Tacno sve. Ljudi su osvojili 41 bod od 45 sto je nenormalno. Da bismo bili prvi trebao bi nam u sustini maksimalan ucinak. Da dovedes Kloppa za trenera to ne bi mogao ocekivati da trener ispuni. ZZ radi top posao i ima 100% podrsku, jedino sto mu zamjeramo je to sto je u derbiju sezone postavio lose ekipu i napravio veliki kiks, ali sada je gotovo.Lavcina je napisao/la: ↑04 dec 2024, 01:48Nakon 16 kola naše posljednje 3 šampionske sezone:
Sezona 19/20 - 32 boda
Sezona 18/19 - 36 bodova
Sezona 14/15 - 35 bodova
Trenutno u ovoj sezoni ih imamo 37. To je ja mislim nas rekord. Yebat ga sama liga se je malo promjenila i sad imaš klubove kao Borac i Zrinjski, kojima ako ne ide tu ih sudija pogura.
Zrinjski ima priliku, da nakon 16 kola ode na 44 boda sto bi bio rekord ja mislim do sad.
Uvjeren sam, da ima cijela liga normalno sudjenje, da bi sa trenutnih 37 bodova bili na prvom mjestu (a imali bi ih mi jos vise, da je bilo normalno sudjenje).
Kao sto kazete, cak da smo samo imali normalno sudjenje imali bi 4 do 6 bodova vise. Protiv Posusja bi Zrinjskom ili Borcu svirnuo onaj penal u nadoknadi. Siroki smo dozivili pljacku desetljeca. Cak i na derbiju je ukradeno 5-6 minuta nadoknade. Plus brojni drugi nedosudjeni penali i ponisteni regularni golovi. S tim svim golovima bi bili lagano na brojci od 50 datih golova.
Sada je primarni cilj da odradimo ovu tekmu protiv Posusja kako treba i ostvarimo 3 boda. Nakon toga idemo polako dalje, primarni cilj je utegnuti odbranu. Zrinjski, Borac, Zeljo imaju bolju odbranu. Ne mogu nam ekipe izvan top 3 davati nijedan, a kamoli 2 ili vise gola po utakmici. Za napad vidjeti Gulija ostaje li. Vidjeti i za Celika. Igrace s posudbe ce u klubu procijeniti treba li koga povuci bar na pripreme.