FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zrinjski FK SARAJEVO 1-1 (jedanesterac nama nije dosudjen cist ko sunce) Zrinjski dobio u 65 minuti CRVENI karton radi sprecavanje 100% sanse za nas..
Zrinjski FK SARAJEVO. 4;3 cist jedanesterac ko sunce u 93 minuti kod rezultatata 4:3 sudija nije svirao
Zrinjski FK SARAJEVO 2:0 penal koji je bio mnogo manje penal nego penal kad smo izgubili 4;3 fulio je zrinjski penal al isto bio je sudjen na 0-0, takodje faul na Hasicem kod prvog gola koji nije dosudjen takodje i drugi go je bio iz ociglednog ofsida moguce je da sam zamjenio prvi i drugi go.
Kad je fedja vodio kadje bilo 0-1 zanas cinimi se da je Dal dao go zrinjski je izjednacio takodje katastrofalno
Namjernom greskom sudije
Zadnja utakmica FK SARAJEVO zrinjski 0-1 go dali na 1000% neregularan nacin. 0-0 rezulta je u ovom konentu mnogo vise nama odgovarao nego zrinjskom jer i radi medjusobnog omjera jer smo dali go na strani..
E sad nek mi neko od navijaca zrinjskog ili ovde od ovih ubaceni elemenata, navede sve kradje sudija prema borcu zrinjskom u utakmicama protiv nas odkako se igra zajednicka liga
Vrlo ce bit vazno da se ovo sa kantonom zavrsi kako treba nadam se kad bude nase vrijeme i bosnjak zasjede da ce uradit ovo isto i da ce FK SARAJEVO IMAT SUDJENJE KO borac i zrinjski a te ekipe da ce imat sudjenje kosto ga mi imamo sad
Sad indirektne stvari
Pravi se Borcu prvom teren, nijedan razlog nema to bude tako Repci zabranjeno igranje utakmica na tom entitetu broj titula popularnosti ni u tome nisu najaci, nije teren koji je najgori u pl bh (tusanj recimo da je bio losi) georavski polozaj nije u najgorem polozaju klimatsko (hladnoce nemogucnost rada )
Da klub bude zasticen u smislu da mu se sudi fer i posteno to je ok i to je do sposobnosti ljudi u tom klubu, al sudjenje kao sto je borcu recimo od zadnjih 9 utakmica protiv nas sudija pomogne nenormalnim greskama u 5 gdje odluke sudiske naprave rezultat u 2 bude ok sudjenje i u 1-2 pokrade sudija al mi budemo toliko jaki kao ovaj zadnji derbi de nemoze nista.. To nije zastita borba lobiranje za fer sudjenje ovo je kriminal first degree, posebno posle izjave presjednika saveza da su to greske normalne i da je to sastavni dio igre. Za ovakvu izjavu presjednika saveza u ovim okolnostima je minimalno skudanje sa mjesta presjednika i zabrana od 10 godina bavljenjem nogometom i bilo kojoj formi..
Zuti crveni kartoni odkazivanje kola, promjeba pravilnika svake godine koje stranac ko nije u 21 katastrofalne smjene selektora nakon 2 utakmice 2 selektora smjenili
I na kraju kazu evropsi uspjeh jer su dva kluba igrali u grupi evropskog takmicenja..
MAZANJE OCIJU KAKAV USPJEH OVO TAKMICENJE POSTOJI 3 godine ovo je 3ci nivo takmicenja NEKAD SE ZVAO INTERTOTO KUP znaci ove uspjehe smo mi kao FK SARAJEVO imali sami 3-4 puta samo to takmicenje se zvalo kup uefa sadasnja liga evrope.
