Dobro si sve napisao majke mi i ja čitam kakve sve nebuloze pišu i stvaraju neku novu teoriju "Sarajevo zasluženo izgubilo neregularnom golom" kakvo je to sad ludilo.Amcho1 je napisao/la: ↑01 dec 2024, 02:02Ne mogu se složiti s tobom ovaj put, a razlog je jednostavan, a to je da Zrinjski nije zaslužio pobjedu jer su do iste došli neregularnim golom. Pored naše katastrofalne igre pošteno bi bilo jedino ako su dali regularan gol, a nisu. Onda kažeš da je Sarajevo zaslužilo tri komada u mreži, slažem se samo da je u nekom slučaju i golman bio očajan, ali nije i branio je odlično, a golman je isto dio ekipe i bezbroj je primjera gdje upravo golman donese bodove. Apsolutno ne želim opravdati katastrofalnu igru ali na kraju samo se bodovi pišu. Mi smo Želji trebali utrpati 4-5 komada i koga sada briga što smo ostali za dva boda manje i ako smo "zaslužili" mi dva boda više nemamo. Gdje smo još sve zaslužili da dobijemo,a pokrali su nas i suvišno je spominjati. Pozzbvsic je napisao/la: ↑30 nov 2024, 23:03One moje slike sto pratim lakrdije, ono nase Sarajevo nije zasluziloPitar6785 je napisao/la: ↑30 nov 2024, 22:51
Ako je iko zasluzio da se ponisti go ONDA JE TO FK SARAJEVO..
Naj losije odigrana utakmica do jucerasnje je bila protiv zelje gdje zeljo imao 2 100% sanse jednu fulo jednu pogodio i to u prvom pol obje sanse. U drugom zeljo nije presao centar.. i da je bilo malo srece moglo je bit 1-4. Najvise smo golova dali najljepse za oko igramo I NAJVISE SMO OSTECENI DIREKTNO SUDISKIM GRESKAMA I VICINIM ZELJAMA..
Nekazem da je zrinjskom trebalo ponistit regularan go, VEC GO KOJI JE NE REGULARAN. I drugi problem je sto sudija nece bit kaznjen,ispostavilo se da je njegovom greskom zeinjski dobio 3 boda
I
A nase Sarajevo je zasluzilo bar 3 komada u mrezi, i zasluzilo je samar realnosti i nama i Zekicu i igracima.
Nadam se da je samar bio dobar i da cemo se vratiti jaci nego ikad.
Ako su mogli dati tri gola što nisu, pa jel? Imali smo jednog raspoloženog igrača i on nas vadio i u čemu je problem.
Pa i Muftić je spasio zeljezničar u Mostaru i Tuzli i donio im pobjede, pa jel neko piše da su nezaslužene.
Kmečimo ovde za lišticu a ovo prihvatamo kao normalno a desila se ista stvar oštečen si za bod/bodove.