Lucas je napisao/la: ↑01 dec 2024, 17:58
@Penaldum Nije loše, ali nije ni sad, da nas je oborio sa nogu. Tu prije svega mislim na kone i Zrinjski na Koševu, gdje smo umjesto 1 morali uzeti minimum 4 boda. Normalno da ce svaki trener na svijetu, koji vodi najveci klub u državi sa šampionskim ambicijama, biti kritikovan, kad mu ekipa protiv najveceg konkurenta igra bez napadača, te ne pogleda na gol.
Mene je, naprimjer, oborio s nogu s onim što je napravio za ovih 6 mjeseci.
Trebaš uzeti u obzir da mu je prethodni trener ostavio "igračine" poput Durakovića, Mehmedovića, Julardžije, Anđušića.. Ne mogu se više svih ni sjetiti kol'ko često prođe "autobuska stanica" igrača za (polu)sezonu.
Jović & Đorđević koliko sam ja upratio (pisanja na forumu) nisu igrači koje je on tražio tj. dovedeni su prije Zekića ali, hvala Bogu, pokazatli su se kao konkretni.
Zekić je doveo Rockova (?), Unušića (?), Lulića & Pavičića, ispravi me ako griješim? Treba reći da je izgubio Hamzu (sam Zekić je rekao da mu je žao što ide ali i da razumije da "mora otići" - uslovi, čitaj pare, u Turskoj su mu 10x bolji nego kod nas).
Znači Zekić je tu 6 mjeseci sa trojicom igrača koje je želio - napravio je to da u 15 utakmica polusezone (a odigrao si sve derbije; kone, borac, Velež, lištica & kamenjari - upisao si 1 poraz 2 remija i 2 pobjede) nemaš poraz i tebi je to "nije loše" i "nije me oborio s nogu"?
Pa svaka ti čast majstore.