I DALIJE IKO PRIMJETIO DA NIJEDAN PORTAL NOVINE NISU SPOMENULE NEREGULARAN GO ZRINJSKOG
NI JEDAN
Zrinjski FK SARAJEVO. 4;3 cist jedanesterac ko sunce u 93 minuti kod rezultatata 4:3 sudija nije svirao
Zrinjski FK SARAJEVO 2:0 penal koji je bio mnogo manje penal nego penal kad smo izgubili 4;3 fulio je zrinjski penal al isto bio je sudjen na 0-0, takodje faul na Hasicem kod prvog gola koji nije dosudjen takodje i drugi go je bio iz ociglednog ofsida moguce je da sam zamjenio prvi i drugi go.
Kad je fedja vodio kadje bilo 0-1 zanas cinimi se da je Dal dao go zrinjski je izjednacio takodje katastrofalno
Namjernom greskom sudije
Zadnja utakmica FK SARAJEVO zrinjski 0-1 go dali na 1000% neregularan nacin. 0-0 rezulta je u ovom konentu mnogo vise nama odgovarao nego zrinjskom jer i radi medjusobnog omjera jer smo dali go na strani..
E sad nek mi neko od navijaca zrinjskog ili ovde od ovih ubaceni elemenata, navede sve kradje sudija prema borcu zrinjskom u utakmicama protiv nas odkako se igra zajednicka liga
Vrlo ce bit vazno da se ovo sa kantonom zavrsi kako treba nadam se kad bude nase vrijeme i bosnjak zasjede da ce uradit ovo isto i da ce FK SARAJEVO IMAT SUDJENJE KO borac i zrinjski a te ekipe da ce imat sudjenje kosto ga mi imamo sad
Sad indirektne stvari
Pravi se Borcu prvom teren, nijedan razlog nema to bude tako Repci zabranjeno igranje utakmica na tom entitetu broj titula popularnosti ni u tome nisu najaci, nije teren koji je najgori u pl bh (tusanj recimo da je bio losi) georavski polozaj nije u najgorem polozaju klimatsko (hladnoce nemogucnost rada )
Da klub bude zasticen u smislu da mu se sudi fer i posteno to je ok i to je do sposobnosti ljudi u tom klubu, al sudjenje kao sto je borcu recimo od zadnjih 9 utakmica protiv nas sudija pomogne nenormalnim greskama u 5 gdje odluke sudiske naprave rezultat u 2 bude ok sudjenje i u 1-2 pokrade sudija al mi budemo toliko jaki kao ovaj zadnji derbi de nemoze nista.. To nije zastita borba lobiranje za fer sudjenje ovo je kriminal first degree, posebno posle izjave presjednika saveza da su to greske normalne i da je to sastavni dio igre. Za ovakvu izjavu presjednika saveza u ovim okolnostima je minimalno skudanje sa mjesta presjednika i zabrana od 10 godina bavljenjem nogometom i bilo kojoj formi..
Zuti crveni kartoni odkazivanje kola, promjeba pravilnika svake godine koje stranac ko nije u 21 katastrofalne smjene selektora nakon 2 utakmice 2 selektora smjenili
I na kraju kazu evropsi uspjeh jer su dva kluba igrali u grupi evropskog takmicenja..
MAZANJE OCIJU KAKAV USPJEH OVO TAKMICENJE POSTOJI 3 godine ovo je 3ci nivo takmicenja NEKAD SE ZVAO INTERTOTO KUP znaci ove uspjehe smo mi kao FK SARAJEVO imali sami 3-4 puta samo to takmicenje se zvalo kup uefa sadasnja liga evrope.
