FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
52%
Prolazak u Play off
32
20%
Grupnu fazu
46
29%

Ukupno glasova: 161

ado-hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ado-hz » 25 nov 2024, 10:25

Sinoc je Gosk bio zreo za 6-7 komada

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 25 nov 2024, 10:29

Ubjedljivo najjaca scena u drugom poluvremenu,mi pogodimo 2 stative i promasimo jednu dobru sansu,Gosk iz prvog suta zaprijeti komentator kaze "Ekipa Goska znatno bolja u drugom poluvremenu" :rol: :rol:
Trener Goska takodjer jedva cestitao nam na pobjedi uz obrazlozenje "Golman ih vadio u drugom poluvremenu"
Tacno liga u kojoj je sevap svima doci i strpati 6-7 komada kao Slobodi bez stednje pa nek pricaju qurcu.

@Zukanovic dizi cijene svima nek pocrkaju dusmani
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 25 nov 2024, 10:44

Vanja8 je napisao/la:
25 nov 2024, 10:11
bordobijeli je napisao/la:
25 nov 2024, 09:46
Mislim da ce zrinjski stati u niski blok i čekati kontru , to su jako dobro radili kad su ostali s 10 igraca u posljednjem našem duelu . Bit će tvrda utakmica, ako ih na vrijeme nacnemo dobijamo . Svi na Kosevo .
Oni sire igru na krila, odatle lopte idu prema vrhu kaznenog po zemlji ili se ide na centarsut, sto dobro rade...Zekic je to dobro analizirao u Mostaru i malo povukao bekove pa nam haman nista nisu mogli napraviti...
Sa igracem vise i nasi bocni su bili krenuli malo naprijed, ali nas je ona kontra opmenula, pa smo digli rucnu...

Po meni, greska bi bila da Frensis ostane na klupi,on mora poceti sa Gulijem i Renanom...
Renan je tu bitan faktor, ma koliko se i dalje kritikuje zbog promasaja, on otvara prostor ovoj dvojici, a i Lulicu, koji se vazda sunja tu oko gola...
Ne znam da li ste primjetili sinoc kod drugog gola, prilikom ubacaja iz kornera Renan je naglo potrcao prema prvoj stativi, a za njim i dva igraca GOSK-a, sto nam je i stvorilo onoliko slobodnih igraca na 10 m...

Opet ponavljam, medju prvim sam ga poceo kritikovati, ali Renan sa ovakvom igrom itekako doprinosi ovoj efikasnosti i vrlo je bitan igrac za nastavak pobjednickog niza...

Imamo mi igraca koji ce davati golove, ali ne sumnjam da ce i njega krenuti.

I da, ona izjava Zekica da mu je buducnost u HNL-u, pa ljudi moji, sta ste ocekivali, da covjek ostane vjecno na nasoj klupi?
Mislim, treba biti realan, sa njim se moze razgovarati, ali zar neko misli da ZZ nece otici u Rijeku , Hajduk ili u Osjek ako ga pozovu...
Odlicno radi svoj posao i nadam se da ce jos dugo biti sef, ali se ne bih iznenadio i da ode na kraju ove sezone, naravno sa titulom u rukama.
Da Čelik nije podigao ruku ništa nam ne bi napravili (pod pretpostavkom da je ostatak utakmice završio kako jeste).

Istog sam i ja mišljenja kao i @bordobijeli, pretpostavljam da će čekati kontru i pustiti nama da kontrolišemo loptu. Mislim da će ići na kartu kako nismo dole mogli nešto uraditi na njihovu postavljenu odbranu pa će tako nešto i ovdje pokušati, pogotovo sad kad igramo na domaćem terenu i nošeni publikom. Pogotovo što im i bod paše, a ako izgube idemo im na -1 a oni još gostuju u BL. Ne bi me začudilo da izađu 442
Marić
Memija Šunjić Mašić Barišić
Malenkinušić Ćavar Surdanović Ćuže
Topić Nardin

