FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

MaGiCa
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la MaGiCa » 08 apr 2011, 17:03

Puma je napisao/la:Jeste eto, Livaja je presao u Inter, napokon, nakon velikih muka

digla se velika prasina oko njegovog transfera, pogotovo u hrvatskim medijima, pa eto vidjet cemo hoce li nesto biti od njega

Prandelli je pohvalio rad Intera sa mladim igracima, i dodao je da trenutno u omladinskim pogonima Intera ima strasnih potencijala, kako Italijana tako i ostalih

spekulacije su tu: Ganso, Sanchez, Poli, Palombo, oni se nekako najvise vrte
Stvarno Dzenan ode. :(
Jbte, daj da ga vratimo nekako, nije isto sa njim i bez njega. ;)

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 08 apr 2011, 17:09

Ne vjerujem da je skroz napustio forum, mozda samo malo apstinira od foruma :lol:

evo sta je napisao tamo na "nasem" forumu, ako cita ovo nek se javi :mrgreen:
e ljudi uzimam time out od foruma na nekih 15-20 dana.Moco sretno sa naslovnom,ostali pomozite mu i vi malo...

do citanja,bok svima
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 08 apr 2011, 17:15

ovo Livaja, taj neki novi Vieri :)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 08 apr 2011, 17:21

JuveSissoko je napisao/la:ovo Livaja, taj neki novi Vieri :)
neki kazu novi Vieri, neki kazu novi Eto'o

a ja ne mogu da nadjem nikakav video od njega, i podataka slabo ima :cry:
Call the coroner!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 08 apr 2011, 17:28

Puma je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:ovo Livaja, taj neki novi Vieri :)
neki kazu novi Vieri, neki kazu novi Eto'o

a ja ne mogu da nadjem nikakav video od njega, i podataka slabo ima :cry:

Da ne bude novi Pancev :? :lol:

Samo za Dzenana, ako nas nekako cita:

[youtube][/youtube]

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 08 apr 2011, 17:31

Evo citam TEVEZ veoma blizu dolaska u inter mjesto Milita ,steta sto zele da se rijese igraca koji je donio prosle godine interu sve trofeje.
Samo jedan klub Velež Mostar

napolitanke
Kontakt:

Post Postao/la napolitanke » 08 apr 2011, 17:32

Govori se da je on jedan od najvećih naših hrvatskih talenata koji će u budoćnosti nositi hrvatski dres nogometne reprezentacije i dobro mu za sada ide sa osamnaest godina već je u Interu svaka čast majstore 8-)

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 08 apr 2011, 17:41

Adnel je napisao/la:Evo citam TEVEZ veoma blizu dolaska u inter mjesto Milita ,steta sto zele da se rijese igraca koji je donio prosle godine interu sve trofeje.
ja nesto ne bih volio tog Teveza

kao igrac je odlican, zaista, ali covjek vjerovatno ima neki problem u glavi, zato bolje neka njega sa Balotellijem, nama ionako dolazi Castaignos :D
Call the coroner!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 08 apr 2011, 17:44

Puma je napisao/la:
Adnel je napisao/la:Evo citam TEVEZ veoma blizu dolaska u inter mjesto Milita ,steta sto zele da se rijese igraca koji je donio prosle godine interu sve trofeje.
ja nesto ne bih volio tog Teveza

kao igrac je odlican, zaista, ali covjek vjerovatno ima neki problem u glavi, zato bolje neka njega sa Balotellijem, nama ionako dolazi Castaignos :D

Gledao sam malog. Ili je Inter naseo kvalitetno ili se potrefilo da ga gledam 5-6 puta kad malac nije mogao okean sa broda ubosti.

napolitanke
Kontakt:

Post Postao/la napolitanke » 08 apr 2011, 17:44

Ja mislim da u vezi sa Tevezom neće biti ništa jer ga City zasigurno neće pustiti pošto tamo igra u životnoj formi te je jedan od nosioca igre te mislim da Tevez jednostavno ne treba Interu iz razloga zato što imaju mnogo kvalitetnih napadača Pazzini,Milito,Eto,Biabyani,Pandev....Te bi se dolaskom Teveza stvorio višak napadača ;)

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 08 apr 2011, 17:49

Gledao sam malog. Ili je Inter naseo kvalitetno ili se potrefilo da ga gledam 5-6 puta kad malac nije mogao okean sa broda ubosti.
vidjecemo, ali se pisalo da se za malog otimaju svi najveci klubovi, zato je Inter to tako brzo rijesio, i doveo ga sto prije

[youtube][/youtube]

i dva gola den haagu nedavno

[youtube][/youtube]
Call the coroner!

amell 2
Kontakt:

Post Postao/la amell 2 » 08 apr 2011, 18:44

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=43752 :? :?

