Ne znaci nista zato sto kladionice nisu mjerodavne.luckystrike je napisao/la: ↑29 nov 2024, 09:54nešto razmišljam, zrinjski s pobjedom dobija više nego što gubi s porazom. nešto mi govori da će oni napasti večeras od prve.
btw., ne pratim te kladionice ali mi kolege govore da je kvota na nas u porastu, šta li bi to moglo značiti?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
Oko 11:30 igraci zrinje setaju pored 3.gimnazije
Stanje terena sad u 12h ociscen vise od pola...ostalo jos malo
Stanje terena sad u 12h ociscen vise od pola...ostalo jos malo
Oni ce biti zadovoljni i sa bodom, eventualnom pobjedom u zaostaloj idu na +4.
Ali vjerujem u nasu ekipu, dole na terenu srce ostavi

Ali vjerujem u nasu ekipu, dole na terenu srce ostavi

U INAT SVIMA
A ja baš mislim da će na čistu nulu igrat. Pokušat nešto na prekide ili na tranziciju, Ivanković mi djeluje ko takav tip.luckystrike je napisao/la: ↑29 nov 2024, 09:54nešto razmišljam, zrinjski s pobjedom dobija više nego što gubi s porazom. nešto mi govori da će oni napasti večeras od prve.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- relativizam
- Kontakt:
Pa zasto nije stavljeno nesta preko terena u slucaju snijega bzs
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Pa zar nije struka iz Saveza stavila grijače za ovakve uslove, lopatat se moglo i 98’
Samo ce lopatama uzorat teren košto su i Mitomani uradili pa sad k… ne valja.
Sve projekti, stadion dobar dok je sunce.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Pa sta ga ciste, valjda samo upale grijace?
Helem ne ginu duge gace veceras
Helem ne ginu duge gace veceras
Ma ta priča o grijačima je šuplja - vidimo na Grbavici da isti ne postoje a uredno se pare uzele za iste.
Gdje su otišle pare od grijača, samo ptice na grani znaju.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ja mislim da se ne smiju palit ako je velik napadao, vec da se pale dok pada, al eto.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Nije bilo Hacka i Šoje sinoć, da fataju pahulje u letu.
Grijači rade u julu, al s neba.
Iz zemlje ih očigledno nema.
Kriminalci, ovi tereni ako ne propadnu za 3 godine, evo glava, a platili su ih ko da se svaka travka donijela sa Wimbledona.
Grijači rade u julu, al s neba.
Iz zemlje ih očigledno nema.
Kriminalci, ovi tereni ako ne propadnu za 3 godine, evo glava, a platili su ih ko da se svaka travka donijela sa Wimbledona.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Znam da ce zvucati mozda malo glupo, ali iskreno ja bi volio da pocne padati malo snijeg, da bude malo magle i da bude hladno. Realno, nasi igraci svaki dan treniraju u takvim uslovima, dok je u Hercegovini klima malo drugacija. Mislim da bisimo mi imali puno vecu prednost u losim uslovima nego oni.
- luckystrike
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Vrijedilo bi suhim zlatom platiti da se ubaci jedno 2dcl ricinusa ovom šupku na centru.
Vidjeti kako trci ka svlacionici,neprocijenjivo.

Vidjeti kako trci ka svlacionici,neprocijenjivo.

"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Ja mislim da ce svinjski igrat onako kako im Beus naredi odnosno zavrsi
Ako on bude njima obezbjedio sudiju koji ce navuc x bez obzira ako bude trebalo 5 golova da poniste onda ce ti zrinjski igrat ofanzivno i ici na 3 boda u suprotnom nizak blok i kontre..
Fizicki i kondiciono su jako slabo pripremljeni, takodje ako pogledate utakmicu u mostaru vidjecete da je zrinjski posle svake duze akcije njihove prekidao igru zaleci se na povrede ili spala kopacka itd, a crveni karton to i potvrdjuje..
Zrinjski je pobjedio slobodu 0-1 i to skoboda imala 1 na 1 na golmana sudija prekino napad sviro faul za slobodu (prednost ponistio)
Posusje 1-0 penal nepostojeci
Zelju su uzeli 0-2 a kod 0-1 za njih nesvira penal
Protiv borca bilo par stetni sudiski odluka 1-1
Protiv nas 1-1 cist penal nedosudjen crveni karton itd
A nemozese reci da su ih euro tekme iscrpile jer su odgadjali dosta utakmica plus inali su isti broj itakmic ko imi il mozda dvije vise u evropi dok mi imamo jednu vise u prvenstvu
Ako on bude njima obezbjedio sudiju koji ce navuc x bez obzira ako bude trebalo 5 golova da poniste onda ce ti zrinjski igrat ofanzivno i ici na 3 boda u suprotnom nizak blok i kontre..
Fizicki i kondiciono su jako slabo pripremljeni, takodje ako pogledate utakmicu u mostaru vidjecete da je zrinjski posle svake duze akcije njihove prekidao igru zaleci se na povrede ili spala kopacka itd, a crveni karton to i potvrdjuje..
Zrinjski je pobjedio slobodu 0-1 i to skoboda imala 1 na 1 na golmana sudija prekino napad sviro faul za slobodu (prednost ponistio)
Posusje 1-0 penal nepostojeci
Zelju su uzeli 0-2 a kod 0-1 za njih nesvira penal
Protiv borca bilo par stetni sudiski odluka 1-1
Protiv nas 1-1 cist penal nedosudjen crveni karton itd
A nemozese reci da su ih euro tekme iscrpile jer su odgadjali dosta utakmica plus inali su isti broj itakmic ko imi il mozda dvije vise u evropi dok mi imamo jednu vise u prvenstvu
Ili kabanica ili mali kišobran. Valjda će dozvoliti da se unese.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
jel se mogu jos online uzet, da ne moram u guzvu gore
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], amypitar, Antikloc, bhfanatic14, Burberry46, EastMadness, ErosViverosViv, fks74, Fudo, JavierBosnia, newton_heath_lyr, OzmoodPinglewood, Seipronto i 121 gost.