Ja ga nisam pljuvao ni poslije EB ni nakon Zagreba ali je cinjenica da smo morali imati Amerikanca ovaj dvomec (mozda evo to nije do Bekira) ali je i cinjenica smo mogli, uprkos ludoj utakmici Hrvata, izgubiti sa 7-8 umjesto 13 razlike. Sve smo prokockali u drugom dijelu zadnje cetvrtine gdje umjesto da smo isli na sigurno sto vise topiti razliku, mi smo divljali s napadima i tricama kao da igramo da pobijedimo a ne sto manje izgubimo.dzemil je napisao/la: ↑26 nov 2024, 11:03Večina vas je pljuvala po Bekiru i igračima nakon Zagreba. Nisam riječ rekao za momke, jer se momci trude i daju sve od sebe, a kritičar sam Bekira po defaultu. Ne može se igrati protiv spleta okolnosti iz Zagreba, u prevodu 18 ludih trica, kao ni na naših 18 trica, dosta manje ludih, već iz dosta povoljnih situacija za pogoditi, i to od nešuterske ekipe....onda onakve bobenosti, volje i želje, Skenderije i da napraviš 20 razlike za četvrtinu pa makar igrao protiv Slobode.
I jos par stvari ima koje mu realno jesu mana ali je zaista odlican izbor za ovu skupinu igraca i to konstantno dokazuju i on i oni. S nekim drugim selektorom bi vjerovatno pokrili rupe koje sada imamo ali je veliko pitanje da li bi (odnosno ne bi sigurno) zadrzali trenutne vrline koje nas krase.