FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MocMahale444
Re: FK Željezničar
Mislim dobro rece Denis da tabela nije mjerilo neko, Sloboda uvijek bude teska ko tuc. Sef pazi sta prica ali Zeljo nikad nije izgubio dnk ma kakvi da smo bili, to mu je greska.
Nadam se bez peglanja lopte i da taj protok lopte bude tecan ko voda.
Hercegovac, Al-Jaber vec kao da mentalno nije ovdje najbolje bi bilo da ga prodamo ako mozemo.
Sto se tice Juga niko ni rijec.
Nadam se bez peglanja lopte i da taj protok lopte bude tecan ko voda.
Hercegovac, Al-Jaber vec kao da mentalno nije ovdje najbolje bi bilo da ga prodamo ako mozemo.
Sto se tice Juga niko ni rijec.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Svaka sledeca nam je najbitnija. Tako i ovo sutra gdje su vjerovatno vec upisana 3 boda.
Apsolutni smo favoriti pa valjda to i dokazemo tamo gdje je najbitnije, na terenu.
Bitno je da trce , stvaraju sanse i pobjeda ne bi smjela doc u pitanje. Ne vjerujem da ovi mogu izdrzat konstantni pritisak od 10 minuta. Po pobjedu i nastavak savrseno niza.
2:0
Moze li Huso igrat, Jel se oporavio ?
Volio bi da Sabic odigra poluvrijeme.
Apsolutni smo favoriti pa valjda to i dokazemo tamo gdje je najbitnije, na terenu.
Bitno je da trce , stvaraju sanse i pobjeda ne bi smjela doc u pitanje. Ne vjerujem da ovi mogu izdrzat konstantni pritisak od 10 minuta. Po pobjedu i nastavak savrseno niza.
2:0
Moze li Huso igrat, Jel se oporavio ?
Volio bi da Sabic odigra poluvrijeme.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Ja bi to ostavio kad pauza dodje, ili kad su repke, dan dva prije tekmi pisati je bespotrebno. Najvaznije je da svi sutra dodjemo na Grbavicu!muharemovicdzelo je napisao/la: ↑29 nov 2024, 18:07Znači po tebi je stanje u omladinskom pogonu uredno?
Ne kontam u čemu je problem što komentarišemo? Nisu samo seniori Željo, Željo su i juniori, kadeti, pioniri, pretpioniri, pjetlići, cicibani i drugi. Ja ne kritikujem što mi je ćejf, nego što je stanje u omladinskom pogonu ozbiljan problem, a o tome se i ne priča.
Fk Željezničar.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Samo pametno i hrabro danas.
Jači smo 3x od Slobode.
Naprijed Željo ljubavi moja!!!
Jači smo 3x od Slobode.
Naprijed Željo ljubavi moja!!!
Inace pisanje na forumu utice na ekipu. Oni odmah slabije igraju kad neko kritikuje nerad omladinskog pogona.
Ovdje izgleda neki misle da mogu odredjivati kad ce neko nesto pisati i kad. De nam raspored pisanja, da znamo.
Ovdje izgleda neki misle da mogu odredjivati kad ce neko nesto pisati i kad. De nam raspored pisanja, da znamo.
-
- Kontakt:
Ne treba omalovazavati ikoga. Nemamo pravo to da radimo.
Uci ozbiljno u utakmicu i osvojiti tri boda!
Uci ozbiljno u utakmicu i osvojiti tri boda!
Proslu na Tusnju smo jedva uzeli, sef je tad rekao da je na toj utakmici osjetio da mozemo jer smo do zadnje minute grizli da uzmemo bodove sa Tusnja. Danas se moramo isto onako boriti ako zelimo izboriti pobjedu. Ocekujem utakmicu bez puno golova ali nadam se uz nasu pobjedu. Ni slucajno ne smijemo podcijeniti Slobodu u ovom trenutku.
Nadam se da teren nece biti los za igru, a iskren da budem toga me najvise strah zadnje dvije godine kada udjemo u novembar. Pogotovo sad kad imamo ekipu koja ima tehniku i koja zna igrati bez nabijanja.
Nadam se da teren nece biti los za igru, a iskren da budem toga me najvise strah zadnje dvije godine kada udjemo u novembar. Pogotovo sad kad imamo ekipu koja ima tehniku i koja zna igrati bez nabijanja.
Meni utakmica u Konjicu daje najvise optimizma za danas. U onom blatu je bilo fudbala a bgm i volje i zelje. Neka to prenesu i danas. Bilo bi bas lose ne upsat 3 boda, to su te utakmice.Orvel je napisao/la: ↑30 nov 2024, 09:34Proslu na Tusnju smo jedva uzeli, sef je tad rekao da je na toj utakmici osjetio da mozemo jer smo do zadnje minute grizli da uzmemo bodove sa Tusnja. Danas se moramo isto onako boriti ako zelimo izboriti pobjedu. Ocekujem utakmicu bez puno golova ali nadam se uz nasu pobjedu. Ni slucajno ne smijemo podcijeniti Slobodu u ovom trenutku.
Bolji smo apsolutno, sve na nasoj strani 2:0 mjera.
Ekipa koja ima dva boda, da se strahuje to je luzerski mentalitet. Danas cemo ih razvaliti jer kurci ne valjaju. Kakav oprez protiv ekipe koja je ispala iz lige vec sad.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Potpuno se slažem.
Ekipa koja nije dala gol na zadnjih 7 premijerligaških utakmica i ne znaju za pobjedu cijelu polusezonu.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Ma nije to luzerski mentalitet,vec se raja dosta puta ovako opekla kad se bodovi unaprijed upisu..imali smo mi i prije dosta puta dobru seriju pa onda kuci iznenadenje...dobro je kad se vidi racuna o oprezu makar bila najgora ekipa u ligi zadnji 10 god.treba idma od prve minute napasti pritisak stvoriti i to je to...nadam se golijadi danas...
- Riquelme1921
- Kontakt:
"Zadržite svoj novac drugovi! I bonove za hranu što mi nudite. Novac mi neće vratiti iskrene prijatelje koje je odnio rat, a novi mi ne trebaju radi njega. Didovi su mi bili željeznički radnici, a spomen na njih je sve imetka što mi u srce stade uz želju da očuvam za života. Ne! To je moj odgovor gospodo. I neka
moje kolege igraju. Ja preći neću. Lopta je igra časti. 9:1 smo vas tukli, časno se s porazom ne mirite? Kako da prodem medu starim prijateljima i radnicima? Da ljudi govore da su Domorocki fukare? Ja ostajem uz njih a vi radite šta želite."
Sretan rođendan jednom od najvećih.
moje kolege igraju. Ja preći neću. Lopta je igra časti. 9:1 smo vas tukli, časno se s porazom ne mirite? Kako da prodem medu starim prijateljima i radnicima? Da ljudi govore da su Domorocki fukare? Ja ostajem uz njih a vi radite šta želite."
Sretan rođendan jednom od najvećih.