I DALIJE IKO PRIMJETIO DA NIJEDAN PORTAL NOVINE NISU SPOMENULE NEREGULARAN GO ZRINJSKOG
NI JEDAN
Pa nismo dobili jer nas ostete, ili ti bas u glavi imas da ce te ostetiti. Problem je kao sto rekoh prvenstveno kod nas, navijaca, a slazem se i kod uprave. Sve je krenulo 20/21 sa onom otimacinom i pljackom titule, svi su bili u fazonu “a kako su mogli prosut tolike bodove”, niko nije gledao kako su prosipali tolike bodove. Mene ne interesuje kakvi izgledamo, necu da me se krade.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑01 dec 2024, 18:38Ma sve to stoji,ali je isto tako činjenica da nikad nismo dobili kad god smo imali neki imperativ.Oerde je napisao/la: ↑30 nov 2024, 10:59A ono jest, al bi se bilo lakse borit da nam nije ponisten cist gol u sirokom, da je sviran onaj penal dole u mostaru, il recimo jedan od dva na kosevu protiv posusja, pa i ona ruka protiv zelje, il da ih je vratio sinoc na mjesto napravljenog prekrsaja, i trazio da lopta miruje.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑29 nov 2024, 20:21Stanjem u savezu je samo Zrinjski oštećen,mi nikako.Mi smo tu gdje i zaslužujemo tj borba za Evropu.
Ljudi su nas vratili u realnost.
Kod navijaca Sarajeva mi je zanimljivo samo to da se priznaju pobjede u kojima se da 3 il vise golova i apsolutno se dominira protivnik, jel nije tako, odmah je “ma nema veze mi smo sranje”
Mi smo ko krava koja da pet litara mlijeka pa onda to nabije nogom.
Sam klub vuče milion nerezonskih poteza iz godine u godinu da je to strašno.
Mislim pogledaj brate komentare evo na forumu: “mi smo karne jer nismo dobili zrinjskog u mostaru SA IGRACEM VISE”. Ono kao da nam je taj igrac vise dodijeljen, poklonjen, kao neki crveni protiv borca. Taj crveni je bio zasluzen i osvojen jer je sprijecio vjerovatan gol, taj crveni je dosao iz situacije u kojoj si nadigrao protivnika. Prije toga ti nije sviran ocit penal, a kroz cijelu ligu se sviraju dosta smjesnije situacije protiv tebe. Na to sve izidje Valjic i kaze “pa nije intenzitet za penal, za prekrsaj jest, sudija je dobro postupio”. Mislim pogledajmo lige po svijetu, zamisli da se pobjede i porazi prave prema tome kako je ko izgledao na terenu ili kakav mu je statisticki ucinak, pa ne bi svijet fudbala izgledao kako izgleda. Poenta je da si primio neregularan gol, desetak metara od mjesta prekrsaja gdje lopta nije mirovala… i moze se to podvest ko pod gresku suca, ali je isti nama vratio tri puta brzo izvodjenje faula i poziciju lopte i to na nasoj polovini.
Mi smo dosli do faze da ljudi pricaju o “fantasticnom sudjenju” onda kad te sudija eto ne kasapi brutalno.
O radu uprave kao navijac ne znam mnogo, volio bih da tako ostane, po meni im je greska sto borbu za svoja prava ne izvedu konacno van terena i svih ovih birokratskih zavrzlama jer drugog rjesenja nema.
-
- Kontakt:
Znaci vec sutra protiv Radnika
Puno srece igracima, sš i navijacima koji se upute tamo
Zns li se termin protiv Posusja?
U subotu sa Posušjem. Čini mi se u 16h.Tatamata1946 je napisao/la: ↑02 dec 2024, 11:10Znaci vec sutra protiv Radnika
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
13hPendulum je napisao/la: ↑02 dec 2024, 11:12U subotu sa Posušjem. Čini mi se u 16h.Tatamata1946 je napisao/la: ↑02 dec 2024, 11:10Znaci vec sutra protiv Radnika

- BegovicRamiz
- Kontakt:
jesul odredili sudije za sutra
Odraditi ove dvije utakmice kako treba, pokusati osvojiti 6 bodova, pa u januaru vidjeti sta i kako dalje..mozda i redefinirati ambicije kluba u ovoj sezoni. Za nesto vise, fali tu realno kvaliteta još. Prije svega 3 pozicije su nam bas lose/prosjecne: stoper-desno krilo i napadac. Ako tu nadjemo bolja rjesenja, onda se na proljece mogu ocekivati jos bolje igre i na taj način se ujedno i pripremiti za evropske utakmice tokom ljeta.