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=43653

mislim da ce sljedece sezone inter krenuti sa nekoliko novih igraca svjetske klase 8-)
INTERNAZIONALE MILANO vs SCHALKE O5

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 08 apr 2011, 19:43

MaGiCa je napisao/la:
neroazzurni je napisao/la:dosadni ste, najlakse je u zivotu bit spamer...
zasto ne prokomentarises pobjedu nad strasnom, neponovljivom, najnaj, vanzemaljskom barsom :?:

ustvari nemoj, ne interesuje me vidjenje jednog pacenika koji se krije iza paravana navijaca Napolija jer nema hrabrosti reci da je milanist, naravno niko ti nece nista reci kad Napoli izgubi jer su oni mali klub a ti kao njihov navijac manjina pa te ljudi sazaljevaju a ustvari si kukavica :!:
Ja sam na ovom forumu razlicito nazivan, ali jos me niko nije nazvao "pacenikom". Hvala ti.
Rekao sam bar 6-7 puta da navijam samo za Napoli i jedino za Napoli.
I rekao sam da od velike trojke jedino mogu da svarim Milan, jer su oni rezultate iz Italije preneli i u Evropu i to u kontinuitetu (ako uzmemo da rezultati u Italiji znaju da zavaraju, oni u Evropi tesko da to mogu). Znaci, priznajem rezultate svima, ali ne ostajem mutav kad neko tumaci istoriju na svoj nacin.
Navijao sam za Inter protiv Barce i protiv Bayerna i uvek navijam za njega (kao i za sve italijanske klubove) kad igra evro-utakmice, jer sam pre svega neko ko voli Serie A.
Pobeda protiv Barce je bila spektakularna i neocekivana, a poraz na gostujucem terenu je bio plod kradje i bolja ekipa je otisla dalje. Hvala Interu i Mourinhu na tome sto su dobili Bayern, jer je on meni uz Juventus i City, najomrazeniji klub u Evropi.
Hoces reci da si mozda bolji od mene, jer navijas za veci klub?
Ajde onda svi da navijamo za Real, jer od njih nema vecih. ;)
Moj izbor je moja stvar, sto ne znaci da ne smem da imam misljenje o drugim klubovima.
ok mozda je malo previse ovo "pacenik" jer ne volim "talijane" tako nazivati, to bolje stoji "svabama"(kobasicari kako ih volis nazivati) :mrgreen:
dobar si forumas i normalni ljudi od tebe mogu dobiti dosta dobrih informacija, dobro pratis desavanja u Italiji, poznajes istoriju(dobro baratas google-om) talijanskog fudbala al to ne znaci da smo mi ostali ovce i to ne znaci da ti odredjujes parametre vrijednosti tako da nam ne mozes ovdje(bar je glupo na ovoj temi) govoriti kako nista ne znaci TRIPLETE jer kao ti ne priznajes kup. Pa zar mislis da talijanima nije stalo do kupa, pa vjeruj da ga nebi ni igrali tj. ukinuli bi ga, pa zar bi recimo milan igrao tekmu kupa u pauzi izmedju dvije tekme LP :roll: da mu nije stalo. Stalo mu je, stalo druze moj, jer postoji ona provokacija "ZERO TITULI" a to ne mozes reci ekipi koja je osvojila kup, i obicno je prvaku najteze osvojiti kup jer mu se ostali bas u tom takmicenju svete za sve u prvenstvu e sad kad ekipa i to osvoji, jos pogotovo protiv ekipe koju je "otresla" u prvenstvu pa na sve to osvoji i LP pored uzasnog rasporeda i direktnog sukoba s vec opjevanom barsom i to u dvije tekme od kojih je prva bila prava mala lekcija fudbala gdje je citav svijet po prvi put, od kad postoji "vanzemaljska" barsa, se zapitao o kvalitetu te iste barse....jednostavno moram druze reagovati i ne mogu ti dopustiti da na sve to gledas s podsmjehom jer je to priznao ti ili ne zaista jedan istorijski uspjeh kako za Inter tako i za Italiju jer se sve to desilo ne u zlatnom dobu Italije nego mozda i u najgorem ikad, sto daje tu dodatnu tezinu.
ziv i zdrav ti meni bio...
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

juventino<
Kontakt:

