Premijer liga BiH - aktuelno
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ovo ce se desavati jos x puta. Danas je Zeljo skupo platio proslogodisnje bodove i ostanak u ligi, zauzvrat ide ovo danas. Sto neko rece, da je Zeljo imao sudjenje kao FKS dosad, bili bi par pozicija ispod.
To je Zeljo tako odabrao tako da ce zbog prosle sezone nastavljati vracati dugove i za ovu sezonu. Odabrali ste taj put i sad sutite. Zakazali ste i na izborima u FSKS, jer vas Vico drzi u saci. Sreca samo pa mu i niste toliko bitni jer ne pretendujete za trofej, inace bi vidjeli.
To je Zeljo tako odabrao tako da ce zbog prosle sezone nastavljati vracati dugove i za ovu sezonu. Odabrali ste taj put i sad sutite. Zakazali ste i na izborima u FSKS, jer vas Vico drzi u saci. Sreca samo pa mu i niste toliko bitni jer ne pretendujete za trofej, inace bi vidjeli.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
Mutirajte gospodo sa arene ovog komentatora hoćemo da slušamo live prenos gospodina s tribine 
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Za takve kao ti postoji nekoliko riječi ili fraza, uvlakač, ulizica, žeton, itd.RajvoSA03 je napisao/la: ↑04 dec 2024, 16:07Hvala Bogu pa me takvi kao ti ne mogu ubijediti u svoje spinove. Isto kao sto ti ne mozes da razumijes situaciju sa mog gledista i gledista ljudi koji su se rodili, odrasli i zive u Sarajevu. Koji znaju i koji su iskusili odnos navijaca i klubova prije rata i sada.
Ne mozes, jer iz tebe izbija malogradjanstvo. Jer si kao izbjeglica dosao u Sarajevo, jer nisi imao priliku da osjetis odnos dva kluba iz glavnog grada. Na kraju krajeva, i danas zivis van drzave.
Vise mrzis rivala, nego sto volis klub za koji navijas. Van svake pameti.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Šta je kujice sa grbavice, pa malo se zapitajte ko vam je orgijao po naselju u ratnim godinama, vi sad morate trpiti da vam neznalice daju 4 gola, iskreno mene bi bilo stid, vi se dičite patriotizmom, četnike dovodite na jug, sa četnicima u ligi šurujete, ugasili se, aminmosarajvosa83 je napisao/la: ↑04 dec 2024, 16:04Sine ti si obolio,lik ti nije ruznu rijec rekao pocastio si ga sa najgorim uvredama,psovkama,o cemu ti pricas? Post iznad pishas usta,psujes majke?Gargamel22 je napisao/la: ↑04 dec 2024, 15:58Šta očekivati od krezubog pedofila sa Kobilje Glave. Očigledno si dijete kojem se vokabular svodi na psovke. Argumenti i činjenice vas bole. Želim ti sve najgore i tebi i privatnoj prćiji Mirvića
Plava gospoda. Fuj klošaru jedan, nek te je stid spominjati čovjeku djecu.let3 je napisao/la: ↑04 dec 2024, 16:07Sta je reci Duskice ? 20 postova se samo danas nastancalo o Zelji, i to za dva sata vremena.jurisicduska je napisao/la: ↑04 dec 2024, 15:19
Od ovih 1.3 mil kratkoročnih potraživanja je prošlo 10+ godina.
Ja išao na fakultet sad imam kćerku od 7 godina sina od 2 a oni i dalje šta je bilo u dolasku a šta u odlasku. Zarobljeni.
Vise se bavis Zeljom po forumima, nego kcerkom od 7 godina i sinom od 2.
Nikad poraz, samo lekcija.
- jurisicduska
- Kontakt:
Hajd mi nadi tih 20 postova o Zelji molim te danas. A ovo dalje ću te odmah zamoliti da ne ulaziš , ja ti neću po forumima prijetiti.let3 je napisao/la: ↑04 dec 2024, 16:07Sta je reci Duskice ? 20 postova se samo danas nastancalo o Zelji, i to za dva sata vremena.jurisicduska je napisao/la: ↑04 dec 2024, 15:19
Ja išao na fakultet sad imam kćerku od 7 godina sina od 2 a oni i dalje šta je bilo u dolasku a šta u odlasku. Zarobljeni.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 04 dec 2024, 16:12, ukupno mijenjano 1 put.
-
Convicts1988
- Kontakt:
Sloboda 
- BegovicRamiz
- Kontakt:
meni je zena hercegovka tako da sam imao pravo na odgovorluckystrike je napisao/la: ↑03 dec 2024, 19:54Pit'o sam hercegovceBegovicRamiz je napisao/la: ↑03 dec 2024, 18:52Hrvatskaluckystrike je napisao/la: ↑03 dec 2024, 18:45Samo da pitam hercegovce ko im brani da se presele u Hrvatsku ako im se ne sviđa u BiH?![]()
Pa sam ih pominje, debilu jedan.tabba77 je napisao/la: ↑04 dec 2024, 16:10Plava gospoda. Fuj klošaru jedan, nek te je stid spominjati čovjeku djecu.let3 je napisao/la: ↑04 dec 2024, 16:07Sta je reci Duskice ? 20 postova se samo danas nastancalo o Zelji, i to za dva sata vremena.jurisicduska je napisao/la: ↑04 dec 2024, 15:19
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Njihova opsesija prema Zelji je za izucavanja, dok Zeljo igra ispisu desetine stranica, ostavljaju sve i citav fokus im je tih 90 minuta.
Jezzzivo
Jezzzivo
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- BegovicRamiz
- Kontakt:
uzima ovo Sloboda
kad dodje do izrazaja fizicka sprema
kad dodje do izrazaja fizicka sprema
I to je razlog da mu ih ti spominješ? E aferim majstore.
Nikad poraz, samo lekcija.
Djecu svoju pominjes u sukanju zeljovcima , a sad bi nesto prijetio, jeljurisicduska je napisao/la: ↑04 dec 2024, 16:11Hajd mi nadi tih 20 postova o Zelji molim te danas. A ovo dalje ću te odmah zamoliti da ne ulaziš , ja ti neću po forumima prijetiti.let3 je napisao/la: ↑04 dec 2024, 16:07Sta je reci Duskice ? 20 postova se samo danas nastancalo o Zelji, i to za dva sata vremena.jurisicduska je napisao/la: ↑04 dec 2024, 15:19
Mnai se bolan Zelje, posveti se familiji, prece ti je to.
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
Virtual pickiceeeeeeee dijasporaaaacccc
Joj Slobode ..

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Let znam da si ljut al ti jr prica bljak.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- jurisicduska
- Kontakt:
Let3
Ja ti rekoh da ti neću prijetiti.
Prvo napisao sam 2 posta o Zelji .
Drugo ovo je PL aktuelno utakmica je bila Sloga zeljo evo ja sam pisao o Slogi .
Treće napisao sam da su vas pokrali nisam kao vi supak.
Četvrto preletio si malo, nema veze.
Ja ti rekoh da ti neću prijetiti.
Prvo napisao sam 2 posta o Zelji .
Drugo ovo je PL aktuelno utakmica je bila Sloga zeljo evo ja sam pisao o Slogi .
Treće napisao sam da su vas pokrali nisam kao vi supak.
Četvrto preletio si malo, nema veze.
-
19vendetta87
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Hahahhahahajahahahaha sta kaze, umri J*** ti mater, kakvi sabani.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.