Zato ih sarajevske apoteke proklinju, ogromne kolicine apaurina i sredstava za umirenje im pred istekom roka upotrebe...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Komentarisem kao klasicno zamazivanje ociju.U petak ces vidjeti kakvo je.I danas bi te povalio da je mogao ali nema smisla to ni pokusavati.
Osim žutog kartona za Jovića, debitant je dobar posao odradio. Korektan.
Kad je ok onda je ok . Kad ne bude treba na sva zvona prozivati . Treba uvijek realno gledati na te stvari .NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 nov 2024, 22:26Komentarisem kao klasicno zamazivanje ociju.U petak ces vidjeti kakvo je.I danas bi te povalio da je mogao ali nema smisla to ni pokusavati.
Ako cu im se zahvaljivati sto me protiv Goska nisu pokrali onda jbg
HordasOdMalena je napisao/la: ↑24 nov 2024, 22:35Gdje je Baklava kad ga čovjek treba?![]()
Postavi nam golove, a i da komentatora čujemo.
avalkaB je napisao/la: ↑24 nov 2024, 22:39HordasOdMalena je napisao/la: ↑24 nov 2024, 22:35Gdje je Baklava kad ga čovjek treba?![]()
Postavi nam golove, a i da komentatora čujemo.
Evo za nekih 6 sati, internet mi je katastrofa![]()
Sreca nasa je sto smo bolji i sto nismo sebe doveli u situaciju da primimo kakav glup gol ili da bude 0:0.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 nov 2024, 22:26Komentarisem kao klasicno zamazivanje ociju.U petak ces vidjeti kakvo je.I danas bi te povalio da je mogao ali nema smisla to ni pokusavati.
Nije ti ni ova loša za avatara. Trenutna je mrvicu bolja.
Bas tako, treba reci kada odsude korektno. Jer inace bismo plakali poslije svake utakmice, poslije svakog faula, i nasa prica ne bi imala smisla. Treba uvijek realno komentarisati. 0-0 je bio rezultat dobrog djela prvog poluvremena, i do tada nisam primjetio da je bas poslat tu da navlaci. Naravno, ima toga i da oni znaju da je ovo za nas lagana tekma pa nece da se ofiraju. Mozda igraju igru neku, jer smo svi ocekivali klanicu, a oni rekli sudiji da korektno, upravo radi tih zamazivanja ociju.bordobijeli je napisao/la: ↑24 nov 2024, 22:35Kad je ok onda je ok . Kad ne bude treba na sva zvona prozivati . Treba uvijek realno gledati na te stvari .NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 nov 2024, 22:26Komentarisem kao klasicno zamazivanje ociju.U petak ces vidjeti kakvo je.I danas bi te povalio da je mogao ali nema smisla to ni pokusavati.
Samo sto tad liga nije bila ovako konkurentna..NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 nov 2024, 22:05Imao sam priliku gledati svaku generaciju i 100% dijelimo misljenje.Ekipa iz 2019 je bila masinerija i dok neka generacija ponovo ne uspije osvojiti sto su oni,ostat ce broj 1 od 85' do danasnjeg dana.jurisicduska je napisao/la: ↑24 nov 2024, 21:46Najbolja ekipa Sarajeva iza rata je ekipa koja s osvojila duplu krunu. Kraj rasprave. I to ubjedljivo. Mislim pate ljudi za nekim generacijama koje nisu osvojile ništa i čine od njih nekakve heroje. To mi najviše smeta.
Volim ja svaku generaciju podjednako ali ne bi bilo fer prema tim momcima reci da je neka druga generacija bolja.Imali smo mi uvijek majstora,i fini poteza,i strasni utakmica medjutim pehara nigdje.Pete,provlacenje kroz noge,finte i fudbal za raju se ne mogu mjeriti sa duplom krunom pa onda godinom dana bez poraza.Koliko god to raju zabavljalo tada