Sagneš se Pedulumu.
Kakav nadimak "Prdulum" - kao da ti je 6 godina. Tebi i onom ko ga je izmislio. Inače tvoj topli brat.

Nikoga desetar nije "naložio" kao što se vidi iz mog posta.

Sagneš se Pedulumu.
Ti ces kako stvari stoje morati praviti jos jedan novi profil
Odrasli uz klub na lažima i prevarama. Njima je to normalno.
A iskreno meni se cini da se vi lozite na nase brojke. Ja kad odem na stadion vidim da je uvijek haman pun. Jucer to nije bilo tako ali ni brojka od 6k nije losa protiv zadnje ekipe na onoj zimi.
Sta nam napisa momakHerson je napisao/la: ↑01 dec 2024, 09:20Problem je što ni jučer nije bilo 6.500, koliko stoji u izvještaju. 4.500 maksimalno, to su ovdje potvrdili i navijači Željezničara koji redovno idu na Grbavicu. Uvećava vam se posjeta od početka sezone, oko toga nema dileme. Navijači svih klubova su saglasni u tome. Grbavica bi pretpostavljam bila najposjećenija i da se ne lažiraju brojke, ali razlika između Grbavice i Koševa bi bila minimalna, skoro zanemariva.
Nedjelja je najbolja za posjetu na utakmici jer niko ne radi nedjeljom. Da se klubovi i navijaci pitaju svu bi trazili nedjelju.Orvel je napisao/la: ↑01 dec 2024, 09:06A iskreno meni se cini da se vi lozite na nase brojke. Ja kad odem na stadion vidim da je uvijek haman pun. Jucer to nije bilo tako ali ni brojka od 6k nije losa protiv zadnje ekipe na onoj zimi.
Al haj na stranu sve to. Posto je u Federaciji na snazi zakon o neradnoj nedjelji i vidimo da je subotom haos u trznim centrima pa cak i nedjeljom kolone prema RSu kao da ne postoje drugi dani za kupovinu. Sta mislite kako ce to uticati na posjecenost stadiona? Jer realno raja ce sad subotom ici po prodavnicama a nedjeljom vjerovatno neki izlet ili slicna aktivnost. Evo za Grbavicu znamo da imamo 6500 bolesnika koji ce uvijek biti tu, za Kosevo nekih 4k standardnih, ali da li ce stvarno ovo uticati na posjecenost, vasa misljenja?
A na Kosevu ti je realno protiv Zrinjskog 5,6KONTRASVIH je napisao/la: ↑01 dec 2024, 09:386500 je realna i ok procjena na Grbavici.
Posjete se uvecavaju bespotrebno ove sezone i njima i nama, nekad par stoja nekad hiljada, al jedina razlika je u tome sto se kod njih rijetko spominje, dok se svaka brojka na Grbavici analizira i koristi za spinove. Tu im pogotovo dolazi do izrazaja poznata brigada iz sela tz kantona sto se vidi i na ovoj stranici.
Ako se ove bespotrebno uvecsne brojke oduzmu, razlika u posjeti ne bi bila zanemariva, vec opet znacajno veca a u nekim slucajevima i duplo veca, sto se jasno vidjelo kroz ovu polusezonu.
Volimo fudbal![]()
Kakva sad greska ugrozeni?
Trenutno korisnika/ca: HyperOS, supervizor, Vanja8 i 19 gostiju.