Post Postao/la juventino< » 08 apr 2011, 20:09

Tuttosport: Modrić u udarnoj postavi Intera za sljedeću sezonu

Torinski sportski dnevnik Tuttosport sastavio je idealnu momčad milanskog Intera za sezonu 2011/2012, i to s četirima novim pojačanjima...

Ono prvo i najbitnije trenutačni je Barcelonin trener Josep Guardiola, navodno tiha patnja Interova predsjednika Massima Morattija.

Kad je u pitanju travnjak, u idealnoj su postavi dva nova nogometaša i jedan pridodan kao glavna rezerva. Hrvatski 25-godišnji nogometaš Tottenhama u sastavu je kao arhitekt igre u veznom redu skupa s Cambiassom i Sneijderom. Prva je zamjena Nuri Sahin (22), turski ljevonogi veznjak dortmundske Borussije.

Treće igračko pojačanje nalazi se u napadu. Riječ je o 22-godišnjemu krilnom napadaču Udinesea Alexisu Sanchezu, koji je u napadačkom tercetu stavljen na desnu stranu, uz Pazzinija u sredini i Eto'oa s lijeve strane.

Tuttosportova momčad Intera za sljedeću sezonu:

Julio Cesar - Maicon, Ranocchia, Samuel, Zanetti - Modrić (Sahin), Cambiasso, Sneijder - Sanchez, Pazzini, Eto'o.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 08 apr 2011, 21:42

Sve u zavisnosti od toga ko ce sve napustiti svlacionicu Intera, ali ja bih volio da dodju Viviano, Santon, Criscito, Montolivo (Sahin) i Sanchez

takodjer nije losa opcija da se pokusaju uzeti velike pare za Cesara i Maicona, ti vise nemaju nikakvih motiva u Interu

----------------Viviano----------------

Santon---Lucio--Rannochia-Zanetti(Criscito)

------Cambiasso---Monto (Sahin)--

Eto'o--------Sneijder-------Sanchez

--------------Pazzini------------------
Call the coroner!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 08 apr 2011, 22:09

neroazzurni je napisao/la: ok mozda je malo previse ovo "pacenik" jer ne volim "talijane" tako nazivati, to bolje stoji "svabama"(kobasicari kako ih volis nazivati) :mrgreen:
dobar si forumas i normalni ljudi od tebe mogu dobiti dosta dobrih informacija, dobro pratis desavanja u Italiji, poznajes istoriju(dobro baratas google-om) talijanskog fudbala al to ne znaci da smo mi ostali ovce i to ne znaci da ti odredjujes parametre vrijednosti tako da nam ne mozes ovdje(bar je glupo na ovoj temi) govoriti kako nista ne znaci TRIPLETE jer kao ti ne priznajes kup. Pa zar mislis da talijanima nije stalo do kupa, pa vjeruj da ga nebi ni igrali tj. ukinuli bi ga, pa zar bi recimo milan igrao tekmu kupa u pauzi izmedju dvije tekme LP :roll: da mu nije stalo. Stalo mu je, stalo druze moj, jer postoji ona provokacija "ZERO TITULI" a to ne mozes reci ekipi koja je osvojila kup, i obicno je prvaku najteze osvojiti kup jer mu se ostali bas u tom takmicenju svete za sve u prvenstvu e sad kad ekipa i to osvoji, jos pogotovo protiv ekipe koju je "otresla" u prvenstvu pa na sve to osvoji i LP pored uzasnog rasporeda i direktnog sukoba s vec opjevanom barsom i to u dvije tekme od kojih je prva bila prava mala lekcija fudbala gdje je citav svijet po prvi put, od kad postoji "vanzemaljska" barsa, se zapitao o kvalitetu te iste barse....jednostavno moram druze reagovati i ne mogu ti dopustiti da na sve to gledas s podsmjehom jer je to priznao ti ili ne zaista jedan istorijski uspjeh kako za Inter tako i za Italiju jer se sve to desilo ne u zlatnom dobu Italije nego mozda i u najgorem ikad, sto daje tu dodatnu tezinu.
ziv i zdrav ti meni bio...
Prvo, zeru tituli je izvala Mourinha - nista novo.
Drugo, kup i superkup Italije su smesni turniri i to nije nikakva tajna.
Sam odnos klubova prema istim takmicenjima nepogresivo to pokazuje. Ima samo jedan problem: kad je Mourinho ispao od Mazzarrija 2009e tad je to bilo "drugorazredno takmicenje". Kad ga je sledece sezone osvojio, to je odmah bio "istorijski uspeh". Jbga, kad se kriterijumi menjaju od danas do sutra, sve je moguce.
Trece, Inter je prosle sezone uzeo scudetto i LS - kapa dole, to su najznacajniji trofeji koje je mogao da uzme. Uzeo je i kup - bravo, extra bonus. Ali, takvu sezonu je neko ovde proglasio "vrhuncem italijanskog fudbala". Ja sam na to reagovao, jer smatram da to nije bio vrhunac talijanskog fudbala.
Nikakvo omalovazavanje, samo realno sagledavanje uz odsustvo mitomanisanja.
Toliko.

