FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
53%
Prolazak u Play off
30
19%
Grupnu fazu
45
28%

Ukupno glasova: 158

boki86
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la boki86 » 02 dec 2024, 14:07

Ma kakav nereleguran pogodak, cuj nije propisno izveden :crazy: pa nije ga direktno ubacio, nego su jos bila 3,4 dodira poslije toga. Pogledajte postavljanje beganovica i ne znam tamo ko nije zatvorio centarsut ticinovica i loptu koja leti 3 minute i pada u peterac nardinu na nogu, dok soldo se okrece ko muha bez glave. Dajte ljudi sta vam je, kiksali pravo cijelu tekmu, idemo dalje, sutra prilika za iskupljenje

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 02 dec 2024, 14:13

vedinjo98 je napisao/la:
02 dec 2024, 13:34
pjankesarajevo je napisao/la:
02 dec 2024, 12:59
Ja pretpostavljam da ce se ici na ovo sutra:

Rogic
Celik Djurickovic Soldo
Beganovic Lulic Bubanja Djordjevic Jovic
Guli Turkes/Renan

Mislim da ce Pavkovica malo odmoriti a Kyeremeh nema potrebe da ganja. Treba nam protiv ovih u napadu neko ko dobro centrira pa zato Jovic LWB. A umjesto Baganovica Unusic od 60. min ako ne bude islo. Djordjevica pretpostavljam da ce odmoriti sutra onda Mustafic u prvu. Djordjevic uzasan protiv Zrinjskog ali stavio sam ga pa cemo vidjeti sta je Zekic zamislio.

Podrska Zekicu ovo sadasnjoj upravi i ekipi na maksimum.
Najbolji sastav. Trebalo je ovako nesto izaci protiv Zrinjskog. Mozda opet ne bi bio dobar rezultat na kraju, ali ne bi odigrali onako kriminalno. Stvarno je biser stoljeca da u utakmici sezone stavis Djordjevica na krilo npr.
Žao mi je, što ga ni jedan novinar na pressu nakon utakmice nije pitao, šta je zamislio sa Đorđevićem na krilu i sa Gulijem u špicu.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 02 dec 2024, 14:30

boki86 je napisao/la:
02 dec 2024, 14:07
Ma kakav nereleguran pogodak, cuj nije propisno izveden :crazy: pa nije ga direktno ubacio, nego su jos bila 3,4 dodira poslije toga. Pogledajte postavljanje beganovica i ne znam tamo ko nije zatvorio centarsut ticinovica i loptu koja leti 3 minute i pada u peterac nardinu na nogu, dok soldo se okrece ko muha bez glave. Dajte ljudi sta vam je, kiksali pravo cijelu tekmu, idemo dalje, sutra prilika za iskupljenje
Pogledaj gdje bio faul i pogledaj reakciju 5-6 nasih igraca po izvodjenju faula cisto radi ne mirovanja lopte. Ljudi su sigurno 4-5 sekundi mislili da ce bit vraceno kompletna zadnja linija je poremecena..

Niko nije postavio pitanje treneru zrinjskom na presici pitanje u vezi toga kao ni ojednoj kardinalnoj greski jer znase sto da se zrinjskom nebi poljuljao veoma i ovako losa realizacija ….

Nezaboravite sta je bilo Zrinjski IGMAN
zeljo Zrinjski
Zrinjski bora
Zrinjski posusje
Zrinjski FK SARAJEVO
FK SARAJEVO zrinjski
Sloboda zrinjski

Ovo je 7 utakmica od 14 gdje jedino sudija (NAJBOLJI SUDIJA PL BH) suspendovan 6 utakmica sve ostale utakmice 0 suspenzija.. a zrinjski je osvoio 17 bodova a realno trebao je maxsimalno osvoit 13

Ako uzmemo da smo mi u 5 utakmica odigrali 4 remija i poraz a recimo da smo samo pobjedili sb i posusje a zrinjski recimo da pobjede radnik imalibi isti broj bodova..