Grupa iznad svakog pojedinca.
Slazem se brate
Reci Radovcu da puca izvan 16
Treba nam golcina da probijemo led

Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
--------------------Muftić---------------------------
Galić-Šukilović-Karamarko-Marković
----------Radovac-Karjašević----------------
-----Cvetanoski-Dangubić-Boljević-----
--------------------------Krpić-----------------------
U drugom da ulete:
Al Jaber,Šabić,Odinaka,Mirčevski,Kolić
SVI NA GRBAVICU !
U drugom da ulete:
SVI NA GRBAVICU !
Spusti glavu poljubi grb,osjetit ces sto i JUG !
Prejaki smo tako hahareha1987 je napisao/la: ↑30 nov 2024, 12:31--------------------Muftić---------------------------
U drugom da ulete:
SVI NA GRBAVICU !
Ne bi se iznenadio da Sabic, Kolic ili Odinaka pocnu utakmicu Kako god idemo po novu pobjedu

Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Svi na Grbavicu! Samo oprezno i strpljivo!
Hajdeeee!!!!
Hajdeeee!!!!

Šrolera zakaparit' danas!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
S obzirom da Posušje gubi i da će vjerovatno izgubiti, našom pobjedom cementiramo 4.mjesto sa +12
Jako, ofanzivno i rastrcano. Pobjeda ne bi smjela doc u pitanje.
Hajde Zeljo pobjedi bodove donosi, nocas nesto lijepo treba da se desi....
Hajde Zeljo pobjedi bodove donosi, nocas nesto lijepo treba da se desi....
avalPacidoroP je napisao/la: ↑30 nov 2024, 15:01S obzirom da Posušje gubi i da će vjerovatno izgubiti, našom pobjedom cementiramo 4.mjesto sa +12
Gledaj to sa druge strane, eventualnom pobjedom prilazimo drugom na 2 boda i izjednačićemo se sa trećim.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 65 gostiju.