Bitno je izdržati prvih 15 do 20 minuta oba poluvremena, ako povedemo u tom periodu oni će se vrlo vjerovatno otvoriti a to nam pruža mogućnost iz naših kontri gdje bih izašao 352
Rogić
Čelik Soldo Jović
Beganović Lulić Bubanja Pavičić Kyeremeh
Renan Guliashvili

P.S. sretan Dan državnosti domovinu. :bih:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 25 nov 2024, 10:44

Zar ne bi bilo logicno da savez sto prije odgodi utakmicu protiv Zrinjskog za nedjelju jer ce u petak vjerovatno padati snijeg citav dan

Noke995
Kontakt:

Post Postao/la Noke995 » 25 nov 2024, 10:47

14 utakmica u prvenstvu bez poraza,izjava od neki dan da je napaljen kao prvi dan i ovde o nekoj budućnosti u HNL-u.
Allahselamet.

Bravo ZZ,bravo bordo bijeli :salut:
MNON

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 25 nov 2024, 11:04

H8Z7 je napisao/la:
25 nov 2024, 10:44
Vanja8 je napisao/la:
25 nov 2024, 10:11
bordobijeli je napisao/la:
25 nov 2024, 09:46
Mislim da ce zrinjski stati u niski blok i čekati kontru , to su jako dobro radili kad su ostali s 10 igraca u posljednjem našem duelu . Bit će tvrda utakmica, ako ih na vrijeme nacnemo dobijamo . Svi na Kosevo .
Oni sire igru na krila, odatle lopte idu prema vrhu kaznenog po zemlji ili se ide na centarsut, sto dobro rade...Zekic je to dobro analizirao u Mostaru i malo povukao bekove pa nam haman nista nisu mogli napraviti...
Sa igracem vise i nasi bocni su bili krenuli malo naprijed, ali nas je ona kontra opmenula, pa smo digli rucnu...

Po meni, greska bi bila da Frensis ostane na klupi,on mora poceti sa Gulijem i Renanom...
Renan je tu bitan faktor, ma koliko se i dalje kritikuje zbog promasaja, on otvara prostor ovoj dvojici, a i Lulicu, koji se vazda sunja tu oko gola...
Ne znam da li ste primjetili sinoc kod drugog gola, prilikom ubacaja iz kornera Renan je naglo potrcao prema prvoj stativi, a za njim i dva igraca GOSK-a, sto nam je i stvorilo onoliko slobodnih igraca na 10 m...

Opet ponavljam, medju prvim sam ga poceo kritikovati, ali Renan sa ovakvom igrom itekako doprinosi ovoj efikasnosti i vrlo je bitan igrac za nastavak pobjednickog niza...

Imamo mi igraca koji ce davati golove, ali ne sumnjam da ce i njega krenuti.

I da, ona izjava Zekica da mu je buducnost u HNL-u, pa ljudi moji, sta ste ocekivali, da covjek ostane vjecno na nasoj klupi?
Mislim, treba biti realan, sa njim se moze razgovarati, ali zar neko misli da ZZ nece otici u Rijeku , Hajduk ili u Osjek ako ga pozovu...
Odlicno radi svoj posao i nadam se da ce jos dugo biti sef, ali se ne bih iznenadio i da ode na kraju ove sezone, naravno sa titulom u rukama.
Da Čelik nije podigao ruku ništa nam ne bi napravili (pod pretpostavkom da je ostatak utakmice završio kako jeste).