A Radnik je u 16h?

Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
-
- Kontakt:
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Ma Bandic je mila majka za ove galaktikose Gigovic, Kazlagic, Njegomirovic, Musa , Jelic ... Nismo toliko lose prosli, jedino Gigsu ispred TV da se sta cudno ne ukaze.bordobijeli je napisao/la: ↑02 dec 2024, 12:15Bandit glavni Gigs var soba . Top![]()
![]()
![]()
Ljut je Magoda na vas, kaze da vam je dao milion KM a da ste izasli u Evropu zahvaljujući Zrinjskom i Borcu.
-
- Kontakt:
Ma iskreno više nije ni bitno ,pomirio sam se da ćete "zaklati"guadalupe je napisao/la: ↑02 dec 2024, 12:19Ma Bandic je mila majka za ove galaktikose Gigovic, Kazlagic, Njegomirovic, Musa , Jelic ... Nismo toliko lose prosli, jedino Gigsu ispred TV da se sta cudno ne ukaze.
gdje god ima priliku i to je tako više se ne nerviram, poslje onog sirokog nisam 2 dana dobar bio zbog nervoze . Ne moze protiv političke hobotnice .Al opet treba pokušati dobiti ove dvije do pauze pa neka nas tu u 5-6 bodova.
Odyebi sa teme.

-
- Kontakt:
Amcho1 je napisao/la: ↑02 dec 2024, 00:14A nisam mogao više da ne napišem, ubiše ljudi. Pojedini kofol sada forsiraju i da bi Zekić mogao otići, a od toga nema ništa jer dosta je tumbanja. Nisam nešto bio očaran iskreno ni sa Rožmanom ali sam podržavao da ostane jer samo dugoročnost i stabilnost su ključ uspjeha. Zekić je druga dimenzija i samo treba pustiti čovjeka da radi. Apsolutno titula ne treba da bude cilj i jako je teško to i očekivati kada te u svakom kolu kolju i kao šlag na tortu određeni broj navijača opravdavaju sudijske namjerne greške zato jer smo odigrali lošu tekmu, da ne povjeruješ. Sjetimo se tekme protiv Spartaka na Koševu gdje smo ih ubili nogama i na kraju samo bod . Sigurno su pristalice Spartaka tjerale trenera i forsirali ne zaslužen prolaz dalje jer su "zaslužili" da prime 3-4 komada. Sa Dudićem more prilika i najlošiji rezultatski niz ikad, koga briga zasluženo ili ne. Samo se rezultati pišu i samo se bodovi broje, a mi smo protiv Zrinjskog trebali dobiti jedan bod sa velikim značajem jer nam je direktni konkurent, a onda salva čestitki naših navijača na zasluženoj pobjedi, ma hajte molim vas eksperti za kopanje ličnog groba.PozzAVNOJ je napisao/la: ↑01 dec 2024, 05:12Dobro si sve napisao majke mi i ja čitam kakve sve nebuloze pišu i stvaraju neku novu teoriju "Sarajevo zasluženo izgubilo neregularnom golom" kakvo je to sad ludilo.Amcho1 je napisao/la: ↑01 dec 2024, 02:02
Ne mogu se složiti s tobom ovaj put, a razlog je jednostavan, a to je da Zrinjski nije zaslužio pobjedu jer su do iste došli neregularnim golom. Pored naše katastrofalne igre pošteno bi bilo jedino ako su dali regularan gol, a nisu. Onda kažeš da je Sarajevo zaslužilo tri komada u mreži, slažem se samo da je u nekom slučaju i golman bio očajan, ali nije i branio je odlično, a golman je isto dio ekipe i bezbroj je primjera gdje upravo golman donese bodove. Apsolutno ne želim opravdati katastrofalnu igru ali na kraju samo se bodovi pišu. Mi smo Želji trebali utrpati 4-5 komada i koga sada briga što smo ostali za dva boda manje i ako smo "zaslužili" mi dva boda više nemamo. Gdje smo još sve zaslužili da dobijemo,a pokrali su nas i suvišno je spominjati. Pozz
Ako su mogli dati tri gola što nisu, pa jel? Imali smo jednog raspoloženog igrača i on nas vadio i u čemu je problem.
