Sve si u pravu ali ova sezona je nenormalna, ogroman broj bodova osvajaju ekipe na vrhu. U pola sezona Željo bi sa ovim brojem bodova bio prvi,a sada smo četvrti. Naravno da ništa nije gotovo,ali ne počne li Zrinjski kiksat, Sarajevo otpada,mi se necemo stic ni ukljucit u borbu, ostaje samo Borac u utrci.jurisicduska je napisao/la: ↑30 nov 2024, 22:20Nije ovo ništa gotovo.
Gledam raspored Zrinjskog pravo je gurav. Također i raspored Sarajeva.
Željezničar ozbiljan bas u zadnje vrijeme. Najmanje pritiska imaju, mogli bi to iskoristiti. Ako dobiju Slogu s pravom se mogu potući i za prvo mjesto.
Tako da zanimljiva je liga bas. Nadam se samo poštenim odlukama sudijama i dobrim uslovima pa nek se najbolji na kraju raduje.
Po do sad prikazanom Zrinjski je iznad ostalih ali vidjet ćemo.
Premijer liga BiH - aktuelno
- imekorisnicko
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ima jos puno da se igra, Borac ako prodje a hoce dalje u konferenciji njima ce bit ludilo. Kup, konferencija, odgodjene..imekorisnicko je napisao/la: ↑30 nov 2024, 22:27Sve si u pravu ali ova sezona je nenormalna, ogroman broj bodova osvajaju ekipe na vrhu. U pola sezona Željo bi sa ovim brojem bodova bio prvi,a sada smo četvrti. Naravno da ništa nije gotovo,ali ne počne li Zrinjski kiksat, Sarajevo otpada,mi se necemo stic ni ukljucit u borbu, ostaje samo Borac u utrci.jurisicduska je napisao/la: ↑30 nov 2024, 22:20Nije ovo ništa gotovo.
Željezničar ozbiljan bas u zadnje vrijeme. Najmanje pritiska imaju, mogli bi to iskoristiti. Ako dobiju Slogu s pravom se mogu potući i za prvo mjesto.
Tako da zanimljiva je liga bas. Nadam se samo poštenim odlukama sudijama i dobrim uslovima pa nek se najbolji na kraju raduje.
Zrinjski Borac za 7 dana, kec tu mora biti 99%. Ako uzme Zrinjski onda je tek skoro pa gotovo.
Sarajevo ce biti sigurno pojacanja na zimu, prva 2 kola Borac i Zeljo, nama se prelama tu.
Zeljo prve utakmice Zrinjski Sarajevo Posusje Borac tesko bas
Mada prva 4 su vec jasna ostali nisu ni blizu realno, prva 2-3 kola ce nam reci sve
-
- Kontakt:
Ne sjecam se da je prije bila ovakva sezona gdje prve 4 ekipe skoro svaku pobjedjuju osim u medjusobnim.imekorisnicko je napisao/la: ↑30 nov 2024, 22:27Sve si u pravu ali ova sezona je nenormalna, ogroman broj bodova osvajaju ekipe na vrhu. U pola sezona Željo bi sa ovim brojem bodova bio prvi,a sada smo četvrti. Naravno da ništa nije gotovo,ali ne počne li Zrinjski kiksat, Sarajevo otpada,mi se necemo stic ni ukljucit u borbu, ostaje samo Borac u utrci.jurisicduska je napisao/la: ↑30 nov 2024, 22:20Nije ovo ništa gotovo.
Dobro je da ce smanjiti ligu na 10 klubova
Slabo ste dragi moji Željovci proslavili ovu pobjedu protiv Slobode.
Ništa bez jedno 10 stranica forcanja i "prvaci svemira" priče.
Ništa bez jedno 10 stranica forcanja i "prvaci svemira" priče.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne može im sve što izađe suditi da je unutra, dosta je bilo protiv Veleža.