O borcu da nepricamo gdje ljudi igraju evropu od 14 utakmica u prvenstvu 7 odgadjali i na svakoj skoro utakmici igrali sa igracem vise po 40 minuta penal itd itd to je smijurija teska

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 02 dec 2024, 14:35

vedinjo98 je napisao/la:
02 dec 2024, 13:34
pjankesarajevo je napisao/la:
02 dec 2024, 12:59
Ja pretpostavljam da ce se ici na ovo sutra:

Rogic
Celik Djurickovic Soldo
Beganovic Lulic Bubanja Djordjevic Jovic
Guli Turkes/Renan

Mislim da ce Pavkovica malo odmoriti a Kyeremeh nema potrebe da ganja. Treba nam protiv ovih u napadu neko ko dobro centrira pa zato Jovic LWB. A umjesto Baganovica Unusic od 60. min ako ne bude islo. Djordjevica pretpostavljam da ce odmoriti sutra onda Mustafic u prvu. Djordjevic uzasan protiv Zrinjskog ali stavio sam ga pa cemo vidjeti sta je Zekic zamislio.

Podrska Zekicu ovo sadasnjoj upravi i ekipi na maksimum.
Najbolji sastav. Trebalo je ovako nesto izaci protiv Zrinjskog. Mozda opet ne bi bio dobar rezultat na kraju, ali ne bi odigrali onako kriminalno. Stvarno je biser stoljeca da u utakmici sezone stavis Djordjevica na krilo npr.
Ja se isto nadam da je shvatio Zekic i strucni stab da momenat iznenadjenja u nasoj ligi ne radi.
Stavis fino sastav sa kojim non stop igras i istreniras ekipu da promijene ako to ne ide. A ne poredas ih ko ja da sam trener i kazes bas smo losi bili.
Mada opet, sve sto je uradio do sada taj isti trener, zaradio da moze kiksati; kapu skidam kako je u kratko vrijeme napravio da se nadamo tituli uopste (nakon zadnjih godina lutanja)
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 02 dec 2024, 14:42

Koga boli **** je li se lopta pomjerila 2cm u jednoj milisekundi ili ne? Sta ste se toga uhvatili? To se ne gleda toliko detaljno nigdje u ovakvim situacijama. Neka minimalna kretnja lopte je bila, ali nije u tome problem uopste. Ovdje je problem sto njihov igrac uopste nije izveo prekid na mjestu gdje je prekrsaj napravljen, nego gdje mu je bilo na ruku da odigra na foru.

slika
slika

Nasi igraci su ovdje isto smijesni ispali. Kad pokusa neko na foru da izvede prekid, uradi nesto, stani ispred lopte, sutni je, pokoskaj se po cijenu zutog ako treba da sprijecis brz napad i da ti se odbrana postavi. Ali na stranu oni i sto je Zrinjski bio bolji za 3 gola, ovaj sto su zabili za mene nije regularan. Na kraju krajeva, u fudbalu ne pobdjedjuje uvijek bolji. Mozda bi ostalo 0-0 da ovo nije proslo, koliko god su nas oni nadigrali.

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 02 dec 2024, 14:48

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
02 dec 2024, 14:42
Koga boli **** je li se lopta pomjerila 2cm u jednoj milisekundi ili ne? Sta ste se toga uhvatili? To se ne gleda toliko detaljno nigdje u ovakvim situacijama. Neka minimalna kretnja lopte je bila, ali nije u tome problem uopste. Ovdje je problem sto njihov igrac uopste nije izveo prekid na mjestu gdje je prekrsaj napravljen, nego gdje mu je bilo na ruku da odigra na foru.

