To je jedini covjek iz zadnje linije koji zna kvalitetno i ima muda iznijeti loptu.
I previse se lik kritikuje za neke stvari,a ja bas mislim da je falio veceras…
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
To je jedini covjek iz zadnje linije koji zna kvalitetno i ima muda iznijeti loptu.
Mislim da bi se visinom i snagom mogao nositi sa Nardinom.Soldo i Jovic su previse sitni za onog majmuna koji je odigrao kao Haland.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑29 nov 2024, 23:44To je jedini covjek iz zadnje linije koji zna kvalitetno i ima muda iznijeti loptu.
I previse se lik kritikuje za neke stvari,a ja bas mislim da je falio veceras…
ErosViverosViv je napisao/la: ↑29 nov 2024, 23:19Preskakanje sredine i nabijanje lopte u prazno je rezultat vise faktora.misstianopenaldo je napisao/la: ↑29 nov 2024, 23:02Kako majkumu ni jedan sut u gol...
apsolutna podrska ZZ , al mi igraci nisu jasni. Lose skroz.
Ako iko iz kluba cita, molim vas ne dovodite malene igrace.
Naravno da veceras ne osvajamo visoke lopte kad ih evo godinama vec ne osvajamo, kad imamo igrace sa zeljom da porastu. Al i dalje nabijat loptu i pokusavat istu stvar e to je za izucavanja
Umor, dobar presing protivnika, nedostatak kreativnosti, bezmuda odbrana, lose pozicioniranje i manjak kretnje bez lopte.
Mi smo to u svakoj utakmici dobro radili, osim kada smo igrali sa dodatnim igracem u vezi, a to je protiv svinjskog, borca i kmelje. Zasto se to i dalje forsira i ne uci na greskama, to samo Zekic zna.
Danas su svi bili losi i svi su krivi za ovaj poraz, neka ih je stid jos jedne propustene sezone nizasta. Sramota sta su nam priredili, ovdje nikakvog izgovora ni branjenja ne smije biti.
Šta očekuješ molim te, ovo pitanje nije samo za tebe nego za sve koji mislite da je dovoljno dovesti Zekića i da će se sve odmah posložiti? Nevjerovatno šta pišete pa imate li obraza sekunde jedne? Ok izgubili smo i šta sad? Pa 3 prethodne sezone mi smo bili 4. i sad smo doveli Zekića i on će sve to posložiti za par mjeseci kako treba, ovo očekujete? Vratite se u realnost, pa prije par mjeseci smo svaku utakmici ulazili sa brigom da li ćemo izgubiti ili ne, nije važno, Zvijezda, Sloga ili Zrinjski, sad kad smo počeli na papiru lakše protivnike dobijati vama su odmah oči zacaklile na titulu i dominaciju.Lucas je napisao/la: ↑29 nov 2024, 23:55Nardin i Despotovic su Van Basten i Romario za Turkeša i Renana. Kad se samo sjetim kakav sam linč ovdje doživio, kad sam napisao da je Despotović kapitalac![]()
Šteta što smo veceras maltene završili sezonu, čak nas je i bod ostavljao u životu za titulu, treci bi završili i da nas Kobac Selimovic vodi od početka sezone.
Nama za 352 koju igramo trebaju najmanje 3 do 4 igrača. Baš, baš odličan stoper uz Soldu i Čelika, LWB jer takvog nemamo i profil napadača kao Čataković. Kad se sve svede na papir mislim da ćemo prije formaciju promijeniti nego takve tipove igrača pronaći.BegovicRamiz je napisao/la: ↑30 nov 2024, 00:08nevezano za veceras
al nama trebaju 2 klasna stopera
meni nijedan nas stoper ne ulijeva nikakvo povjerenje
i trenutni su dobri za ovo sto i jesmo
ako cemo nesto vise onda ce ici tesko s njima
Ovdje pola foruma ograniceno, ako poslije utakmice kritikujes nesto odmah si mrzitelj svega.
Brate odgovaras liku koji sa 15 fb profila, 3 instagram profila i ovdje na forumu na isti nacin pljuje svakog trenera unazad 10 godina, svakog ko ne igra 4231 formaciju. Pusti, ne gledaj sta se pise nego ko pise.H8Z7 je napisao/la: ↑30 nov 2024, 00:05Šta očekuješ molim te, ovo pitanje nije samo za tebe nego za sve koji mislite da je dovoljno dovesti Zekića i da će se sve odmah posložiti? Nevjerovatno šta pišete pa imate li obraza sekunde jedne? Ok izgubili smo i šta sad? Pa 3 prethodne sezone mi smo bili 4. i sad smo doveli Zekića i on će sve to posložiti za par mjeseci kako treba, ovo očekujete? Vratite se u realnost, pa prije par mjeseci smo svaku utakmici ulazili sa brigom da li ćemo izgubiti ili ne, nije važno, Zvijezda, Sloga ili Zrinjski, sad kad smo počeli na papiru lakše protivnike dobijati vama su odmah oči zacaklile na titulu i dominaciju.Lucas je napisao/la: ↑29 nov 2024, 23:55Nardin i Despotovic su Van Basten i Romario za Turkeša i Renana. Kad se samo sjetim kakav sam linč ovdje doživio, kad sam napisao da je Despotović kapitalac![]()
Šteta što smo veceras maltene završili sezonu, čak nas je i bod ostavljao u životu za titulu, treci bi završili i da nas Kobac Selimovic vodi od početka sezone.
Shvatite da smo ekipa u gradnji, kako mentalno tako i taktički. Ok, Zekić je zeznuo neke stvari i šta sad? Treba ga otjerati? Kako vas nije sramota? Čuj Selimović da vodi bili bi treći (uz dužno poštovanje Selimoviću).
Zbog takvih kao vi smo ovdje gdje i jesmo, ne samo kao klub nego kao i društvo, ali da ne idem u off topic.
Može vas stid biti, imamo najbolji start u historiji klub ako se ne varam a vama problem što smo izgubili 0:1 od Zrinjskog.![]()
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, EastMadness, Jabroni i 24 gosta.