FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
@espirit24 sretno buraz u bijeljini danas, ide li pojacanje s tobom 

- huntingseason
- Kontakt:
Naravno, šala je u pitanjuNajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 dec 2024, 22:44Najavili su nakon Zrinjskog ovo gostovanje.Vjerovatno bez prijevoza samo

Pomjesao si me buraz. Ja i ne pisem toliko cesto jer nemam toliko vremena.
Niko netjera Zekica jer boljeg necemo dobiti. Ali neke stvari neka popravi i da idemo jos jace u nastavak prvenstva.
Ljudi kritikuju Ancelotija i Guardiolu kad nesto nevalja, pa možemo i mi valjda Zekica

I jos jednom ponavljam kritika nije tjeranje.
Danas ćemo vidjeti jel u Petak bio samo loš dan ili smo zapali malo dublje.
Prava utakmica da se pokaže karakter.
Igraj Bordo Bijeli!
Prava utakmica da se pokaže karakter.
Igraj Bordo Bijeli!
MNON
Cuj Nedo Turkovic i njegovo misljenje
Nek se drži onog cirkusa i debilizma od YouTube kanala što vodi, ozbiljnije mali šlager izgleda.

Čuj 1.75 na Sarajevo...ne znam ne miriše na dobro daj Bože da griješim
Danas rutinski 0:3
Ma ove zadnje utakmice prije pauze moraju dobiti kako znaju i umiju. Sretno
Volio bih Mustafica u prvoj da vidim, kada je usao protiv Zrinjskog brzi protok lopte bio. Dosta smo "konkretniji" bili
-
- Kontakt:
Nece Celik do ljeta nigdje, nemas u21.
Nakon utakmice u Bijeljini, Mirvic sa delegacijom ide za Beograd na sastanak...
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Povodom čega sastanak? S kime?Pitaristok je napisao/la: ↑03 dec 2024, 13:03Nece Celik do ljeta nigdje, nemas u21.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Sa nekim menadzerima, nemam vise info.
Neki ovdje su pisali da je Ćeman dobar golman. Kakve golove lik prima, to nisu istine. 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- JavierBosnia
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Vraca RahmanovicaPitaristok je napisao/la: ↑03 dec 2024, 13:03Nece Celik do ljeta nigdje, nemas u21.
-
- Kontakt:
Mora se uzeti 6 boba do pauze ako mislimo ostati uz ovaj dvojac.
Daleko je ovo od gotovog,nama najvise odgovara da popusi zrinja u B.L,i onda imamo jos po jednom da se pomarisemo s njima u trecoj trecini prvenstva.
Ono sto obeshrabruje jeste cinjenica da ce oni imati poguranac gdje god i ako im zapne,mi mozemo ocekivati isto samo u kontra smislu.
Prema tome treba odigrati do kraja opusteno i ako je moguce bez pritiska,s teznjom da dobijas naravno.
Sve je to puno lakse reci nego uraditi tim prije sto mi prakticno nemamo vise pravo na kiks.
Da imamo normalno sudjenje siguran sam da bi ostali u igri za tron do posljednjeg kola.
Pa ako ti ne daju da uzmes titulu onda nemas sta ni izgubiti,i to bi nam trebala biti vodilja da nastavimo opusteno ali i jos jace.
Daleko je ovo od gotovog,nama najvise odgovara da popusi zrinja u B.L,i onda imamo jos po jednom da se pomarisemo s njima u trecoj trecini prvenstva.
Ono sto obeshrabruje jeste cinjenica da ce oni imati poguranac gdje god i ako im zapne,mi mozemo ocekivati isto samo u kontra smislu.
Prema tome treba odigrati do kraja opusteno i ako je moguce bez pritiska,s teznjom da dobijas naravno.
Sve je to puno lakse reci nego uraditi tim prije sto mi prakticno nemamo vise pravo na kiks.
Da imamo normalno sudjenje siguran sam da bi ostali u igri za tron do posljednjeg kola.
Pa ako ti ne daju da uzmes titulu onda nemas sta ni izgubiti,i to bi nam trebala biti vodilja da nastavimo opusteno ali i jos jace.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Bice prije MujakicaEastMadness je napisao/la: ↑03 dec 2024, 13:34Vraca RahmanovicaPitaristok je napisao/la: ↑03 dec 2024, 13:03Nece Celik do ljeta nigdje, nemas u21.
-
- Kontakt:
Ma moze vala . Bolji je od Solde 100xboki86 je napisao/la: ↑03 dec 2024, 14:37Bice prije MujakicaEastMadness je napisao/la: ↑03 dec 2024, 13:34Vraca RahmanovicaPitaristok je napisao/la: ↑03 dec 2024, 13:03Nece Celik do ljeta nigdje, nemas u21.
e čuj bolji od Solde......... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAEastMadness je napisao/la: ↑03 dec 2024, 14:42Ma moze vala . Bolji je od Solde 100x
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], JavierBosnia, Konzerva, pjankesarajevo, prijeratni mangup, ShojaStojan i 57 gostiju.