Pa i Muftić je spasio zeljezničar u Mostaru i Tuzli i donio im pobjede, pa jel neko piše da su nezaslužene.
Kmečimo ovde za lišticu a ovo prihvatamo kao normalno a desila se ista stvar oštečen si za bod/bodove.

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
Ja pretpostavljam da ce se ici na ovo sutra:
Rogic
Celik Djurickovic Soldo
Beganovic Lulic Bubanja Djordjevic Jovic
Guli Turkes/Renan
Mislim da ce Pavkovica malo odmoriti a Kyeremeh nema potrebe da ganja. Treba nam protiv ovih u napadu neko ko dobro centrira pa zato Jovic LWB. A umjesto Baganovica Unusic od 60. min ako ne bude islo. Djordjevica pretpostavljam da ce odmoriti sutra onda Mustafic u prvu. Djordjevic uzasan protiv Zrinjskog ali stavio sam ga pa cemo vidjeti sta je Zekic zamislio.
Podrska Zekicu ovo sadasnjoj upravi i ekipi na maksimum.
Rogic
Celik Djurickovic Soldo
Guli Turkes/Renan
Mislim da ce Pavkovica malo odmoriti a Kyeremeh nema potrebe da ganja. Treba nam protiv ovih u napadu neko ko dobro centrira pa zato Jovic LWB. A umjesto Baganovica Unusic od 60. min ako ne bude islo. Djordjevica pretpostavljam da ce odmoriti sutra onda Mustafic u prvu. Djordjevic uzasan protiv Zrinjskog ali stavio sam ga pa cemo vidjeti sta je Zekic zamislio.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Najbolji sastav. Trebalo je ovako nesto izaci protiv Zrinjskog. Mozda opet ne bi bio dobar rezultat na kraju, ali ne bi odigrali onako kriminalno. Stvarno je biser stoljeca da u utakmici sezone stavis Djordjevica na krilo npr.pjankesarajevo je napisao/la: ↑02 dec 2024, 12:59Ja pretpostavljam da ce se ici na ovo sutra:
Rogic
Celik Djurickovic Soldo
Guli Turkes/Renan
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Iako nas je Zrinjski izdominirao na terenu cinjenica je da su nas pobijedili neregularnim golom.
Isto tako izgubili smo bodove protiv Listice i Posusja zahvaljujuci sudijskim ‘greskama’.
Eh ovo je ono sto se ni Zrinjskom ni Borcu ne desava i ne moze desiti vec naprotiv i ovo je glavni i sustinski razlog zasto necemo i ne mozemo uzeti titulu ove sezone, jer evo,najmanje,najmanje 5 bodova nam je ukradeno i to toliko ocito.
Naravno na mjestu je i ova nasa samokriticnost,ali ruku na srce jedina utakmica gdje smo nadigrani je ova protiv Zrinjskog od 15 odigranih, pa ljudi moji svako ima pravo na gresku i na los dan.
Isto tako izgubili smo bodove protiv Listice i Posusja zahvaljujuci sudijskim ‘greskama’.
Eh ovo je ono sto se ni Zrinjskom ni Borcu ne desava i ne moze desiti vec naprotiv i ovo je glavni i sustinski razlog zasto necemo i ne mozemo uzeti titulu ove sezone, jer evo,najmanje,najmanje 5 bodova nam je ukradeno i to toliko ocito.
Naravno na mjestu je i ova nasa samokriticnost,ali ruku na srce jedina utakmica gdje smo nadigrani je ova protiv Zrinjskog od 15 odigranih, pa ljudi moji svako ima pravo na gresku i na los dan.