Postao/la TrofejiSuTu » 04 dec 2024, 15:52
RajvoSA03 je napisao/la: ↑04 dec 2024, 15:33
Pogledas postove ovog virtuala i vidis prototip osoba poput Colpe, Dzemidzica i Pilava, zbog kojih je liga ovakva kakva jeste. Prodaju se za sitnu cifru i stavljaju svoj licni interes ispred interesa svih klubova koji su osteceni ovakvim sudjenjem.
Mene kao navijaca Zelje, ne moze niko ubijediti da mi Zrinjski i Borac zele manje zlo od Sarajeva, samo sto je nekim lakse cenat u guzicu nego u glavu. 5. sezona izivljavanja nad klubovima iz bosnjackog korpusa i neki opet imaju obraza da pravdaju sve to. Stid me vaseg stida.
Kako znamo i umijemo izgurati promjene u savezu, svi klubovi kojima je u interesu posteno sudjenje i normalna liga bez povlastenih klubova i pojedinaca.
Ovo se zove komsija i sportski rival.
Volio bih da opet pukne koji dan ili mjesec i da vidimo ko na koga,i ko protiv koga.
I da vidim gdje su onda ovi misevi i filozofi poput ovog krezonje koji pokusava spinovanjem i u vasim redovima praviti vas ludim da trebate vjerovati njemu prije nego svojim ocima.
Takvi su vazda kad zasvira oko supka u rupama,posmatraju i djeluju iz pozadine bas kao i sad.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!