Castim te brate cim stignem u Sarajevo zasluzio si kad si se dobrovoljno javio da snimis tekmu

Izvini sto pitam jel Baho ili hrvatski komentator
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Baho je komentator. Iz nekog razloga je na D3 box-u bio hrvatski komentator, a na EON-u Baho.
Pokušat ćemo, pa šta bude. Ionako se nikad nisam bavio kačenjem klipova na YT, tako da nemam šta izgubiti
E hvala ti rodjak, ziv i zdrav bio. Ako ti zabrane na YoutTube, mozda probaj na dailymotion, kod njih su te zabrane mnogo blaze.PikachuSA je napisao/la: ↑25 nov 2024, 01:35Pokušat ćemo, pa šta bude. Ionako se nikad nisam bavio kačenjem klipova na YT, tako da nemam šta izgubiti![]()
Zbog toga uporedo uploadujem i na Megu, kako bi raja imala alternativni način za pristup snimku. Hvala Bogu, sada eksterne memorije koštaju mnogo manje nego prije, pa će se možda neko odlučiti da spasi snimak na USB ili nešto slično, a i ja ću ga spasiti na jednom privatnom neograničenom cloudu kojem imam pristup.
Usput, za pola sata se uploadovalo nekih 15% na Megu, što znači da bi upload trebao biti kompletiran tek oko 5 ujutro.
UPDATE 04:55
Evo link sa Mega-e:
https://mega.nz/file/CAs11TSI#rP_efBlRY ... BQjsmKm73s
Na YT će tek za neka cca 3 sata
PikachuSA je napisao/la: ↑25 nov 2024, 01:35Pokušat ćemo, pa šta bude. Ionako se nikad nisam bavio kačenjem klipova na YT, tako da nemam šta izgubiti![]()
Zbog toga uporedo uploadujem i na Megu, kako bi raja imala alternativni način za pristup snimku. Hvala Bogu, sada eksterne memorije koštaju mnogo manje nego prije, pa će se možda neko odlučiti da spasi snimak na USB ili nešto slično, a i ja ću ga spasiti na jednom privatnom neograničenom cloudu kojem imam pristup.
Usput, za pola sata se uploadovalo nekih 15% na Megu, što znači da bi upload trebao biti kompletiran tek oko 5 ujutro.
Evo link sa Mega-e:
Trebaš to smanjiti do 4 gb. Puno je 14 giga.PikachuSA je napisao/la: ↑25 nov 2024, 01:35Pokušat ćemo, pa šta bude. Ionako se nikad nisam bavio kačenjem klipova na YT, tako da nemam šta izgubiti![]()
Evo link sa Mega-e:
Pazi, u opste mi to ne smeta! Ali ako si se odlucio igrat za BiH onda postuj i daj sve od sebe, ako svi stavljaju ruke na srce zato on ne bi mogao?
Bože sačuvaj
Mislim da je Emir izgubljen dok je Beciragic tu .puklo je na euru kad nije imao minutazu , realno Sulejmanovic bi dobro došao al isto tako mora i on shvatiti kad su tu Juka,Garza,Kamenjas,Alibegovic,Halilovic da on tu ima malu minutazu .Tele33 je napisao/la: ↑24 nov 2024, 23:41Ne znam al po meni bi se morali Konakovic, Stojanovic, Avdic uključit indirektno da srede malo i izvrše pritisak u savezu. Svi su na pozicijama a kosarka im je primarno zanimanje. Bit će sabotaža, posebno od hrvatske komponente dok traje ovaj prozor. Nama svaki igrač mnogo znači.
Garzi kad bi se skinula zvjezdica, to bi do sad svaka druga drzava završila siguran sam, to bio bio strašan upgrade.
Drugo, a još bitnije za februar je da se razgovara sa Emirom Sulejmanovicem. I Musa kao kapiten tu moze odradit posao. Vjerujem da bi Emir vise od svega volio da je večeras bio tu s ekipom.
Neno Markovic mora u klubu uradit sve da se sa Halilovicem ne ponovi nešto slično kao ovaj prozor.
Uleti ti Hezonja da valja
Potpis. A eto na stranu i to sa rukom, jednostavno lik je smijesan kosarkas. Kad se sjetim nekoliko poteza u Zagrebu, place mi se. Ovaj lik bi u raspaloj Slobodi npr grijao klupu Sejficu. Da ne govorim za Bosnu ili Siroki.
Prezvakana i ofucana tema kao i pjevanja himne i sl. kako kod nas tako po cijelom svijetu u svim sportovima.
Madal je napisao/la: ↑25 nov 2024, 09:48Prezvakana i ofucana tema kao i pjevanja himne i sl. kako kod nas tako po cijelom svijetu u svim sportovima.
Svaki normalan selektor je odustao od tih stvari, doduse bio je onaj selektor Srbije sto ih je tjerao himnu da pjevaju![]()
Bezveze ste se momku na kosti naklatili umjesto da se slavi pobjeda KOJU JE I ON SINOC SLAVIO
Ovakvima se trebate na kosti naklatiti a ne jednom Loncaru.mostar35 je napisao/la: ↑22 nov 2024, 14:19Ajde bošnjo, ne glumi silu. Nije ti ovo sjedeća odbojkadzekooooTz je napisao/la: ↑22 nov 2024, 13:59Zasto mislite da ne moze hrv dobit vise od 13 razlike nije mi jasno padaju lagano !!!
Takvima je Loncar Idol.Madal je napisao/la: ↑25 nov 2024, 09:51Ovakvima se trebate na kosti naklatiti a ne jednom Loncaru.mostar35 je napisao/la: ↑22 nov 2024, 14:19Ajde bošnjo, ne glumi silu. Nije ti ovo sjedeća odbojkadzekooooTz je napisao/la: ↑22 nov 2024, 13:59Zasto mislite da ne moze hrv dobit vise od 13 razlike nije mi jasno padaju lagano !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.