Ovo se ne može ni pratiti više. Ako je Petljo mogao odmarati šest utakmica, onda cijela VAR soba treba odmoriti idućih 5 utamica. Razumijem da pomocni sudija može napravit pogrešnu procjenu. Ali zašto imamao VAR ako će stalno praviti greške, ali pazite nauštrb Sarajeva izgleda samo. Ovo nam je treći regularni gol poništen uz 10 nesviranih penala. Pa ovo stvarno smiješno pratiti. Opet pored toga smo dali 40 golova.ErosViverosViv je napisao/la: ↑03 dec 2024, 19:11cak i ruka naseg igraca koja se ni ne racuna nije bila u ofsajdu. Ovo je stravicno, ibrakovic i trbic moraju dopustiti heni da objavljuje ovu ociglednu kradju u kojoj je cak djelovao i VAR, a ne samo kada se izgubi. Ovo je nerealno ljudi.
![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nakon 16 kola naše posljednje 3 šampionske sezone:
Sezona 19/20 - 32 boda
Sezona 18/19 - 36 bodova
Sezona 14/15 - 35 bodova
Trenutno u ovoj sezoni ih imamo 37. To je ja mislim nas rekord. Yebat ga sama liga se je malo promjenila i sad imaš klubove kao Borac i Zrinjski, kojima ako ne ide tu ih sudija pogura.
Zrinjski ima priliku, da nakon 16 kola ode na 44 boda sto bi bio rekord ja mislim do sad.
Uvjeren sam, da ima cijela liga normalno sudjenje, da bi sa trenutnih 37 bodova bili na prvom mjestu (a imali bi ih mi jos vise, da je bilo normalno sudjenje).
Tacno sve. Ljudi su osvojili 41 bod od 45 sto je nenormalno. Da bismo bili prvi trebao bi nam u sustini maksimalan ucinak. Da dovedes Kloppa za trenera to ne bi mogao ocekivati da trener ispuni. ZZ radi top posao i ima 100% podrsku, jedino sto mu zamjeramo je to sto je u derbiju sezone postavio lose ekipu i napravio veliki kiks, ali sada je gotovo.Lavcina je napisao/la: ↑04 dec 2024, 01:48Nakon 16 kola naše posljednje 3 šampionske sezone:
Sezona 19/20 - 32 boda
Sezona 18/19 - 36 bodova
Sezona 14/15 - 35 bodova
Trenutno u ovoj sezoni ih imamo 37. To je ja mislim nas rekord. Yebat ga sama liga se je malo promjenila i sad imaš klubove kao Borac i Zrinjski, kojima ako ne ide tu ih sudija pogura.
Zrinjski ima priliku, da nakon 16 kola ode na 44 boda sto bi bio rekord ja mislim do sad.
Uvjeren sam, da ima cijela liga normalno sudjenje, da bi sa trenutnih 37 bodova bili na prvom mjestu (a imali bi ih mi jos vise, da je bilo normalno sudjenje).
Kao sto kazete, cak da smo samo imali normalno sudjenje imali bi 4 do 6 bodova vise. Protiv Posusja bi Zrinjskom ili Borcu svirnuo onaj penal u nadoknadi. Siroki smo dozivili pljacku desetljeca. Cak i na derbiju je ukradeno 5-6 minuta nadoknade. Plus brojni drugi nedosudjeni penali i ponisteni regularni golovi. S tim svim golovima bi bili lagano na brojci od 50 datih golova.
Sada je primarni cilj da odradimo ovu tekmu protiv Posusja kako treba i ostvarimo 3 boda. Nakon toga idemo polako dalje, primarni cilj je utegnuti odbranu. Zrinjski, Borac, Zeljo imaju bolju odbranu. Ne mogu nam ekipe izvan top 3 davati nijedan, a kamoli 2 ili vise gola po utakmici. Za napad vidjeti Gulija ostaje li. Vidjeti i za Celika. Igrace s posudbe ce u klubu procijeniti treba li koga povuci bar na pripreme.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Bravo momci napokon ovaj forum ima malo logike i pozitive! Svaka cast!
