ROGIC (rogica je sad procepilo)
Bubanja LULIC gulashvili pavicic Djordjevic
Drugi asalon Celik Soldo jovic beganovic keremeh
Treci/ cetvrti / izmjene MUSTAFIC TURKES djurickovic unusic krupresak i nazalost mehmedovic
Jedini igraci koji su tu NEKVALITETOM MEHMEDOVIC ROCKOV I MOZEMO RADI PRIJASNJI KATASTROFA TURIT ROGICA

Medju prvim sam poceo sa kritikama Renana i njegove forme, ali sam uvijek objektavan i moram reci, mada ga nece gol, da u zadnje vrijeme podize igru...
Meni se svidja ovakav Renan, rastrcan, ima ga na sve strane, odvlaci stopere, uposljava...
Krenuce ga i golovi, borbenost i zalaganje za svaku pohvalu...
Meni se svidja ovakav Renan, rastrcan, ima ga na sve strane, odvlaci stopere, uposljava...
-
- Kontakt:
Imao sam priliku gledati svaku generaciju i 100% dijelimo misljenje.Ekipa iz 2019 je bila masinerija i dok neka generacija ponovo ne uspije osvojiti sto su oni,ostat ce broj 1 od 85' do danasnjeg dana.jurisicduska je napisao/la: ↑24 nov 2024, 21:46Najbolja ekipa Sarajeva iza rata je ekipa koja s osvojila duplu krunu. Kraj rasprave. I to ubjedljivo. Mislim pate ljudi za nekim generacijama koje nisu osvojile ništa i čine od njih nekakve heroje. To mi najviše smeta.
Volim ja svaku generaciju podjednako ali ne bi bilo fer prema tim momcima reci da je neka druga generacija bolja.Imali smo mi uvijek majstora,i fini poteza,i strasni utakmica medjutim pehara nigdje.Pete,provlacenje kroz noge,finte i fudbal za raju se ne mogu mjeriti sa duplom krunom pa onda godinom dana bez poraza.Koliko god to raju zabavljalo tada
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 24 nov 2024, 22:07, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ja se slazem sa tobom sto postotnoVanja8 je napisao/la: ↑24 nov 2024, 22:05Medju prvim sam poceo sa kritikama Renana i njegove forme, ali sam uvijek objektavan i moram reci, mada ga nece gol, da u zadnje vrijeme podize igru...
Konačno imamo ekipu koja lako rješava utakmice u kojima smo favoriti. 

-
- Kontakt:
+1Vanja8 je napisao/la: ↑24 nov 2024, 22:05Medju prvim sam poceo sa kritikama Renana i njegove forme, ali sam uvijek objektavan i moram reci, mada ga nece gol, da u zadnje vrijeme podize igru...
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 nov 2024, 22:05Imao sam priliku gledati svaku generaciju i 100% dijelimo misljenje.Ekipa iz 2019 je bila masinerija i dok neka generacija ponovo ne uspije osvojiti sto su oni,ostat ce broj 1 od 85' do danasnjeg dana.jurisicduska je napisao/la: ↑24 nov 2024, 21:46Najbolja ekipa Sarajeva iza rata je ekipa koja s osvojila duplu krunu. Kraj rasprave. I to ubjedljivo. Mislim pate ljudi za nekim generacijama koje nisu osvojile ništa i čine od njih nekakve heroje. To mi najviše smeta.
Volim ja svaku generaciju podjednako ali ne bi bilo fer prema tim momcima reci da je neka druga generacija bolja.Imali smo mi uvijek majstora,i fini poteza,i strasni utakmica medjutim pehara nigdje.Pete,provlacenje kroz noge,finte i fudbal za raju se ne mogu mjeriti sa duplom krunom pa onda godinom dana bez poraza.Koliko god to raju zabavljalo tada
Pa ja Sarajevo danas gledam bez srkleta. Ovo nikad nisam dozivio duzi niz
Merso, Krste, Tatar i Stanojevic na svom vrhuncu te sezone. Veliki, najveci Rahmanovic Amar, Kovacevic na golu.
Uozbiljite se ljudi.
Uozbiljite se ljudi.
Imamo još jednu tekmu u novembru, onu u petak.

Kome li će dodijeliti taj derbi? Možda Bilbija?

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
-
- Kontakt:
Svi na sjever!
Cestitke Zekicu i momcima na rutinskoj pobjedi. Mnogo su mi zivaca sacuvali svojim igrama u zadnje vrijeme i za to im hvala.
You are someone else I am still right here
Kako komentarisemo sudjenje? Ja bi dao prolaznu ocijenu iskreno.