Premijer liga BiH - aktuelno

Virtu4l
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Virtu4l » 04 dec 2024, 15:38

RajvoSA03 je napisao/la:
04 dec 2024, 15:33
Mene kao navijaca Zelje, ne moze niko ubijediti da mi Zrinjski i Borac zele manje zlo od Sarajeva, samo sto je nekim lakse cenat u guzicu nego u glavu. 5. sezona izivljavanja nad klubovima iz bosnjackog korpusa i neki opet imaju obraza da pravdaju sve to. Stid me vaseg stida.
Ne može tebe niko ubijediti, ali samo je dovoljno da se uđe na prethodne postove i biće svakome jasno i zašto.

Zbog bošnjačkog korpusa, kako ga nazivaš, danas imaš minimalno tri titule manje, ne zbog nekog drugog. Ti to ne možeš shvatiti jer nisi dovoljno pametan.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 dec 2024, 15:39

Ubjedice ih lik da he Misimovic bio nas agent ubacen u njihove redove da ih ugasi haahahhaha
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 dec 2024, 15:42

mma_hz je napisao/la:
04 dec 2024, 15:39
Ubjedice ih lik da he Misimovic bio nas agent ubacen u njihove redove da ih ugasi haahahhaha

Samo se njemu zahvalite što vas nismo zakucali kad je bilo vrijeme za to, njemu i puncu Abdulaha Ibrakovića.
Voli te tvoje Sarajevo.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 dec 2024, 15:44

Jojjj komedijeee nema veze sto se danas znalo da se ne moze bod izvuci zbog Vice.
Bitno je pricati o Sarajevu i Misimovicu.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 04 dec 2024, 15:44, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 04 dec 2024, 15:44

Virtu4l je napisao/la:
04 dec 2024, 15:29
Shategabri je napisao/la:
04 dec 2024, 15:22
Naše godinama je mila majka za vaše godinama.

Mi bar imamo smjer, vi plutate poput broda bez kormila.

Koji konkretno smjer? 33 miliona maraka akumuliranog duga, plus 20,5 miliona maraka kratkoročnih i dogoročnih obaveza?

Koji konkretno smjer? 8 trenera za svega 5 godina?

Koji konkretno smjer? Današnji roster koji je neuporedivo slabiji od onoga od prije 3, 4 ili 5 godina?

Koji konkretno smjer? Skoro 100 bodova zaostatka za prvim na tabeli u tri godine, uz najveća ulaganja u ligi.

Koji konkretno smjer? Izuzevši prošlu sezonu, tu ste negdje bodovno sa nama, čak smo završavali i ispred vas na tabeli.

Mogu ovako do zore nabrajati. Objasni mi koji je to smjer? Nakon toliko godina rasipanja, dovode se igrači iz srbijanskih drugoligaša (kao što sam i najavio).
:guz:

slika
2 Polovnjaka iz Srbije bolji od svakog vaseg na toj poziciji za duplo
Vladan Bubanja ima duplo vise G/A od vaseg najveceg potencijala, covjek zadnji vezni
Mogu do sabaha ovako
Zadnja izmjena: bvsic, dana/u 04 dec 2024, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 04 dec 2024, 15:46

Pa zar ih ovaj ćelavi gmaz nije pogurao na Grbavici protiv Posušja.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 04 dec 2024, 15:47

Virtu4l je napisao/la:
04 dec 2024, 15:42
mma_hz je napisao/la:
04 dec 2024, 15:39

Samo se njemu zahvalite što vas nismo zakucali kad je bilo vrijeme za to, njemu i puncu Abdulaha Ibrakovića.
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Opsesijaaaaa :opaopa: :opaopa:

curvanord
Kontakt:

Post Postao/la curvanord » 04 dec 2024, 15:47

bvsic je napisao/la:
04 dec 2024, 15:44
Virtu4l je napisao/la:
04 dec 2024, 15:29
Shategabri je napisao/la:
04 dec 2024, 15:22
Naše godinama je mila majka za vaše godinama.

Mi bar imamo smjer, vi plutate poput broda bez kormila.

Koji konkretno smjer? 33 miliona maraka akumuliranog duga, plus 20,5 miliona maraka kratkoročnih i dogoročnih obaveza?

Koji konkretno smjer? 8 trenera za svega 5 godina?

Koji konkretno smjer? Današnji roster koji je neuporedivo slabiji od onoga od prije 3, 4 ili 5 godina?

Koji konkretno smjer? Skoro 100 bodova zaostatka za prvim na tabeli u tri godine, uz najveća ulaganja u ligi.