Od sinoć čekali da završe sa Slobodom i onda počeli zaje.vati. Izgleda ih bilo strah slabašne Slobode.
Tatamata1946 je napisao/la: ↑30 nov 2024, 22:37Ne sjecam se da je prije bila ovakva sezona gdje prve 4 ekipe skoro svaku pobjedjuju osim u medjusobnim.
Dobro je da ce smanjiti ligu na 10 klubova
To ti je znak da postajemo normalna liga, kao i svaka druga gdje budžet određuje ono što se dešava na terenu. Razlike u finansijama su već sad ogromne.
Imaš prve tri ekipe koje finansijski odskaču. Onda imaš Želju koji je finansijski nešto slabiji od njih, pa Velež, i onda ostatak lige.
U Evropi je već deceniju sasvim normalno da je Benfika apsolutni favorit kad gostuje nekom Farenseu, ili Kopenhagen kad gostuje nekom Vejleu.
Sad kad imaš normalne terene nema više prepreka da bolji i kvalitetniji uglavnom pobjeđuje.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
J.bo majku ko im piše ove posjete, ovo nije normalno. Stadion polu prazan a 10 milja.Pendulum je napisao/la: ↑30 nov 2024, 18:53A zayebavaš se!svrakino1921 je napisao/la: ↑30 nov 2024, 18:04FK ŽELJEZNIČAR - FK SLOBODA TZ (1 : 0) 2 : 0
Datum: 30.nov.2024 16:00
Stadion: Stadion Grbavica - Sarajevo
Gledalaca:9 999
GOLEM SI ŽELJO![]()

Ma budalastina, davno sam rekao. Ispade Grbavica ima 20000 stolica.
Daj nemojte ložiti ove neandertalce, vidite da se primaju k'o saučešće.
WWIN liga BiH 24/25
FK ŽELJEZNIČAR - FK SLOBODA TUZLA (1 : 0) 3 : 0
Datum: 30.11.2024 16:00
Stadion: Stadion Grbavica - Sarajevo
Gledalaca: 6500
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hajde ne lazite pise 6500 na NSBiH.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Ma desetar ih loži i naravno da se đipke i prdulum primaju, ko će drugi.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
13600 mislim da ima zvanicno stolica.
Imala je nekada veci kapacitet, prije rata jer je zapda bio prava tribina ali zapaljen u ratu. Ali istok nije bio ni blizu kakav je sada.
Danas je bilo po meni 5000, max 5500.
Lako je kod nas skontati posjetu po kapacitetu sektora na tribini:
Jug - 3000 prima (po sektorima vidis da je danas tamo bilo max 1000 ljudi). Centrali skoro put i malo sa strane.
Istok sektori su 750-800
Sjevee 800-850
Nisu mi jasni ljudi koji pumpaju, kao ni ovi sto osporavaju i umanjuju. Iste budale samo kontra stvari zastupaju
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
U utorak novi kiks samoproglasenih DIVOVA.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Opasno se Vico nalozio na slogu jer su zapeli zadnju tekmu, rezultat toga je Gigara koji sudi. Tako da od Sloge ove sezone nema nista vjerovatno.
Fk Željezničar.
Pobjeda Zrinjskog zaslužena, očajno izdanje FKS, al zaista je nevjerovatno da Var nije poništio onaj gol. Kršenje elementarnih pravila, pa ono je isto kao da čovjek s penala povede loptu, predje golmana i ušeta se u gol.
E jeste, baš je isto kao to.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Normalno da je isto. Nakon što sudija označi faul, lopta mora mirovati, jer je označen prekid igre. A ti od svoje mržnje ne znam kako ikako funkcionišeš. Smisao života ti je izgleda forum i mržnja prema Sarajevu. Uživaj.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
nemojte ga previse, u pitanju je mozdana disfunkcija. Svaki put kada mu se pred ocima pojavi dusa osobe koju je autom klepio, on sa durmitora napise nesto glupo.