Ma vidio si i u kupu da nisu nista objavljivali da organizuju pa su se pojavili
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dodji pred gostujuci sektor i budi bez brige.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Imamo li kartoniranih igrača za Radnik? Ili za Posušje?
Znam da su Soldo & Oliveira sa 2 žuta, a ostali?
Znam da su Soldo & Oliveira sa 2 žuta, a ostali?

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Najveći naš problem jeste neregularnost prvenstva. Sve drugo pada u vodu, sva eventualna pojačanja, postavljene taktike, pitanje ko je trener, sve to ide u drugi plan kada neko drugi kroji plasman na tabeli.
Nama nikakva pojačanja i ne trebaju, imamo ekipu koja lagano može biti treća na tabeli što je i maksimum koji se može izvući.
Svaki prelazni rok do sada mi je bio vrhunac godine, uvijek se tražila mogućnost na kojoj poziciji se možemo pojačati, nadalo se nekom mega-giga imenu koje može okrenuti sezonu. Sada to jednostavno ne postoji, šta god mi uradili, da pobijedimo sve utakmice do kraja, mi jednostavno ne možemo biti prvaci.
Dok je ovakva situacija mi se samo možemo okrenuti akademiji, okrenuti se konstantnom podmlađivanju ekipe, truditi se da imamo što više u21 igrača u ekipi, pa barem da afirmišemo neke nove igrače, jer rezultatske neizvjesnosti nema.
Ova utakmica protiv Zrinjskog nije nikakav problem što je izgubljena, jednostavno se desi loš dan i to je to. Ali Borcu se ne može desiti loš dan protiv bilo koga, oni će uvijek imati laganih 9 bodova protiv Sloge, Radnika, Slobode, Goška, Posušja, ŠB, Igmana. Sve utakmice kod kuće će dobiti protiv ostatka lige, a u gostima se može i desiti neki kis. Prostom računicom to je sigurnih 70+ bodova, i u nekoj regularnoj utakmici uvijek mogu izvući 0, što je dovoljno sa titulu.
Sa druge strane mi koliko god dobru ekipu da imamo, mi ćemo uvijek kiksati barem 3-4 utakmice, što se i dešava i najboljim ekipama, ali u ovakvoj ligi to je dovoljno tek za tu 3-4 poziciju što mi i imamo zadnjih godina.
Nama nikakva pojačanja i ne trebaju, imamo ekipu koja lagano može biti treća na tabeli što je i maksimum koji se može izvući.
Svaki prelazni rok do sada mi je bio vrhunac godine, uvijek se tražila mogućnost na kojoj poziciji se možemo pojačati, nadalo se nekom mega-giga imenu koje može okrenuti sezonu. Sada to jednostavno ne postoji, šta god mi uradili, da pobijedimo sve utakmice do kraja, mi jednostavno ne možemo biti prvaci.
Dok je ovakva situacija mi se samo možemo okrenuti akademiji, okrenuti se konstantnom podmlađivanju ekipe, truditi se da imamo što više u21 igrača u ekipi, pa barem da afirmišemo neke nove igrače, jer rezultatske neizvjesnosti nema.
Ova utakmica protiv Zrinjskog nije nikakav problem što je izgubljena, jednostavno se desi loš dan i to je to. Ali Borcu se ne može desiti loš dan protiv bilo koga, oni će uvijek imati laganih 9 bodova protiv Sloge, Radnika, Slobode, Goška, Posušja, ŠB, Igmana. Sve utakmice kod kuće će dobiti protiv ostatka lige, a u gostima se može i desiti neki kis. Prostom računicom to je sigurnih 70+ bodova, i u nekoj regularnoj utakmici uvijek mogu izvući 0, što je dovoljno sa titulu.
Sa druge strane mi koliko god dobru ekipu da imamo, mi ćemo uvijek kiksati barem 3-4 utakmice, što se i dešava i najboljim ekipama, ali u ovakvoj ligi to je dovoljno tek za tu 3-4 poziciju što mi i imamo zadnjih godina.
Nazalost, istina.haris004 je napisao/la: ↑02 dec 2024, 20:49Najveći naš problem jeste neregularnost prvenstva. Sve drugo pada u vodu, sva eventualna pojačanja, postavljene taktike, pitanje ko je trener, sve to ide u drugi plan kada neko drugi kroji plasman na tabeli.
Dok liga ne bude postena, tesko do titule.
Na ovo sve kad dodas to ekipe znaju protiv zrinjskog i borca da nece pobijedit, jer kakva god situacija bude bice penal ili crveni.
Dok protiv nas se naloze kao da im je zadnja jer znaju da nas nece pogurati sigurno cak ce nas i ostetiti prije.
-
- Kontakt:
Ma ovo je jedina istina i realnost,ko je lud da skrsi milione na pojacanja i da ti Vico,Gigovic i slicni odrede kojo ces biti,nema te ekipe koja psihicki nebi pala nakon svih ono lakrdija tipa ponistenog gola Renanu protiv listice ili onog izivljavanja u BL. Mozes ti odigrat 5 meceva pod takvim uslovima ali pad je neminovan.bvsic je napisao/la: ↑02 dec 2024, 21:00Nazalost, istina.haris004 je napisao/la: ↑02 dec 2024, 20:49Najveći naš problem jeste neregularnost prvenstva. Sve drugo pada u vodu, sva eventualna pojačanja, postavljene taktike, pitanje ko je trener, sve to ide u drugi plan kada neko drugi kroji plasman na tabeli.
Dok liga ne bude postena, tesko do titule.
Na ovo sve kad dodas to ekipe znaju protiv zrinjskog i borca da nece pobijedit, jer kakva god situacija bude bice penal ili crveni.
Dok protiv nas se naloze kao da im je zadnja jer znaju da nas nece pogurati sigurno cak ce nas i ostetiti prije.
Daj nam Turkeša sutra u prvih 11 Zorane
-
- Kontakt:
Dobro recenoharis004 je napisao/la: ↑02 dec 2024, 20:49Najveći naš problem jeste neregularnost prvenstva. Sve drugo pada u vodu, sva eventualna pojačanja, postavljene taktike, pitanje ko je trener, sve to ide u drugi plan kada neko drugi kroji plasman na tabeli.

Dodao bih samo da nama investitor nije upitan i nastavlja on svoju misiju.
Ono sto bi moglo biti problem je svi akteri dole na terenu,od sefa do samih igraca.
Nije isto iako si uvalio milione gledati iz loze ili s klupe pa sve do igraca koji to prezivljavaju,a od njih se trazi rezultat i sve oci su uprte dole u njih.
A trebas u takvim okolnostima biti pribran,koncentrisan,kontrolisati svaki detalj,a igrati…
Ne znam,svako bi od nas razmislio sigurno da li zeli ostati,ili onaj koji treba doci bez obzira na super uslove,da li ce doci….
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Halo, filozofe, lopta se ne smije kretati prilikom izvodjenja faula, to je sticanje prednosti nad protivnikom, ne pisi gluposti da ljudi citajuboki86 je napisao/la: ↑02 dec 2024, 14:07Ma kakav nereleguran pogodak, cuj nije propisno izvedenpa nije ga direktno ubacio, nego su jos bila 3,4 dodira poslije toga. Pogledajte postavljanje beganovica i ne znam tamo ko nije zatvorio centarsut ticinovica i loptu koja leti 3 minute i pada u peterac nardinu na nogu, dok soldo se okrece ko muha bez glave. Dajte ljudi sta vam je, kiksali pravo cijelu tekmu, idemo dalje, sutra prilika za iskupljenje
Da je cekao da lopta stane beganovic bi zatvorio stranu, a da ne pricam da je 10 metara izvedena od mjesta gdje je bio fsul...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- huntingseason
- Kontakt:
Milion puta se do sada vratila lopta pri izvođenju faula.Pantelija je napisao/la: ↑02 dec 2024, 22:02Halo, filozofe, lopta se ne smije kretati prilikom izvodjenja faula, to je sticanje prednosti nad protivnikom, ne pisi gluposti da ljudi citajuboki86 je napisao/la: ↑02 dec 2024, 14:07Ma kakav nereleguran pogodak, cuj nije propisno izvedenpa nije ga direktno ubacio, nego su jos bila 3,4 dodira poslije toga. Pogledajte postavljanje beganovica i ne znam tamo ko nije zatvorio centarsut ticinovica i loptu koja leti 3 minute i pada u peterac nardinu na nogu, dok soldo se okrece ko muha bez glave. Dajte ljudi sta vam je, kiksali pravo cijelu tekmu, idemo dalje, sutra prilika za iskupljenje
Da je cekao da lopta stane beganovic bi zatvorio stranu, a da ne pricam da je 10 metara izvedena od mjesta gdje je bio fsul...
-
- Kontakt:
Najavili su nakon Zrinjskog ovo gostovanje.Vjerovatno bez prijevoza samo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
I u Gabeli su zamolili ko moze da uzme slobodan dan zbog ruznog terminaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 dec 2024, 22:44Najavili su nakon Zrinjskog ovo gostovanje.Vjerovatno bez prijevoza samo
- JavierBosnia
- Kontakt:
E cuj pomjerila se lopta 2 cm, nauci pravila tikvane
I ofsajd je bio 2 cm pa se linije povlace
Yebo te onaj ko ti dozvoli da se registrujes
I ofsajd je bio 2 cm pa se linije povlace
Yebo te onaj ko ti dozvoli da se registrujes
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- kupus army
- Kontakt:
Ako treba neka pomoc u Bijeljini javi se porukom.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Koliko puta ofsid se svira za milimetar, ovde su 3 kardinalne prekrske uradjene kod izvidjenje faula.
A) Mjesto gdje faul bio 10 m je lopta povucena prema nasem golu. 3-4 metra lijevi desno je ok al 10 prema zivom zidu nije ok posebno sto si citavu utakmicu obje momcadi vraca po par puta za 3-4 m
B) Lopta se kretala
C) Igrac je dva puta dirao loptu koju nije ponistio rukama
Eno Nedo Turkovic kaze da je go ispravan kaze nema veze sto se micala lopta kaze koji cenat..
A) Mjesto gdje faul bio 10 m je lopta povucena prema nasem golu. 3-4 metra lijevi desno je ok al 10 prema zivom zidu nije ok posebno sto si citavu utakmicu obje momcadi vraca po par puta za 3-4 m
B) Lopta se kretala
Eno Nedo Turkovic kaze da je go ispravan kaze nema veze sto se micala lopta kaze koji cenat..
Tačno je da ti cenat-dva ne znače, al je neregularan gol. Isto tako su Lewandowskom nedavno poništili gol jer mu je palac u ofsajdu bio, taj cenat ne znači ništa al je opet ofsajd. Kako je jedna glava lige rekla, ne može žena bit malo trudna.Pitar6785 je napisao/la: ↑03 dec 2024, 01:46Koliko puta ofsid se svira za milimetar, ovde su 3 kardinalne prekrske uradjene kod izvidjenje faula.
B) Lopta se kretala
Da se kontra želje desilo ovo, Nedo bi rigao vatru i po sudijama i po savezu.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
E Boze dragi na sta smo spali kad vama jedan gurbet smrdljivi uzor i njegova misljenja ovdje pisete
Koga boli kuurac za nedu devijantnog glupana????????? Yebo mu zeljo sve u familiji i mrtvo i zivo
Koga boli kuurac za nedu devijantnog glupana????????? Yebo mu zeljo sve u familiji i mrtvo i zivo
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, boki86, bordobijeli, Haksss, keli, nedimmmm1337, TETRAPAK i 89 gostiju.