Premijer liga BiH - aktuelno

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 04 dec 2024, 15:26

Virtu4l je napisao/la:
04 dec 2024, 15:18
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
04 dec 2024, 15:02
da skratim, amnestiras nikad gore stanje lige od agresije na nasu zemlju pa naovamo. Zasto, to ne znam? Mora da je sendvic.
Upravo to ti pričam, ti jednostavno moraš ići za stadom, drugačije ne može.

Itekako je liga bila u gorem stanju od ovoga, ali vama je popularnije da mlatite ovo što mlatite.

Ja se sjećam i ove lige,
slika

Tako da meni ne možeš prosipati te priče. Vama je sad najgore jer su ulaganja ogromna a rezultati nikakvi. Meni je bilo najgore kad je moj klub gubio titule zbog sudijskih nepravdi, i to ne jednom, od Širokog Brijega pa do Bijeljine, preko čuvenog punca, svaki put su nam ukrali titulu, vama nikad.

Vi ne možete prismrditi tituli već godinama i tražite alibi u drugima. Zato jer vas je klub usmjerio u taj pravac, da bi oni skinuli pritisak na sebe. Prošle sezone su svaki put nakon kiksa plasirali razne priče i podmetali vam samo da se ne bi pričalo o fudbalu, a vi se primali na to.
sjecam se i ja tih liga. Sjecam se i vasih 5-6 godina od 2009/mozda malo i prije. Drzali ste sve, a mi svjesni nismo bili. Pa se pratilo i igralo a vi osvajali.
kad vam je titula ukradena?

kakav pritisak na nas, pa jarane ja odem na utakmicu gledam uzivo i imam sta vidjeti. Dotle mi dodje da se skinem go i utrcim u teren da stociram Musu, eto onako jer sam lud.

sto se tice mog kluba, nama niko nije kriv sto se nismo ustrojili i pametno ulagali nakon duple krune, nego su nam razni sibicari obitavali po upravama i bez sistema rada i plana neracionalno trosili novce. Pa imamo danas to sto imamo. Ali eto opet nadjosmo investitora koji je mozda bolji od svih prethodnika, barem iskreniji u vezi uspjeha FKS

Liga je jaca, konkurenti posebno. Plus ove lakrdije tj nikad teze. Pa opet igramo i borimo se.
Ulozili jesmo ali nista nije garant uspjeha. Trazimo se i vjerujem iskreno da smo se konacno nasli. Od predsjednika, trenera, igraca i nas navijaca.
Ali treba vremena i nije ista mogucnost za uspjehom prije 10 godina i danas. Samo radi tadasnjeg izostajanja konkurencije.

prosle godine i pretprosle je sudjenje genocidno.. kao i ove.. tako da se nemamo sta primati na to.

ugl provalit cete "tvoji" pa sta ces ti onda. Cudi me da uopste dozvoljavaju nekom ko Grbavicu vidi preko livestreama da ima pravo nekog glasa i njegove rijeci imaju tezinu. Ali s vama je sve moguce.

jel dimljena pureca ili pileca? :mrgreen:
Zadnja izmjena: Lobudaraczapamcenje, dana/u 04 dec 2024, 15:29, ukupno mijenjano 1 put.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 04 dec 2024, 15:27

tutankamon1905 je napisao/la:
04 dec 2024, 15:23
HŠK Zrinjski Mostar želi obavijestiti svoje navijače i javnost kako je odlučio zaključiti, iako ista zapravo već odavno ne postoji, svaku vrstu suradnje i profesionalnog odnosa sa sportskim portalom SportSport.ba. #HŠKZ

:salut:
Koga to briga?! Mozes i ti, kao i ostatak simpatizera zriNskog, uh izvini Zrinjski je, prestati pisati i na forumu, svakako kontrirate i gluposti valjate.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 04 dec 2024, 15:27

CentarsutNaClanak921 je napisao/la:
24 nov 2024, 08:25
.
Suvorov je napisao/la:
24 nov 2024, 12:14
CentarsutNaClanak921 je napisao/la:
24 nov 2024, 08:25
Misliš da Željo neće postati potencijalno opasan kad uvežemo i ove naredne tri aBd? Vi gore svi igrate međusobne u naredna 4 kola, neko će dobro popušiti tu sigurno, Što se mene tiče, najbolje da svaka bude X.
Nece. Zeljeznicar ce sigurno biti 4. Niti mogu pasti na 5. mjesto niti se mogu dici na 3. mjesto.
Vi se fiktivno priblizite vrhu, ali dok prve tri ekipe imaju utakmicu manje. Ne vjerujem ni da cete pobijediti u Doboju.
Fino sam ti napisao prije 10ak dana.

avalkaB
Kontakt:

Post Postao/la avalkaB » 04 dec 2024, 15:28

Treba gledat pozitivno, kad god Željkan sad izgubi to je 20 plus dodatnih stolica za novi jug :rol:
Zadnja izmjena: avalkaB, dana/u 04 dec 2024, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.
Season 2022/2023 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t

Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4

𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946

curvanord
Kontakt:

