Sta ces ,ali evo opet pokusavaju na drugi nacin

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Dvorana u Bihacu je vrh ,pokrili strucnjaci jedan dio tribine u Dvoranizaostrog je napisao/la: ↑25 nov 2024, 15:16Malo sam bacio oko na dvorane u BiH, iako znam da od promjene domaćinstva nema ništa, jer je ovo odlična šansa KSBiH da zaradi neke pare, pa se isplate samo Sarajevo, Tuzla ili Zenica![]()
Dvorana u Bihaću je renovirana, izgleda sasvim ok, ali maksimalno mogu naštimati kapacitet 2.000 za košarku.
Dvorana u Cazinu je također uslovna, može u nju za košarku stati skoro 3.000 ljudi, samo meni nikako nije za košarke.
Dvorana u Bugojnu je veća, preko 4.000 može primiti, ali sam je ja zapamtio ko neuslovnu.
U budućnosti bih gledao da dam slabije utakmice ovim ili sličnim gradovima. Valjda bude nekad i Mostar, ali ne bih bježao ni od Žepča i sličnih varijanti, za baš tanke utakmice. Recimo, u posljednjih 10-ak godina Kipar, Armenija, Slovačka, Rumunija, sve je to moglo u manje![]()
Alibegovic su oba roditelja rodjeni u BiH dok Garzi je samo stara. Prije je bilo da je dovoljno jedan roditelj za sportsko drzavljanstvo, sad ne znam.DamirT je napisao/la: ↑25 nov 2024, 14:50Tacno, samo kad poslusas sinocnju press konferenciju sa Adisom i onaj dio tesko da ce nam iko iz saveza cestitati, odmah znas da su glavne osobe u savezu koje bi svim srcem htjele da smo sinoc popusili. Tako da nemam stvarno neku nadu sa ovim ljudima da ce se nesto promijeniti.
Mozda je Teletovic mogao nesto napraviti da je bilo volje, jer on sigurno ima veliki utjecaj u Spaniji u kosarkaskim krugovima. Ili Nurkic i Musa preko Miska da probaju. Steta bi bilo da ostane naturalizovani Bosanac.lumani je napisao/la: ↑25 nov 2024, 14:01Ako Garbajosa ustane na pravu nogu>sve je moguce.Fudbalmozak2 je napisao/la: ↑25 nov 2024, 13:52Moze li Garza biti domaci igrac? Posto dolazi Xavier
Mislim da bi bilo prvo u interesu svima da naprave pristojnu dvoranu, a lako ćemo gdje će se igrati...zaostrog je napisao/la: ↑25 nov 2024, 15:16Malo sam bacio oko na dvorane u BiH, iako znam da od promjene domaćinstva nema ništa, jer je ovo odlična šansa KSBiH da zaradi neke pare, pa se isplate samo Sarajevo, Tuzla ili Zenica![]()
Dvorana u Bihaću je renovirana, izgleda sasvim ok, ali maksimalno mogu naštimati kapacitet 2.000 za košarku.
Dvorana u Cazinu je također uslovna, može u nju za košarku stati skoro 3.000 ljudi, samo meni nikako nije za košarke.
Dvorana u Bugojnu je veća, preko 4.000 može primiti, ali sam je ja zapamtio ko neuslovnu.
U budućnosti bih gledao da dam slabije utakmice ovim ili sličnim gradovima. Valjda bude nekad i Mostar, ali ne bih bježao ni od Žepča i sličnih varijanti, za baš tanke utakmice. Recimo, u posljednjih 10-ak godina Kipar, Armenija, Slovačka, Rumunija, sve je to moglo u manje![]()
Neće igrati u zadnjem prozoru.
Nema Jusuf veze sa Miškom, niti je kad imao.
mercurial je napisao/la: ↑25 nov 2024, 16:16Ovaj novi Amer ce nam donijeti drugu dimenziju u napadu, bice vise otvorenih trojki, Atic nece morati cariniti loptu.
Mislim da smo pogodili s Castenedom i on ima sigurne poene u rukama. Steta sto ce Garza izvisiti, ali nam je play potrebniji.
Zao mi je zbog prevelikom ega prije svih Halilovica i Sulejmanovica koji ocito ne prihvataju ulogu rezerviste, ali bi nam bili od koristi, Penava takodjer. Ne mozemo uvijek igrati sa 8 igraca u rotaciji i ne moze nam Loncar biti zamjenski centar.
Casteneda-Gegic
Atic-Vrabac
Musa-Lazic
Sulejmanovic-Alibegovic
Kamenjas-Halilovic
Koliko znaci zajednistvo i uigranost. To je najveca prednost ove reprezentacije sto godinama igraju skupa. Mislim da je vrijeme da ova ekipa prodje grupu na EP, a onda je sve moguce uz onakvu energiju kao jucer niko ne bi volio igrati protiv nas. Vidjeli smo ima tu i suta kad se akcija izradi pa se igraci namjeste, osim Kamenjasa i Vrabca svi mogu pogoditi za 3.
Neka nama Suljelumani je napisao/la: ↑25 nov 2024, 17:09mercurial je napisao/la: ↑25 nov 2024, 16:16Ovaj novi Amer ce nam donijeti drugu dimenziju u napadu, bice vise otvorenih trojki, Atic nece morati cariniti loptu.
Mislim da smo pogodili s Castenedom i on ima sigurne poene u rukama. Steta sto ce Garza izvisiti, ali nam je play potrebniji.
Zao mi je zbog prevelikom ega prije svih Halilovica i Sulejmanovica koji ocito ne prihvataju ulogu rezerviste, ali bi nam bili od koristi, Penava takodjer. Ne mozemo uvijek igrati sa 8 igraca u rotaciji i ne moze nam Loncar biti zamjenski centar.
Casteneda-Gegic
Atic-Vrabac
Musa-Lazic
Sulejmanovic-Alibegovic
Kamenjas-Halilovic
Koliko znaci zajednistvo i uigranost. To je najveca prednost ove reprezentacije sto godinama igraju skupa. Mislim da je vrijeme da ova ekipa prodje grupu na EP, a onda je sve moguce uz onakvu energiju kao jucer niko ne bi volio igrati protiv nas. Vidjeli smo ima tu i suta kad se akcija izradi pa se igraci namjeste, osim Kamenjasa i Vrabca svi mogu pogoditi za 3.
Suljo ispred AmaraVrabac 2
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.