neroazzurni je napisao/la:
ok mozda je malo previse ovo "pacenik" jer ne volim "talijane" tako nazivati, to bolje stoji "svabama"(kobasicari kako ih volis nazivati)
dobar si forumas i normalni ljudi od tebe mogu dobiti dosta dobrih informacija, dobro pratis desavanja u Italiji, poznajes istoriju(dobro baratas google-om) talijanskog fudbala al to ne znaci da smo mi ostali ovce i to ne znaci da ti odredjujes parametre vrijednosti tako da nam ne mozes ovdje(bar je glupo na ovoj temi) govoriti kako nista ne znaci TRIPLETE jer kao ti ne priznajes kup. Pa zar mislis da talijanima nije stalo do kupa, pa vjeruj da ga nebi ni igrali tj. ukinuli bi ga, pa zar bi recimo milan igrao tekmu kupa u pauzi izmedju dvije tekme LP

da mu nije stalo. Stalo mu je, stalo druze moj, jer postoji ona provokacija "ZERO TITULI" a to ne mozes reci ekipi koja je osvojila kup, i obicno je prvaku najteze osvojiti kup jer mu se ostali bas u tom takmicenju svete za sve u prvenstvu e sad kad ekipa i to osvoji, jos pogotovo protiv ekipe koju je "otresla" u prvenstvu pa na sve to osvoji i LP pored uzasnog rasporeda i direktnog sukoba s vec opjevanom barsom i to u dvije tekme od kojih je prva bila prava mala lekcija fudbala gdje je citav svijet po prvi put, od kad postoji "vanzemaljska" barsa, se zapitao o kvalitetu te iste barse....jednostavno moram druze reagovati i ne mogu ti dopustiti da na sve to gledas s podsmjehom jer je to priznao ti ili ne zaista jedan istorijski uspjeh kako za Inter tako i za Italiju jer se sve to desilo ne u zlatnom dobu Italije nego mozda i u najgorem ikad, sto daje tu dodatnu tezinu.
ziv i zdrav ti meni bio...
Prvo, zeru tituli je izvala Mourinha - nista novo.
Drugo, kup i superkup Italije su smesni turniri i to nije nikakva tajna.
Sam odnos klubova prema istim takmicenjima nepogresivo to pokazuje. Ima samo jedan problem: kad je Mourinho ispao od Mazzarrija 2009e tad je to bilo "drugorazredno takmicenje". Kad ga je sledece sezone osvojio, to je odmah bio "istorijski uspeh". Jbga, kad se kriterijumi menjaju od danas do sutra, sve je moguce.
Trece, Inter je prosle sezone uzeo scudetto i LS - kapa dole, to su najznacajniji trofeji koje je mogao da uzme. Uzeo je i kup - bravo, extra bonus. Ali, takvu sezonu je neko ovde proglasio "vrhuncem italijanskog fudbala". Ja sam na to reagovao, jer smatram da to nije bio vrhunac talijanskog fudbala.
Nikakvo omalovazavanje, samo realno sagledavanje uz odsustvo mitomanisanja.
Toliko.