imekorisnicko je napisao/la: ↑01 dec 2024, 20:00
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑30 nov 2024, 20:21
klasik je napisao/la: ↑30 nov 2024, 17:55
Dugo nije neko sastavio ovako dobru ekipu po CV-u, a da je na terenu ovako losa, uz to predvodjena ovim magom nasim, daboda ne doso u tuzlu
Kakav ba CV? Pola ih na zalasku karijere ili mrtvi igrači (Said, Džafić, Čajić i sl.), Dubačkić, ovi naši domaći talenti koji su max. igrači za federalne (i ovo je upitno) ili možda poluamater Komiya koji je igrao u drugom rangu najjadnije lige u Europi?
Smiješna ekipa i roster, da su igdje imali bilo kakav bolji poziv otišli bi barem u ekipe tipa Posušje, Radnik i sl., ali niko od njih tamo nigdje nema mjesta.
Izvinite na upadu.
Imate ekipu puno bolju od ova dva boda. Mi smo se sa Bojom i Osmankovicem zacementiranim u prvih 11 borili za titulu. Sarajevo je kupilo Dzafica ko najboljeg asistenta lige ili tako nesto. Zrinjski je Zelji Hrvanovica ispred nosa oteo. Haracic nas je vadio i na derbiju i u evropi. Ne bi mi ni sad bilo krivo imati njega ko rezervu. Zatim Cvijanovic,Muminovic i Said.
Negdje drugo vi imate problem.
Ova ekipa je loše sklopljena, manjka ovim igračima i kvaliteta, mnogi su i u lošoj formi, a mnogi su i nezainteresovani, mnogi su tu i ne znaju da su tu, mnogi su tu samo fizički itd. niz je problema. Ali nije problem kvalitet ima niz ekipa u evropi kojima igrači nisu nešto koje su stvarno najjeftinije u ligi pa opet igraju, uzimaju bodove i opstaju. Čak pomrse račune i onima koji su zacementirani u vrhu, ali takve ekipe rade stručnu, stručno su i sklopljene. Ovi igrači su nabacani ko da se neko igro FM-a i to prvi put. Ovi igrači na utakmicu dolaze ko da je trening, čak mi djeluju toliko neuigrani kao da su se prvi put sreli da si ne znaju ni imena. Mnogi su pogubljeni na terenu nemaju ni ulogu nit cilj. Sve u svemu niz je problema, a realnost je federalna. Brate, sretno tebi i Želji i valjda za par godina bude derbi kakav je nekad bio.