Podrska ZZ do kraja pa bili i 4.!
Podrska ZZ do kraja pa bili i 4.!
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Eh sad postavlja se pitanje da je kojim slucajem crepaldi bolje zahvatio loptu i da smo primili gol, ko bi bio kriv?? Celik, Zekic, Beganovic, a napad prije ti ovo poniste. Znaci ko sto vecina pise mi svaku utakmicu moramo dati 3 gola da smo sigurni. Yebo ovo sve
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Zamisli zabijes 3 gola u utakmici i opet jedvaesprit24 je napisao/la: ↑04 dec 2024, 07:08Eh sad postavlja se pitanje da je kojim slucajem crepaldi bolje zahvatio loptu i da smo primili gol, ko bi bio kriv?? Celik, Zekic, Beganovic, a napad prije ti ovo poniste. Znaci ko sto vecina pise mi svaku utakmicu moramo dati 3 gola da smo sigurni. Yebo ovo sve

Zanima me da li ce bit komentar iz saveza, a logicno nece
Odbrana je bas losa, onaj drugi go, beganovic pusta igraca, ono se u pjetlicima uci da pravis faul na igracu, pa po cijenu i crvenog kartona. Ista situacija u derbiju, cocalic pravi faul dobija cist crveni, a odluka se pokazala ispravnom, jer mi opet na kraju sa igracem vise nismo gola dali. Na stranu sto je radnik jos i napadao pred kraj, **** im sivac, silva, mehanovic i onaj strahinja zene, da od njih moram strijepiti
-
- Kontakt:
Samo jedno upamtite, mozda se budete manje nervirali, dok su tu ovi likovi koji se medjusobno dobro lizu, nikad necemo biti prvaci, jer je ozbiljna kolicina love od EU takmicenja, posebno za prvaka, na sve to opipali jedni i drugi ovo s grupnim fazama. Samo ce steta biti ako to Zekicu bude razlog za otici, jer je ovo najjaci šef od rata pa ovamo.
Zadnja izmjena: propoklopac, dana/u 04 dec 2024, 09:08, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Juce u Posušju se najbolje vidjelo kako zrinjski ima zaštitu od hr konponente . Njegomirovic zove iz vara provjera crveni Tomic hladno ne reaguje , recimo da je FKS u pitanju i Njegomirovic zove Sabriju Topalovica on bi hladno dao crveni Sarajevu zato što želi da ga valjic pohvali i drži na listi .
Dovesti Antu Oreca, iako je pao u formi, daleko je skolovaniji prodorniji i bolji igrac od Beganovica, sa boljim centarsutem. Ako nista nek se bore za mjesto
- luckystrike
- Kontakt:
ja sam potencirao da se momak dovede još od prošle godine... iako je pad forme, uzrokovan Veležovim igrama, od njega bi Zeka napravio vrhunskog igrača... iako meni je naš Amar drag igrač, neko ko se bori svaku utakmicu, no greške su sastavni dio svega...
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Ono što je zanimljivo da kad u bilo čemu imaš B komponentu na rukovodećim pozicijama odmah se priča o ravnomjernoj zastupljenosti svih, naizmjeničnim prvacima, a kad imaš ove katile iz S i H, pomiriš se da si niko i ništa dok su oni tu.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Ovo sve tako providno lici na politicki dogovor dodika i covica... Dogovorili se da se svake godine izmjenjuju kao prvaci, prije dvije godine je to bio zrinjski, oni tada jesu bili najjaci ali se sigurno ranije sa Dodikom dogovorilo da im sudjenje nikad ne predstavlja problem. Prosle sezone je dosao red na borac, iako je zrinjski i prosle sezone pokazao koliko je bolja ekipa od njih ali dogovor je dogovor, sjecate se samo onog presmijesnog poraza zrinjskog od Zvijezde, Zvijezda imala 4-5 bodova u tom momentu i da pobijedi zrinjskog, mozes mislit. Nasi klubovi u bilo koje evropsko takmicenje mogu uci samo kroz prvo mjesto, Zrinjski je prije dvije sezone tako usao i hajrovao pare od Evrope, gdje je dobar dio tog novca otisao u ruku covicu, onda prethodne sezone njihova moć u talu sa picom zeljkovićem je uradila sve da borac bude prvak, usli preko toga u konferencijsku i evo sa dvije ostvarene pobjede vec su brdo para hajrovali, koje ce otici najvise u dzep dodika, pice i sudija. Moraju se vracati pare dodi koji je iz budzeta rs izdvajao pare da se igracima isplate plate i ode na pripreme.
