Ma i ja stvarno kažem samo da nije takvih stvari bilo ja bih to gledao kao najnormalnije gradsko rivalstvo, derbi i sve to, nisam nikad volio te provokacije ali hajde i našalit se malo s komšijom, nasmijat se zajedničkoj muci nekad, čestitat, sve uredu. Ali poslije toga, a i svega što pročitam ovdje, ne znam što bi mi odgovaralo bilo šta što njima odgovara.ferroviere87 je napisao/la: ↑04 dec 2024, 14:06+1
Do tog dana, Allaha mi, ni 10% ih nisam mrzio koliko ih sad mrzim i nikad ni u kakvu koaliciju s njima ne bih ušao, pa makar se ugasili zbog toga.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Mate Taraba, Jurica Spindl, Mirko Plazibat, Žarko Oremović...
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
poslije reda,rada, disicpline uvedena i je i sloga...
SARAJEVO SIAMO NOI <3
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Sada razumijem poređenja sa Poparom. Kakva igračina.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- feniksptica
- Kontakt:
Pa odi na njihovu temu u vrijeme penalaLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑04 dec 2024, 14:10koliko su bolesni ovi reziseri zla, ne bi me cudilo da su im pipci i do "nebitnih" foruma stigli.. vise nego i ocito sta ovih par "navijaca" zeljeznicara pise.
sendvicari pravi zadnji im bili
Sbi psuju sudiju samo Virto se zali da je Muftic kriv

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ponovo su se pomamili, ovo samo Željo može izazvati kod njih.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Jedino @Nodi piše realno na njihovoj temi.
@Nodi, gospodin si veliki.
@Nodi, gospodin si veliki.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
dobro se sjecam perioda. Mi vazda 3, 4ti.. a oni haman 10 godina jahali premijer ligu kako su htjeli. I danas dodju i prospu pricu, kako bi mi gore radili. To valjda oni iz vlastitog iskustva.boki86 je napisao/la: ↑04 dec 2024, 14:09Bas tako, mi jedva sklepali dvije titule, oni sa brkovicem i osimom sve bili poklopili, od tada prodje puno bajrama, nigdje ih.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑04 dec 2024, 14:02Kakav je danas sendvic? Jel vrijedi barem 10 maraka. Tebi ni Zeljeznicar nije vrijedan.
Pa sto to nismo radili kad smo mogli??? Za razliku od vas. Sreca vasa pa nije bilo sve prenoseno.
njima je malo dzenaza, njih treba spaliti i prosuti pepeo u miljacku.. sve radi ovih par vicinih istorijskih botova
navijaci Zeljeznicara, apel da dodjete konacno tobe.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ali kako Popara igra, ko Bubanja u najboljim danima.
- Shategabri
- Kontakt:
Vratili ste tricu od prošle sezone i to je to.
Onda ste bili u seriji 11 ili 12 poraza u gostima i odjednom dobili 0-3.
Sad je kontra, 5 pobjeda u nizu, Željo odličan i onda misteriozno fasuje od Sloge 3-0.
Sloge koja u prethodne 4 utakmice Zrinjskom, Sarajevu i 2xBorcu nije dala niti gola.
Nismo djeca

Koševo Zapad
- HordasOdMalena
- Kontakt:

Kakva igračina.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Evo pogledah opet, u pravu si, Muftić 90%. Ne znam šta mu je danas k'o napušen brani.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑04 dec 2024, 14:11Vise je Mufticev go po meni.
Gotova je ovo tekma davno. Realno silji kontra njih od pocetka, ali komsije trazili ste, evo vam ga.
Zeljo pojeo dobru poparu u DobojuHordasOdMalena je napisao/la: ↑04 dec 2024, 14:12Sada razumijem poređenja sa Poparom. Kakva igračina.![]()
![]()
-
- Kontakt:
Trpaj gori nisu dosli!
- feniksptica
- Kontakt:
Ovo Popara Želji zabi u inat nekim 

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Dečko ima 21 godinu.HordasOdMalena je napisao/la: ↑04 dec 2024, 14:12Sada razumijem poređenja sa Poparom. Kakva igračina.![]()
![]()

Nekad morate slušati šta vam pričaju pametniji od vas.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.