slika
slika

Nasi igraci su ovdje isto smijesni ispali. Kad pokusa neko na foru da izvede prekid, uradi nesto, stani ispred lopte, sutni je, pokoskaj se po cijenu zutog ako treba da sprijecis brz napad i da ti se odbrana postavi. Ali na stranu oni i sto je Zrinjski bio bolji za 3 gola, ovaj sto su zabili za mene nije regularan.
Ovdje je problem sto su nasi igraci igrali kao amateri i nista drugo. Bila je situacija prije toga, faul za nas. Igrac Zrinjskog uze loptu i baci je visoko u zrak da obrana ima vremena da se postavi i vrati nazad. Nasi su igrali kao da se prvi put vide medjusobno i prvi put sutaju loptu.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 02 dec 2024, 14:49

slika
slika

Nasi igraci su ovdje isto smijesni ispali. Kad pokusa neko na foru da izvede prekid, uradi nesto, stani ispred lopte, sutni je, pokoskaj se po cijenu zutog ako treba da sprijecis brz napad i da ti se odbrana postavi. Ali na stranu oni i sto je Zrinjski bio bolji za 3 gola, ovaj sto su zabili za mene nije regularan. Na kraju krajeva, u fudbalu ne pobdjedjuje uvijek bolji. Mozda bi ostalo 0-0 da ovo nije proslo, koliko god su nas oni nadigrali.
Mozda i 7-8 metara pomjerena lopta od mjesta prekrsaja, smijesno sto nije zaustavio sudija ovo realno.

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 02 dec 2024, 14:51

boki86 je napisao/la:
Druže, neregularno izvođenje lopte nakon prekršaja, samim tim je i gol neregularan. Razumiješ? Nebitni su dodiri sa laptom pa taman da ih je bilo 101. Neregularno se izveo faul i neregularno je postignut gol. Razumiješ? Jeste bilo dodavanja i jesu se našli trebali bolje postaviti, ali je lopta trebala biti vraćena na mjesto prekršaja.

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 02 dec 2024, 15:00

Beli98 je napisao/la:
02 dec 2024, 14:48

slika
slika

Nasi igraci su ovdje isto smijesni ispali. Kad pokusa neko na foru da izvede prekid, uradi nesto, stani ispred lopte, sutni je, pokoskaj se po cijenu zutog ako treba da sprijecis brz napad i da ti se odbrana postavi. Ali na stranu oni i sto je Zrinjski bio bolji za 3 gola, ovaj sto su zabili za mene nije regularan.
Ovdje je problem sto su nasi igraci igrali kao amateri i nista drugo. Bila je situacija prije toga, faul za nas. Igrac Zrinjskog uze loptu i baci je visoko u zrak da obrana ima vremena da se postavi i vrati nazad. Nasi su igrali kao da se prvi put vide medjusobno i prvi put sutaju loptu.
Slazem se, to sam i napisao, ali opet go nije regularan zbog mjesta gdje je izveden prekid. Nevjerovatno mi je da se ljudi hvataju toga da li je lopta 100% mirovala i ispadaju smijesni s nekim teorijama kad je ovo puno ocigledniji i ozbiljniji previd od strane Njegomirovica.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 02 dec 2024, 15:06

Morpheus je napisao/la:
02 dec 2024, 14:51
boki86 je napisao/la:
Druže, neregularno izvođenje lopte nakon prekršaja, samim tim je i gol neregularan. Razumiješ? Nebitni su dodiri sa laptom pa taman da ih je bilo 101. Neregularno se izveo faul i neregularno je postignut gol. Razumiješ? Jeste bilo dodavanja i jesu se našli trebali bolje postaviti, ali je lopta trebala biti vraćena na mjesto prekršaja.
Ljudi nas uhvatili na foru, koliko se puta ovako lopta izvede u toku jedne utakmice. Da je direktno nabio loptu i oni dali go iz te situacije, to je u druga prica. Sve u svemu tragikomicna situacija.
Ovo je greska u rangu one u sirokom, gdje ti ljudi izjednace 20 sekundi nakon sto si sam postigao pogodak. Amaterske greske kompletne zadnje linije, pocevsi od postavljanja, manjka koncentracije i neprisebnosti.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 02 dec 2024, 15:09