Istog sam i ja mišljenja kao i @bordobijeli, pretpostavljam da će čekati kontru i pustiti nama da kontrolišemo loptu. Mislim da će ići na kartu kako nismo dole mogli nešto uraditi na njihovu postavljenu odbranu pa će tako nešto i ovdje pokušati, pogotovo sad kad igramo na domaćem terenu i nošeni publikom. Pogotovo što im i bod paše, a ako izgube idemo im na -1 a oni još gostuju u BL. Ne bi me začudilo da izađu 442
Marić
Memija Šunjić Mašić Barišić
Malenkinušić Ćavar Surdanović Ćuže
Topić Nardin

Bitno je izdržati prvih 15 do 20 minuta oba poluvremena, ako povedemo u tom periodu oni će se vrlo vjerovatno otvoriti a to nam pruža mogućnost iz naših kontri gdje bih izašao 352
Rogić
Čelik Soldo Jović
Beganović Lulić Bubanja Pavičić Kyeremeh
Renan Guliashvili

P.S. sretan Dan državnosti domovinu. :bih:
Napisa ti nama i sastav protivnika neka si vala nije da ih ne pratis. Samo sebe gledat.
Sad ces ti pomisliti da se mi trebamo prilagoditi protivniku i da je to moderan fudbal, ali nije vise tako, mlad si naucices.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 25 nov 2024, 11:05

NajvecaRadosti je napisao/la:
25 nov 2024, 10:29
Ubjedljivo najjaca scena u drugom poluvremenu,mi pogodimo 2 stative i promasimo jednu dobru sansu,Gosk iz prvog suta zaprijeti komentator kaze "Ekipa Goska znatno bolja u drugom poluvremenu" :rol: :rol:
Trener Goska takodjer jedva cestitao nam na pobjedi uz obrazlozenje "Golman ih vadio u drugom poluvremenu"
Tacno liga u kojoj je sevap svima doci i strpati 6-7 komada kao Slobodi bez stednje pa nek pricaju qurcu.

Pa i onaj "stručnjak" iz Slobode na kraju utakmice je iz(v)javio nešto u fazonu ...Sloboda stvarala šanse a Sarajevo davalo golove.... dobro si primjetio :thumbup: onda i ne treba da čudi što zajedno imaju 6 bodova.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 25 nov 2024, 11:21

AVNOJ je napisao/la:
25 nov 2024, 11:05

Pa i onaj "stručnjak" iz Slobode na kraju utakmice je iz(v)javio nešto u fazonu ...Sloboda stvarala šanse a Sarajevo davalo golove.... dobro si primjetio :thumbup: onda i ne treba da čudi što zajedno imaju 6 bodova.
Brate uozbilji se, čast Slobodi ali oni da ikome mogu stvoriti šansu ne bi nakon 13 kola imali 2 boda i 3 postignuta gola, pogotovo ne bi stvarali prilike ekipi koja se bori za prvo mjesto.

L'otavo re di Roma F.T.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 25 nov 2024, 11:41

Pa zar nije onaj Gustav izjavio da su oni stvarali šanse a Sarajevo zabijalo golove ???? ili je to neko drugi.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 25 nov 2024, 11:53

Gdje je i sta radi Evander nakon ovoliko pobjeda

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 25 nov 2024, 11:57

AVNOJ je napisao/la:
25 nov 2024, 11:41
Pa zar nije onaj Gustav izjavio da su oni stvarali šanse a Sarajevo zabijalo golove ???? ili je to neko drugi.
Ma govorim da nije bitno, mogu pričati šta hoće ali da su stvarali šanse dali bi barem jedan gol. Nema potrebe trošiti riječi na njihove želje i zamisli.

L'otavo re di Roma F.T.

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 25 nov 2024, 12:06

f0rest1946 je napisao/la:
25 nov 2024, 11:53
Gdje je i sta radi Evander nakon ovoliko pobjeda
Smislja neku prevaru i ceka primljeni gol.
Nakon penala svinjskog se taman ulogovo na forum kad ono djordjevic ga sjebba.

GianlucaPagliuca71
Kontakt:

Post Postao/la GianlucaPagliuca71 » 25 nov 2024, 12:31

Rekao Zekic da se vidi tamo sto je i logicno, odmah se upisali od straha da ide koliko sutra. Logicno je da se vidi u svojoj zemlji gdje su timovi poput Dinama, Hajduka, Osijeka i Rijeke. Kvalitet fudbala bolji, tereni bolji, uslovi bolji, te nema kriminala kao kod nas. Ne kazem da nema afera, ali ni blizu kao kod nas.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !

Pena
Kontakt:

Post Postao/la Pena » 25 nov 2024, 12:36

GianlucaPagliuca71 je napisao/la:
25 nov 2024, 12:31
Rekao Zekic da se vidi tamo sto je i logicno, odmah se upisali od straha da ide koliko sutra. Logicno je da se vidi u svojoj zemlji gdje su timovi poput Dinama, Hajduka, Osijeka i Rijeke. Kvalitet fudbala bolji, tereni bolji, uslovi bolji, te nema kriminala kao kod nas. Ne kazem da nema afera, ali ni blizu kao kod nas.
Nisam upratio na kojoj izjavi je to rekao?
Edit: Nasao sam, hvala :D

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 25 nov 2024, 12:50

Pa ne znam ko je očekivao da ostane u Sarajevu do kraja karijere. Mislim da će ostati ovdje do kraja ugovora, 2+1 ono bješe, eh sad ne znam za to "+1" baš. Treba iskoristiti ovaj period dok je tu da se izgradi ekipa i usadi pobjednički mentalitet a onda pažljivo birati nasljednika, možda se čak i sa Zekićem konsultovati oko toga, najbolje on zna ko može njegov sistem nastaviti igrati al' o tom po tom, u petak duge gaće obavezno da ne bi u subotu Tylol doručkovali!

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 25 nov 2024, 12:57

ZZ je nas Klopp. Uspostavio sistem, filozofiju, odgovornost, zajednistvo i ozbiljnost. Hefe ZZ :salut:
....sve drugo će proći!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 25 nov 2024, 13:12

H8Z7 je napisao/la:
25 nov 2024, 11:21
AVNOJ je napisao/la:
25 nov 2024, 11:05

Brate uozbilji se, čast Slobodi ali oni da ikome mogu stvoriti šansu ne bi nakon 13 kola imali 2 boda i 3 postignuta gola, pogotovo ne bi stvarali prilike ekipi koja se bori za prvo mjesto.
Nadam se da će i u buduće drugi stvarati šanse a mi davati golove, kao što je i sinoć bilo. :rol:

BigZlatan
Kontakt:

Post Postao/la BigZlatan » 25 nov 2024, 13:34

Dobro je da Sunjic ne igra protiv nas. uvijek je opasan kad je prekid za Zrinjski.

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 25 nov 2024, 13:38

Pozdrav bordo braći iz sunčanog Mostara i sretan praznik. Nek' smo puni Bosne a i Bosna puna nas :bih:

Malo sam ispao iz dešavanja s ovim posljednjim odgodama, kakav je trenutno status quo s ekipama oko nas? Mi još imamo do pauze zrinjski kući, te gostovanja Radniku i Posušju, jel' tako?

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 25 nov 2024, 13:42

Vidim po rasporedu Borac također ima gostovanje GOŠK-u mada će vjerovatno i to odgoditi. Jedino bi mogli odigrat' ovu protiv Sloge pošto je to utakmica revijalnog karaktera i protiv Zrinjskog jer moraju. Nama ostaje to gostovanje u Bijeljini koje će bit' još teže od ovog u Gabeli što se terena tiče i Posušje gdje očekujem da će bar biti OK uslovi pošto je nov teren a i klima je povoljnija.
7 bodova do kraja je elham, 9 je :njanjanja:

Btw nešto pregledam statistiku ove sezone, mislim da imamo daleko najefikasniji vezni red Bubanja, Lulić i Đorđević zajedno 11 golova 8 asistencija :shock:
Zadnja izmjena: hazarder, dana/u 25 nov 2024, 13:46, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Haksss, keli, Konzerva, Lecler, nedimmmm1337 i 51 gost.