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 08 apr 2011, 23:21

ma nije ni bitno, 'ko hoce nek cijeni 'ko nece ne mora...
mitomanisanje- zar to nije ono kad je milan osvajao LP protiv steaue pred 95 000 svojih navijaca i 100 sretnika koji su uspjeli izaci iz Rumunije...
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 08 apr 2011, 23:28

neroazzurni je napisao/la:ma nije ni bitno, 'ko hoce nek cijeni 'ko nece ne mora...
mitomanisanje- zar to nije ono kad je milan osvajao LP protiv steaue pred 95 000 svojih navijaca i 100 sretnika koji su uspjeli izaci iz Rumunije...
Jbga, takva su vremena bila. Steta za to finale, ali Barca nije uspela da dobije tu Steauu ni pred 70000 hiljada svojih navijaca (i 100 sretnika iz Rumunije), tri godine ranije.

A glede googlanja, veruj mi da bi se prijatno iznenadio onim sto znam o fudbalu i sto cisto crpim iz mozga, a ne iz internet pretrazivaca. ;)

napolitanke
Kontakt:

Post Postao/la napolitanke » 09 apr 2011, 10:46

Leonardo: Sam bih sebi dao otkaz nakon ovoga

Inter je u samo nekoliko dana osjetio svu tamnu nogometnu stranu, te su se praktički nakon samo 180 minuta jako udaljili od dva velika cilja - borbe za prvaka u Seriji A i obrane naslova prvaka Europe...

Prvo ih je Milan u velikom gradskom derbiju pobijedio s 3-0 i opet pobjegao na osjetljivijih pet bodova prednosti, dok je potom Inter na svom travnjaku poražen sa čak 5-2 od Schalkea, u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka.

- Mislim da se možemo vrlo brzo podignuti i opet uzeti stvari u svoje ruke - rekao je brazilski stručnjak Leonardo koji je na polovici sezone došao na trenersko mjesto Intera.

- Imao sam razgovor s vlasnikom Morattijem i sastanak je bio miran. Bez ikakvog povišenog tona ili dramatičnih zaključaka.

Ipak, nakon toga je Leonardo priznao:

- Je, mislim da sam sretan što nisam dobio otkaz. Točnije, sam bih sebi dao otkaz. Recimo da sam predsjednik kluba otpustio bih nakon ovoga svega trenera. No, prihvaćam bilo kakvu odluku u bilo kojem trenutku. Danas smo tu, a sutra tko zna gdje. Takav je trenerski posao - zaključio je Leonardo.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 09 apr 2011, 18:57

Nista posebno u prvom poluvremenu od Intera...nema ideje i tesko to ide...

Bile su dvije dobre sanse,Pazzini u prvom dijelu prvog poluvremena,1000% sansa...te Maicon u finisu...

Imam osjecaj da bi ovo Chievo mogo dobiti nekom kontrom...Interu treba neki rani gol na pocetku drugog pol.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []