Evander skuplja raju za utakmicu protiv Zrinjskog.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Brate izvini, ali ovdje si dosta nebuloza napisao. 400k eura za godinu dana? Pa nije Klopp.Pitar6785 je napisao/la: ↑25 nov 2024, 06:02U petak Zekic mora potvrdit svoje ime i prezime, jer realno protiv borca smo imali srece fulase penal primise go sa 35 m radi lose intervencije golmana, takodje treba posteno reci dosta su bili potroseni kroz euro takmicenje, zrinjski u mostaru realno igrali smo povucenije i zrinjski je uzgledao nekako kompletni u prvom pol i promjenom formacije u drugom dosli smo do nekog balansa 50/50 dok oni nisu dobili crveni tad smo uzeli kontrolu i bili bolji..
Takodje dosta nas zaboravlja utakmicu protiv kona, Zoran je i sam priznao da se kockao, al nebi ja reko ja mislim da je ono Zoran tacno htio osim primljenog gola.. Smatram da ih je htio pustit da se razmasu i da podignu sto vise svoju pobliku i da sto vise igraju na 110% pa da u drugom pol padnu.. samo sto mu se kockanje na kraju nije isplatilo plan igre uspio dva boda promasena..
Nekako protiv jaci ekipa uvjek krecemo pod rucnom.
Ako Zoka uzme sve do kraja (posebno ako se i sa borcem bude igralo) mislim da ce nas ispalit na zimu.. Nekako mi zvuci a i body language govori da nije nesto sretan od prvog dana. Kao u fazonu vidi sta mi osjek uradi moram sad ovu ekipu da vodim za VEOMA MALE NOVCE..
Licno smatram da Mirvic sad nazimu mora Zekicu ispunit sve muzicke zelje a bogami i da ga fino zakiti sa platom 400 k€ godisnje i ugovor na jos dvije godine nesto bonusa, i par kurvi..
Izjava da mu je proslis i buducnost striktno za HNL nije povoljna po nas.. MENI JE ZVUCALO MALO MI JE PARA MIRVICU
- ErosViverosViv
- Kontakt:
kako je moguce da se za 10 godina ne vidi u ovako perspektivnoj i postenoj ligi
-
- Kontakt:
Ma zgadilo se ovo njemu kao i Rozmanu isto,sve manje energije ima. Nemas nikakvu zastitu,90 posto meceva si kao glineni golub,svako normalan bjezi sto dalje odavde dok mi mastamo o nekim giga pojacanjima.Pena je napisao/la: ↑25 nov 2024, 12:36Nisam upratio na kojoj izjavi je to rekao?GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑25 nov 2024, 12:31Rekao Zekic da se vidi tamo sto je i logicno, odmah se upisali od straha da ide koliko sutra. Logicno je da se vidi u svojoj zemlji gdje su timovi poput Dinama, Hajduka, Osijeka i Rijeke. Kvalitet fudbala bolji, tereni bolji, uslovi bolji, te nema kriminala kao kod nas. Ne kazem da nema afera, ali ni blizu kao kod nas.
Edit: Nasao sam, hvala![]()
Pa na pressu je rekao da je napaljen kao da je tek dosaomosarajvosa83 je napisao/la: ↑25 nov 2024, 15:20Ma zgadilo se ovo njemu kao i Rozmanu isto,sve manje energije ima. Nemas nikakvu zastitu,90 posto meceva si kao glineni golub,svako normalan bjezi sto dalje odavde dok mi mastamo o nekim giga pojacanjima.Pena je napisao/la: ↑25 nov 2024, 12:36Nisam upratio na kojoj izjavi je to rekao?GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑25 nov 2024, 12:31Rekao Zekic da se vidi tamo sto je i logicno, odmah se upisali od straha da ide koliko sutra. Logicno je da se vidi u svojoj zemlji gdje su timovi poput Dinama, Hajduka, Osijeka i Rijeke. Kvalitet fudbala bolji, tereni bolji, uslovi bolji, te nema kriminala kao kod nas. Ne kazem da nema afera, ali ni blizu kao kod nas.

