U stilu sve dok vas kolju,nas mogu i u bulju zegatifeniksptica je napisao/la: ↑04 dec 2024, 13:57Hahahaha de cuj ih hahaha
Jesu jadni
Nema veze što nas kradu bitno je da i vas![]()
...hahaha
Vidi, kad treba razgovarat o bilo ćemu potrudit ću se da budem objektivan s tim da ne mogu bit 100% objektivan što je normalno, svi smo malo subjektivni. Znači neće se dešavat da opravdavam neku situaciju gdje ste previše očigledno oštećeni, naprimjer protiv nas vam nisu dovoljno nadoknadili, nije svirao crveni Borcu, itd. Danas je protiv nas, samo nije toliko koliko smo se raspisali.jurisicduska je napisao/la: ↑04 dec 2024, 13:55Klub postoji i funkcionise i jedina želja da Sarajevo ne bude prvak to je sve. Pošteno.
Ovo.ordedelmale je napisao/la: ↑04 dec 2024, 13:59Nije mi drago radi poštenih navijača želje i dosta moje raje,pogotovo kad vidim ovdje klanje medjusobno na forumu dok se ovi kamenjari nasladjuju,al mi je drago zbog ovih par pećinskih majmuna kona,koji likuju na sve loše što Sarajevo zadesi i postave 3000 objava.
ordedelmale je napisao/la: ↑04 dec 2024, 13:59Nije mi drago radi poštenih navijača želje i dosta moje raje,pogotovo kad vidim ovdje klanje medjusobno na forumu dok se ovi kamenjari nasladjuju,al mi je drago zbog ovih par pećinskih majmuna kona,koji likuju na sve loše što Sarajevo zadesi i postave 3000 objava.
Koja razlika u komentarisanju kad njih sudija osteti i nas. Oni moraju lagati sami sebe dok s druge strane realno se komentarise i osudjuje. Koliko se vidi taj njihov lopovluk i hinjaluk na svakom cosku
Niko sem Brkovića i Osima.Gospodari igrice, bodove završavali za sezonu unaprijed
Kakav je danas sendvic? Jel vrijedi barem 10 maraka. Tebi ni Zeljeznicar nije vrijedan.
Niko nije radio ni ono što su radili A. Osim i Šiljak.
ideee Istorija ko djeca iz skole.. Od danas te zovem sendvicar, nisi vise racunovodja. Karma je kurqa tik tak haha..
+1Lewy21 je napisao/la: ↑04 dec 2024, 14:01Vidi, kad treba razgovarat o bilo ćemu potrudit ću se da budem objektivan s tim da ne mogu bit 100% objektivan što je normalno, svi smo malo subjektivni. Znači neće se dešavat da opravdavam neku situaciju gdje ste previše očigledno oštećeni, naprimjer protiv nas vam nisu dovoljno nadoknadili, nije svirao crveni Borcu, itd. Danas je protiv nas, samo nije toliko koliko smo se raspisali.jurisicduska je napisao/la: ↑04 dec 2024, 13:55Klub postoji i funkcionise i jedina želja da Sarajevo ne bude prvak to je sve. Pošteno.
Ali kad su želje u pitanju, jednostavno ponašanje navijača je sa obje strane izazvalo toliku mržnju da je svima draže da se ovo dešava nego da im je gradski rival prvak. Evo ja sam poslije one "dženaze" rekao da Bog da vam zadnja bila, ne vjerujem da će bit zadnja ali do sad jest i ja sam tako sretan. Što bih ja želio da vi budete sretni? Kako se vi radujete našoj nesreći, tako i mi vašoj i to je to.
I na to ću dodat da nisam tip koji ovdje dođe provocirat kad izgubite, mislim da me niko od vas nije vidio da to radim, ali zbog onoga što pročitam jesmo li jednu kiksali, je li najmanja stvar po zlu krenula, želim ovo što sam napisao da želim.