Koji konkretno smjer? Izuzevši prošlu sezonu, tu ste negdje bodovno sa nama, čak smo završavali i ispred vas na tabeli.

Mogu ovako do zore nabrajati. Objasni mi koji je to smjer? Nakon toliko godina rasipanja, dovode se igrači iz srbijanskih drugoligaša (kao što sam i najavio).
:guz:

slika
Full-time kmečanje Allaha mi hahahahahahahahahah, kakvi spinovi primiš 4 pa kmečiš o Sarajevu hahahahahahahaha

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 04 dec 2024, 15:47

Argentina je napisao/la:
04 dec 2024, 15:32
mosarajvosa83 je napisao/la:
04 dec 2024, 15:23
NisamIsmirMirvic je napisao/la:
04 dec 2024, 15:11
Puno raja ocekuje od Zeljkana i puno se njima bavi, a ne treba, jer nisu bitni u kontekstu trofeja.

Fazon je u tome sto Zeljkan Vici ne smeta. Ne kvare mu nikakve planove. Sta njega boli neka stvar hoce li Zeljkan zavrsiti cetvrti ili osmi?

Znaju i oni sami i Vico i svako ko prati fudbal da ne mogu preskociti nas, Borca i Zrinjskog. U svakom smislu su iza ta tri kluba. Ovako ih se ne dira, osim u rijetkim utakmicama, kao danas, i u direktnim duelima protiv Borca i Zrinjskog. Negdje ih se pogura kad treba i kad nekome odgovara, doduse. Oni slusaju, ne bune se i to je to.
Najzalosnije u svemu tome je da oni to samo gledaju,njima to odgovara da svake godine izbore evropu i svi zadovoljni,vazno je da Sarajevo ulaze ogromne pare i da uzme 4 mjesto a da Zeljo bude na 3 to je valjda uspjeh. Meni isto bio 2 ili 4 isto ti dodje.
Molim te da mi odgovoris:

1. Ciji predstavnici su birali Colpu i kompaniju u Saves KS, kojeg sada Sarajevo spasava? (Jedete **** koja ste sami napravili)
2. Ko je slavio titulu u sezoni koja je odigrala 60%-70% kola? (Opet jedete **** koja ste sami napravili)

Ne ide da **** prica o postenju. Da li je moj klub cist, naravno da nije. Ali nemoj da mi Sarajevo predstavljas kao olicenje postenja, a ne tako davno ste ujebali 2 prebitne stvari, plus niz laksih kao pustanje Igmana zadnje kolo, Olimpika, nepostojeci offaide-i vs Tuzla City itd.

P.S. Zasto se iko bavi Zeljom, bavite se vi sa sobom. Ja se i dalje nadam 4om mjestu koje vodi u Evropu, te uz malo srece mozda osvajanju kupa.

P.S.S. Taj bosanski Dinamo koji prica kao da je Real, prosle sezone bio ispred Zelje, predprosle iza Zelje, sad amo u 5/6 bodova. Kad vas slusam rekao bih da pricamo o Realu i FK Vrbanjusi.
Znas li ko je bio nas kandidat tada? Zasto nebi slavili titulu kad smo sa svima odigrali 2 meca,liga nije sigurno zbog nas prekinuta. Jel vama u 15 godina kad Sarajevo osvoji par titula i kupova,igra 2-3 playoffa u evropi to je vama nista,gdje ste vi za sve te godine osim borbe za opstanak i kad izadjete u evropu svake prestupne? Sarajevo je uvijek u vrhu,valjda budete opet na trecem mjestu ako vam to nesto znaci. Sto se tice Mladosti,Olimpica,Igmana daj Boze da smo ih pustali,pomogli jos vise da nam vlaska spodoba nebi izbacivala i gasila klubove bez razloga kao MKD,Olimpic

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 04 dec 2024, 15:48

Ja mislim da je, za današnji brodolom, kriv Mirvić. :rol: :rol:

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 04 dec 2024, 15:49

Kakav odmor kad je Virtuelna spodoba blokirana,postedite ostale kojima je na bloku i nemojte ga citirati jer izlete njegove idiotarije,covjek je obolio zbog Sarajeva.