Reports suggest that Turkish club Trabzonspor is showing interest in Nidal Čelik, an 18-year-old Bosnian center-back who leads Sarajevo in the Bosnian Premier League. Čelik, recognized for his leadership and defensive abilities, has been called up to the Bosnia and Herzegovina national team. While Transfermarkt values him at €500,000, Sarajevo is anticipated to ask for at least €1 million. Trabzonspor views Čelik as a long-term investment and might consider loan options to aid his development if they succeed in acquiring him.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 02 dec 2024, 15:18

H8Z7 je napisao/la:
02 dec 2024, 15:09
Reports suggest that Turkish club Trabzonspor is showing interest in Nidal Čelik, an 18-year-old Bosnian center-back who leads Sarajevo in the Bosnian Premier League. Čelik, recognized for his leadership and defensive abilities, has been called up to the Bosnia and Herzegovina national team. While Transfermarkt values him at €500,000, Sarajevo is anticipated to ask for at least €1 million. Trabzonspor views Čelik as a long-term investment and might consider loan options to aid his development if they succeed in acquiring him.
aBd
Koga mislite da guramo sljedeceg u prvi tim? Alajmovic? Mujkic?

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 02 dec 2024, 15:24

Istrpiš mu sto kikseva, grešaka, glupih crvenih kartona, ustabili se pet utakmica i već ode... ma hajde više mi i naša transfer politika. Izvijestite nas da smo filijala turskih klubova iz donjeg dijela tabele, da ne sanjamo bezze titule, evrope, iskorake i neki kontinuitet.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 02 dec 2024, 15:38

H8Z7 je napisao/la:
02 dec 2024, 15:09
Ma yebala ga vise Turska, pun mi je kofer njih, ne pustat mlade igrace tamo. Evo Buljubasic otkako je otisao nije skupio 90min. Djokanovic otkako je otisao vucara se po posudbama. Jedino Dal ima konstantu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

GianlucaPagliuca71
Kontakt:

Post Postao/la GianlucaPagliuca71 » 02 dec 2024, 15:40

Morpheus je napisao/la:
02 dec 2024, 14:51
boki86 je napisao/la:
Ne mogu to mozgovi skontati, odmah odu na nesto deseto. Nevjerovatno kako ljudi razmisljaju. Da smo mi zabili ovakav gol, ponistili bi ga jer je izvedeno nepravilno i to je lopta bila u pokretu. Isti komentari kao nedavno protiv listice kae "ko nam je kriv sto smo se nafulali". :tokralju:
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 02 dec 2024, 15:40

Zeko87 je napisao/la:
02 dec 2024, 15:24
Istrpiš mu sto kikseva, grešaka, glupih crvenih kartona, ustabili se pet utakmica i već ode... ma hajde više mi i naša transfer politika. Izvijestite nas da smo filijala turskih klubova iz donjeg dijela tabele, da ne sanjamo bezze titule, evrope, iskorake i neki kontinuitet.
U textu pise da su ljudi iskazali interes, to ne znaci da su vec poslali ponudu i da je potpisao i otisao, polahko brate.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 02 dec 2024, 15:45

Zeko87 je napisao/la:
Hoces li ti raditi isti posao za 2 hiljade ili za 20 hiljada?

Jednostavno nece niko da mu politika kroji karijeru, morate to da shvatite.
Sta evo povrijedi se za 2 godine, ili nesto. Pa da li bi ti otisao u "penziju" sa milionom ili da prezivljavas.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 02 dec 2024, 15:56

Aduka87 je napisao/la:
02 dec 2024, 15:40
Zeko87 je napisao/la:
U textu pise da su ljudi iskazali interes, to ne znaci da su vec poslali ponudu i da je potpisao i otisao, polahko brate.
Iskazali interes kod nas u prevodu znači ode već u januaru. :mrgreen:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 02 dec 2024, 17:22

Zapratio Mirvić Kristijana Pulišića na Instagramu
ISTINA ZA VEDRANA!

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 02 dec 2024, 17:29

Haman HZ nece organizovano sutra ici. Gdje se smjestiti na sutrasnjoj hladnoci ybt :crazy:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Bordo10, bordobijeli, fks74, Google Adsense [Bot], Hajdeee, hase73, MokraKifla, Serha i 83 gosta.