Sta kazes?feniksptica je napisao/la: ↑04 dec 2024, 12:12Nema Željo dužan nista. Sve je to plaćeno vec i odrađeno
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kako ti ono kažeš?
"Karma je qurva, uvijek se vrati ko bumerang"

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
- Kontakt:
100%Lewy21 je napisao/la: ↑04 dec 2024, 13:52Da mi neko kaže da će nam svako malo ovo radit ali zauzvrat da će i vama ja bih na ovo pristao iste sekunde. Koliko god da mi se ovo gadi, dok god je bilo šta protiv vas meni odgovara. Poslije svakog puta kada budemo oštećeni slobodno ovo citiraj i ja ću ti potvrdit ovo što sam sad napisao.PeppermintSA je napisao/la: ↑04 dec 2024, 13:49Nek kradu i buše plavu qurvu kad nije htjela stati uz ostale klubove u kantonu. **** me se, dabogda je svaku pokrali kad nema kičme i ne zeli se tatici zamjerati.
Vico je zlatan šta bi nam ovi radili da mogu
-
- Kontakt:
Nije istina.zeljovolimte je napisao/la: ↑04 dec 2024, 13:51Nama to nesto neobicno.jurisicduska je napisao/la: ↑04 dec 2024, 13:46Polako tek su vidjeli da možete ugroziti moćni dvojac
Biće još pljačke.
Kad vas zakinu ko nas jedno 7-8 tekmi pa ćemo valjda ustat zajedno protiv ovog ološa.
Mi nismo Ko vi da sad pišemo osim par manjih grešaka pošteno suđenje i slično.
Sezona kad ste duplu uzeli, sudije su nas klale pet zadnjiu utakmica jesenje polusezone.
Onda sezona kad se igralo u koroni...
Nama nista neobicno i nista novo.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- svrakino1921
- Kontakt:
Ne daju nam da ugrozimo trecu poziciju na tabeli jer su prve tri rezervirane za B-S-H komponentu
Treba se smirit na pauzi i odradit drugo poluvrijeme mudro i vratit se u Sarajevo
Treba se smirit na pauzi i odradit drugo poluvrijeme mudro i vratit se u Sarajevo
To je poenta svega. Kad nisu imali uticaj namještali su po tri kola unaprijed, zamisli šta bi tek radili kad bi se nešto pitali.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- feniksptica
- Kontakt:
Ovo su druga posla, dug je riješen. Puste ti 3 boda kod kuce i mislis da bi ih trazili opet kod kuće nazad ? De ba malo logike.RedBlue je napisao/la: ↑04 dec 2024, 13:53Sta kazes?feniksptica je napisao/la: ↑04 dec 2024, 12:12Nema Željo dužan nista. Sve je to plaćeno vec i odrađeno
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Klub postoji i funkcionise i jedina želja da Sarajevo ne bude prvak to je sve. Pošteno.ferroviere87 je napisao/la: ↑04 dec 2024, 13:53100%Lewy21 je napisao/la: ↑04 dec 2024, 13:52Da mi neko kaže da će nam svako malo ovo radit ali zauzvrat da će i vama ja bih na ovo pristao iste sekunde. Koliko god da mi se ovo gadi, dok god je bilo šta protiv vas meni odgovara. Poslije svakog puta kada budemo oštećeni slobodno ovo citiraj i ja ću ti potvrdit ovo što sam sad napisao.PeppermintSA je napisao/la: ↑04 dec 2024, 13:49Nek kradu i buše plavu qurvu kad nije htjela stati uz ostale klubove u kantonu. **** me se, dabogda je svaku pokrali kad nema kičme i ne zeli se tatici zamjerati.
Vico je zlatan šta bi nam ovi radili da mogu
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Kakav je Vico mag, pa ovi se kolju izmedju sebe a nijedan ni drugi sarajevski klub nikad vidjeti nece drugog niti prvog mjesta, a drzat ce se za vratove nonstop za trece i cetvrto 
A radi se o visestrukim sampionima drzave koji se kolju za konferencijsku ligu
Vico realno doktorirao

A radi se o visestrukim sampionima drzave koji se kolju za konferencijsku ligu

Vico realno doktorirao

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Poenta svega je da onda ti angazujes svoje ljude i probas ih gurnuti u savez, ali ocigledno su ovi nasi nesposobni za nesto takvo.
FKŽ !
Neko je jutros stavio 3000€ na Slogu na Betfairu. Taman sam komentarisao kako bi se mogao slogi svirati čudan penal, čim sam vidio da je 90% od ukupne love uplaćeno na Slogu.

- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Shategabri
- Kontakt:
Tom logikom mi smo gori od Borca. Jel tako?
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Ma sve šou program. Sljedeću igraju kući,opet će neki Sivac suditi i nema brige.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑04 dec 2024, 13:50Samo izgleda Corica nisu obavijestili. Fasova covjek bzvz crveniSamoDaKazeem je napisao/la: ↑04 dec 2024, 13:47Šta se ima ko naslađivati,vračanje bodova za prošlu sezonu.
Evropa im je obećana evropa će biti, samo

Zadnja izmjena: SamoDaKazeem, dana/u 04 dec 2024, 13:57, ukupno mijenjano 1 put.
- feniksptica
- Kontakt:
Hahahaha de cuj ih hahaha
Jesu jadni
Nema veze što nas kradu bitno je da i vas
...hahaha
Jesu jadni
Nema veze što nas kradu bitno je da i vas

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Igra im Klub za koji navodno navijaju a oni pričaju/pišu o Sarajevu.
Genijalno!
Genijalno!

A ovo je definitivno pokazatelj kol'ko su u qrcu kolektivno.feniksptica je napisao/la: ↑04 dec 2024, 13:57Hahahaha de cuj ih hahaha
Jesu jadni
Nema veze što nas kradu bitno je da i vas![]()
...hahaha
Zadnja izmjena: Pendulum, dana/u 04 dec 2024, 13:58, ukupno mijenjano 1 put.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Prvi put rezija Begic/Demidzic/Beus, drugi put Vico/Demidzic/Beus..jurisicduska je napisao/la: ↑04 dec 2024, 13:53Nije istina.zeljovolimte je napisao/la: ↑04 dec 2024, 13:51Nama to nesto neobicno.jurisicduska je napisao/la: ↑04 dec 2024, 13:46Polako tek su vidjeli da možete ugroziti moćni dvojac
Biće još pljačke.
Kad vas zakinu ko nas jedno 7-8 tekmi pa ćemo valjda ustat zajedno protiv ovog ološa.
Mi nismo Ko vi da sad pišemo osim par manjih grešaka pošteno suđenje i slično.
Sezona kad ste duplu uzeli, sudije su nas klale pet zadnjiu utakmica jesenje polusezone.
Onda sezona kad se igralo u koroni...
Nama nista neobicno i nista novo.
skandalozno je da mi djelimo atmosferu zajedno sa tobom...
Jer si JEDAN JEDINI...........
Jbg, istorija nam kaže da jeste, čisto da naglasim da pričam samo o fudbalu. Ono što su radili Selimović i Ibraković nikad niko nije radio. Ne mogu ni zamisliti šta bi se radilo kad bi ih ono baš zapalo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Po nas ste gori, definitivnoShategabri je napisao/la: ↑04 dec 2024, 13:56Tom logikom mi smo gori od Borca. Jel tako?
Trenutno korisnika/ca: Anex, AvantiBL, Giuseppe1, HordeSaSjevera, rishovski, tuitamo, Vanja8, Varijantas8 i 33 gosta.