Ma kako to zakljuci matere ti? Ne komentarise uopste te stvari a i znao je gdje dolazi, nije iz Senegala došao..mosarajvosa83 je napisao/la: ↑25 nov 2024, 15:20Ma zgadilo se ovo njemu kao i Rozmanu isto,sve manje energije ima. Nemas nikakvu zastitu,90 posto meceva si kao glineni golub,svako normalan bjezi sto dalje odavde dok mi mastamo o nekim giga pojacanjima.Pena je napisao/la: ↑25 nov 2024, 12:36Nisam upratio na kojoj izjavi je to rekao?GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑25 nov 2024, 12:31Rekao Zekic da se vidi tamo sto je i logicno, odmah se upisali od straha da ide koliko sutra. Logicno je da se vidi u svojoj zemlji gdje su timovi poput Dinama, Hajduka, Osijeka i Rijeke. Kvalitet fudbala bolji, tereni bolji, uslovi bolji, te nema kriminala kao kod nas. Ne kazem da nema afera, ali ni blizu kao kod nas.
Sarajevo stvarno ima dobru ekipu i trenera. Ali po meni fali dobar napadac, tipa Ahmetovic ili Benko i mozda krilo kvaliteta Gulia. Ali hajde sad, sve je to nevazno..treba do pauze odigrati maximalno pa vidjeti za dalje sta i kako..
Razmislit' ću.HordasOdMalena je napisao/la: ↑24 nov 2024, 22:56Nije ti ni ova loša za avatara. Trenutna je mrvicu bolja.![]()
![]()

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Renan zabija dva u petak
Renan zabija dva u petak
A sta je bilo sa djordjevicem, neka povreda?
Jeste pripremljen dosao preko Jakira ali i sam je u intervju rekao da koliko god da si upoznat i priprepljen na nesto dok ne vidis iz prve ruke kako je ne znas kako stvari stoje. Slazem se 100% da se covjeku zgadili i da nema sta da mu ponudimo ako mu neko iz top 3 ekipe iz HNL ponudi ugovor da ce prihvatit i napustit.nokee je napisao/la: ↑25 nov 2024, 15:35Ma kako to zakljuci matere ti? Ne komentarise uopste te stvari a i znao je gdje dolazi, nije iz Senegala došao..mosarajvosa83 je napisao/la: ↑25 nov 2024, 15:20Ma zgadilo se ovo njemu kao i Rozmanu isto,sve manje energije ima. Nemas nikakvu zastitu,90 posto meceva si kao glineni golub,svako normalan bjezi sto dalje odavde dok mi mastamo o nekim giga pojacanjima.
Najvece pojacanje koje smo dobili i koje radi razliku jeste zoran zekic. Licno ja bi sad vrati pavcica nazad prodao gulasa i prodao solda a da ostavimo zekica bar jos 4 godine..
€400 k nije puno ako se uzme u obzir da he Dinamo placo jakira €720 k.
Jos veci problem je sto je veoma malo kvalitetni trenera sa ISKUSTVOM 15 godina u HNL a da hoce radit van hevaske za 200-250 k eura..
Kao sto neko rece Hajduk rijeka osjek mogu to platit cak i za 50-100 k eura manje ce Zekic jakir vodit te ekipe, jer zive tamo evropska unija penzija itd itd..
Mi hocemo mercedesa za 50 maraka i kad posaljemo tu ponudu dobijemo samo znak
Za 100-200 k € ti radi husref baka osim znaci ljudi koji nemogu da vode ekipu u drugoj ligi hnl sa 30 godina radnig staza
€400 k nije puno ako se uzme u obzir da he Dinamo placo jakira €720 k.
Jos veci problem je sto je veoma malo kvalitetni trenera sa ISKUSTVOM 15 godina u HNL a da hoce radit van hevaske za 200-250 k eura..
Kao sto neko rece Hajduk rijeka osjek mogu to platit cak i za 50-100 k eura manje ce Zekic jakir vodit te ekipe, jer zive tamo evropska unija penzija itd itd..
Mi hocemo mercedesa za 50 maraka i kad posaljemo tu ponudu dobijemo samo znak
Za 100-200 k € ti radi husref baka osim znaci ljudi koji nemogu da vode ekipu u drugoj ligi hnl sa 30 godina radnig staza
-
- Kontakt:
Znao je da se svasta dogadja, medjutim ovo trebas doziviti. Treba energije,smirenosti i milion drugih stvari pa da ostanes hladan i nesto pokusas. Ovo je moje misljenje od pocetka i prije nego je dosao.nokee je napisao/la: ↑25 nov 2024, 15:35Ma kako to zakljuci matere ti? Ne komentarise uopste te stvari a i znao je gdje dolazi, nije iz Senegala došao..mosarajvosa83 je napisao/la: ↑25 nov 2024, 15:20Ma zgadilo se ovo njemu kao i Rozmanu isto,sve manje energije ima. Nemas nikakvu zastitu,90 posto meceva si kao glineni golub,svako normalan bjezi sto dalje odavde dok mi mastamo o nekim giga pojacanjima.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Cuj body language 
Nece sigurno vjecno ostati ovdje. Normalno ako ima ambicije da ce traziti bolji angarzman nekad. Ne znam sta je toliko cudno u takvom razmisljanju. Ne znam ni kako procjenjujete da mu se ide, a tesko da iko ovdje zna kolika mu je uopste plata.