Ma svima je jasno da se politika odražava u sve sfere drzuštva pa tako i ovdje. Jednostavno S i H koriste rascjep treće strane, tako da dok se ne napravi jak kontra blok iza kojeg će stajati milion ljudi ovako nam je. Dok je ovaj pobačaj na vlasti kojeg su postavile ambasade, sport je najmanji problem šta će nam raditi, a i već uveliko rade.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Mi samo odbranu kad bi pojačali sad na zimu, mislim da nas ni sudijske lakrdije ne bi mogle zaustaviti.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ko god bude srrao po Zekiću i ekipi treba ga nabiti na qurac. U svakom kolu od početka sezone smo pokradeni, u svakom ebenom. Krivi smo sami sebi za derbi, iako nam je trebao penal i tu svirati. Protiv Posušja pokradeni, penal je trebao biti plus nije trebao biti crveni za Čelika. U lištici je bila neviđena lakrdija, kriminalno. Protiv Zrinjskog kakvi god da smo bili na terenu, dali su nam neregularan gol. Ona situacija nad Kyeremehom bi bio penal da je obrnuta situacija, tj. u korist Zrinjskog. Također, jučer opet poništen čist gol Kyeremeha. Uz sve ovo, dali su nam bruku smiješnih kartona, zakidali kako su htjeli itd.
Tako da, svi ovi Lucasi i slicni botovi mogu zavezati gubice, jer smo odigrali odličnu i konstantnu polusezonu. Da smo imali fer suđenje, mi bismo bili prvi na tabeli.
Teško se boriti s nepravdom, pojede čovjeka, ali biće bolje nadam se.
Tako da, svi ovi Lucasi i slicni botovi mogu zavezati gubice, jer smo odigrali odličnu i konstantnu polusezonu. Da smo imali fer suđenje, mi bismo bili prvi na tabeli.
Teško se boriti s nepravdom, pojede čovjeka, ali biće bolje nadam se.
-
- Kontakt:
Ovo je za naucne fantastike,istrazivanja i pravljenja dokumentaraca kako smo uopste u top 3 pored ovog sudjenja.Pa to je nevjerovatno nesto.Od 16 utakmica u najmanje 13 smo zestoko pokradeni i to teska lakrdija.
Pobjeda u Banja Luci vrijedi ko 10 bodova realno
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Da smo prvi na tabeli vrijedila bi 10 bodova, ovako vrijedi 3 ko i svaka, jedino neka duševna satisfakcija gdje te ofirno kolju a ne mogu ti ništa.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 dec 2024, 10:19Ovo je za naucne fantastike,istrazivanja i pravljenja dokumentaraca kako smo uopste u top 3 pored ovog sudjenja.Pa to je nevjerovatno nesto.Od 16 utakmica u najmanje 13 smo zestoko pokradeni i to teska lakrdija.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
ali ali Renan je trebao ono zabiti, ali ali odbrana nam je qurac, ali ali nismo imali suta protiv Zrinjskog nek smo izgubili, ali ali niko nam nije kriv
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], andreasbaader, Bing [Bot], bordobijeli, laznokrilo, OzmoodPinglewood, Pantelija, TETRAPAK i 55 gostiju.