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 04 dec 2024, 15:51

Beli98 je napisao/la:
curvanord je napisao/la:
04 dec 2024, 15:28
slika

Na raport kod onih čija je ljubav skupo plaćena 😊😊
Mora to jace ba
Gdje nam je onih 60 tak iz bijeljine ljudi u borbi za titulu :opaopa:

curvanord
Kontakt:

Post Postao/la curvanord » 04 dec 2024, 15:52

Primili 4, a kmeče o Sarajevu hahahahahahahahahahha šta im radi div

James1987
Kontakt:

Post Postao/la James1987 » 04 dec 2024, 15:52

NoProfit je napisao/la:
04 dec 2024, 15:48
Ja mislim da je, za današnji brodolom, kriv Mirvić. :rol: :rol:
On ili ibrakovic nema ko treći :D
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 04 dec 2024, 15:52

RajvoSA03 je napisao/la:
Pogledas postove ovog virtuala i vidis prototip osoba poput Colpe, Dzemidzica i Pilava, zbog kojih je liga ovakva kakva jeste. Prodaju se za sitnu cifru i stavljaju svoj licni interes ispred interesa svih klubova koji su osteceni ovakvim sudjenjem.

Mene kao navijaca Zelje, ne moze niko ubijediti da mi Zrinjski i Borac zele manje zlo od Sarajeva, samo sto je nekim lakse cenat u guzicu nego u glavu. 5. sezona izivljavanja nad klubovima iz bosnjackog korpusa i neki opet imaju obraza da pravdaju sve to. Stid me vaseg stida.

Kako znamo i umijemo izgurati promjene u savezu, svi klubovi kojima je u interesu posteno sudjenje i normalna liga bez povlastenih klubova i pojedinaca.
Ovo se zove komsija i sportski rival.

Volio bih da opet pukne koji dan ili mjesec i da vidimo ko na koga,i ko protiv koga.
I da vidim gdje su onda ovi misevi i filozofi poput ovog krezonje koji pokusava spinovanjem i u vasim redovima praviti vas ludim da trebate vjerovati njemu prije nego svojim ocima.

Takvi su vazda kad zasvira oko supka u rupama,posmatraju i djeluju iz pozadine bas kao i sad.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 04 dec 2024, 15:52

Nemojte se zajebavati s Virtualom, on ima dvije stolice na istoku. :rol: :rol:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 04 dec 2024, 15:54

Drugo poluvrijeme čak nije bilo ni loše. Ali na kraju poraz. Trener će voditi treninge pred GOŠK. Danas nismo izgubili igrače koji imaju po dva kartona i to je bio neki naš cilj", rekao je Derviši

Znaci danas je bio cilj ne dobit žute rezultat manje vise
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 04 dec 2024, 15:55

jurisicduska je napisao/la:
04 dec 2024, 15:54
Drugo poluvrijeme čak nije bilo ni loše. Ali na kraju poraz. Trener će voditi treninge pred GOŠK. Danas nismo izgubili igrače koji imaju po dva kartona i to je bio neki naš cilj", rekao je Derviši

Znaci danas je bio cilj ne dobit žute rezultat manje vise
Nece da rizikuju pred bitniju utakmicu
Zamisli veceras Goska ostete, pa im vrate protiv njih opet :urnebes:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 dec 2024, 15:56

Ispisali preko 20 stranica.

Kaže: opsesija.

Je li realno ovo? :bow: :rol:
Voli te tvoje Sarajevo.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 04 dec 2024, 15:56

TrofejiSuTu je napisao/la:
04 dec 2024, 15:52
RajvoSA03 je napisao/la:
Pogledas postove ovog virtuala i vidis prototip osoba poput Colpe, Dzemidzica i Pilava, zbog kojih je liga ovakva kakva jeste. Prodaju se za sitnu cifru i stavljaju svoj licni interes ispred interesa svih klubova koji su osteceni ovakvim sudjenjem.

Kako znamo i umijemo izgurati promjene u savezu, svi klubovi kojima je u interesu posteno sudjenje i normalna liga bez povlastenih klubova i pojedinaca.
Ovo se zove komsija i sportski rival.

Volio bih da opet pukne koji dan ili mjesec i da vidimo ko na koga,i ko protiv koga.
I da vidim gdje su onda ovi misevi i filozofi poput ovog krezonje koji pokusava spinovanjem i u vasim redovima praviti vas ludim da trebate vjerovati njemu prije nego svojim ocima.

Takvi su vazda kad zasvira oko supka u rupama,posmatraju i djeluju iz pozadine bas kao i sad.
Zato jer covjek normalno razmislja,nece mu sigurno Virtuelni gmaz cuvat ledja,na nasu zalost ovakvi kao Virtuelni,Dzemidzic,Colpa su podobni,normalni i sposobni ljudi nisu. Probajte sa opcijom block,ustedicete dosta zivaca.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.