Nece sigurno vjecno ostati ovdje. Normalno ako ima ambicije da ce traziti bolji angarzman nekad. Ne znam sta je toliko cudno u takvom razmisljanju. Ne znam ni kako procjenjujete da mu se ide, a tesko da iko ovdje zna kolika mu je uopste plata.
-
- Kontakt:
Evo npr trrbas igrac sa ovim jadom od kluba Bojcem,igraju evropu,bice umorni i treba da ti gostuju a oni ce odloziti za sljedecu godinu,automatski te ostete. Znaci treba ovako igrat narednih 4 godine,konstantni pritisci,sudjenje,odgode i sve sto ide na nasu stetu,valja to sve izdrzat.
Nadam se da smo napokon shvatili šta je ključ za uspjeh u ovoj ligi.
Rogić, Unušić, Kuprešak(za sada manje više
), Soldo, Bubanja(prethodne dvije sezone bitna karika Lokomotive), Pavičić, Lulić, Zekić+ostatak stručnog štaba
Za sada niko nema lijek za Lulićevo ulaženje između linija. Nikada u našoj ligi nisam vidio da neko to radi na približnom nivou.
Okosnicu ekipe nam čine igrači iz HNL-a. To nam očito daje rezultate, kao što je i Zrinjskom u onom periodu dominacije.
Rogić, Unušić, Kuprešak(za sada manje više

Za sada niko nema lijek za Lulićevo ulaženje između linija. Nikada u našoj ligi nisam vidio da neko to radi na približnom nivou.
Okosnicu ekipe nam čine igrači iz HNL-a. To nam očito daje rezultate, kao što je i Zrinjskom u onom periodu dominacije.
Rasproda se Poljud za par sati a nas Zekić moli da dođemo na Koševo i onda de mi ovde radpravljamo zašto je rekao da je njegova budućnost HNL.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Jel rekao buducnost mu je hajduk ili hnl? Ako je hnl onda imamo bolkju posjetu od svih osim hajduka. Znaci nije do posjete.
-
- Kontakt:
Svega mi samo sam cekao da neko napise da smo zbog Hrvata takvi kakvi smo sada. Kakvi bolesnici!ebi46 je napisao/la: ↑25 nov 2024, 17:02Nadam se da smo napokon shvatili šta je ključ za uspjeh u ovoj ligi.
Rogić, Unušić, Kuprešak(za sada manje više), Soldo, Bubanja(prethodne dvije sezone bitna karika Lokomotive), Pavičić, Lulić, Zekić+ostatak stručnog štaba
Hocemo li se ikada odmaknuti od toga ko je koje religije i odakle je ko a poceti gledati ko kako igra lopte??!!
Ode Europa ode citav svijet a mi gledamo jos uvijek ko je koje nacionalnosti. Bruka majke mi.
Sta me boli kurhac odakle su dosli igraci?? Jedva ce docekati nasi neprijatelji, a ima ih svuda, da se za nesto uhvate i da pocnu da ubacuju bubice navijacima koje samo religija interesuje. I onda ide pljuvanje po igracima samo zato sto su katolici.
De da ubijemo ovo u startu!!!

Zadnja izmjena: pjankesarajevo, dana/u 25 nov 2024, 18:40, ukupno mijenjano 1 put.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 22 gosta.