Post Postao/la curvanord » 04 dec 2024, 15:28

slika

Na raport kod onih čija je ljubav skupo plaćena 😊😊

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 04 dec 2024, 15:29

BarbareZeljin je napisao/la:
04 dec 2024, 15:04
nokee je napisao/la:
04 dec 2024, 14:31
BarbareZeljin je napisao/la:
04 dec 2024, 13:51

Poserem ti se u usta objektivna. Nego sto ne dodjes picko . Evo mjesecima te cekam.
Pa bio sam, pitaj ukućane. 😉😘
Pa ti samo pi cko i mozes preko interneta obilaziti,za nesto vise treba imati muda.
A posto si picka i vjesto se krijes. I puno pominjes ljudima familiju i ti bez razloga,mogli bi te neki ovi" panteri" lovci pronaci. Djaba se krijes. Muda majstore se ne pokazuju na forumu.
MANGUPE ja ne znam ko piše i prijeti ovdje. Vidis koliko si paglu. Pomenuo te nisam, al bitno je da je penal ko suza :ljepota:
E moja panterice mala. :urnebes:

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 04 dec 2024, 15:29

O(p)stanak se akupo placa !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 dec 2024, 15:29

Shategabri je napisao/la:
04 dec 2024, 15:22
Naše godinama je mila majka za vaše godinama.

Mi bar imamo smjer, vi plutate poput broda bez kormila.

Koji konkretno smjer? 33 miliona maraka akumuliranog duga, plus 20,5 miliona maraka kratkoročnih i dogoročnih obaveza?

Koji konkretno smjer? 8 trenera za svega 5 godina?

Koji konkretno smjer? Današnji roster koji je neuporedivo slabiji od onoga od prije 3, 4 ili 5 godina?

Koji konkretno smjer? Skoro 100 bodova zaostatka za prvim na tabeli u tri godine, uz najveća ulaganja u ligi.

Koji konkretno smjer? Izuzevši prošlu sezonu, tu ste negdje bodovno sa nama, čak smo završavali i ispred vas na tabeli.

Mogu ovako do zore nabrajati. Objasni mi koji je to smjer? Nakon toliko godina rasipanja, dovode se igrači iz srbijanskih drugoligaša (kao što sam i najavio).
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 04 dec 2024, 15:30

visokohz je napisao/la:
Tekashi je napisao/la:
03 dec 2024, 16:27
Forza Radnik
Forza SLOGAAAAAAAA!!!!

VolimoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la VolimoSarajevo » 04 dec 2024, 15:31

ZwljwzniČMAR LEEEEEE

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 04 dec 2024, 15:32

mosarajvosa83 je napisao/la:
NisamIsmirMirvic je napisao/la:
04 dec 2024, 15:11
Puno raja ocekuje od Zeljkana i puno se njima bavi, a ne treba, jer nisu bitni u kontekstu trofeja.

Fazon je u tome sto Zeljkan Vici ne smeta. Ne kvare mu nikakve planove. Sta njega boli neka stvar hoce li Zeljkan zavrsiti cetvrti ili osmi?

Znaju i oni sami i Vico i svako ko prati fudbal da ne mogu preskociti nas, Borca i Zrinjskog. U svakom smislu su iza ta tri kluba. Ovako ih se ne dira, osim u rijetkim utakmicama, kao danas, i u direktnim duelima protiv Borca i Zrinjskog. Negdje ih se pogura kad treba i kad nekome odgovara, doduse. Oni slusaju, ne bune se i to je to.
Najzalosnije u svemu tome je da oni to samo gledaju,njima to odgovara da svake godine izbore evropu i svi zadovoljni,vazno je da Sarajevo ulaze ogromne pare i da uzme 4 mjesto a da Zeljo bude na 3 to je valjda uspjeh. Meni isto bio 2 ili 4 isto ti dodje.
Molim te da mi odgovoris:

1. Ciji predstavnici su birali Colpu i kompaniju u Saves KS, kojeg sada Sarajevo spasava? (Jedete **** koja ste sami napravili)
2. Ko je slavio titulu u sezoni koja je odigrala 60%-70% kola? (Opet jedete **** koja ste sami napravili)

Ne ide da **** prica o postenju. Da li je moj klub cist, naravno da nije. Ali nemoj da mi Sarajevo predstavljas kao olicenje postenja, a ne tako davno ste ujebali 2 prebitne stvari, plus niz laksih kao pustanje Igmana zadnje kolo, Olimpika, nepostojeci offaide-i vs Tuzla City itd.

P.S. Zasto se iko bavi Zeljom, bavite se vi sa sobom. Ja se i dalje nadam 4om mjestu koje vodi u Evropu, te uz malo srece mozda osvajanju kupa.

P.S.S. Taj bosanski Dinamo koji prica kao da je Real, prosle sezone bio ispred Zelje, predprosle iza Zelje, sad amo u 5/6 bodova. Kad vas slusam rekao bih da pricamo o Realu i FK Vrbanjusi.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 dec 2024, 15:32

04 dec 2024, 15:26

ugl provalit cete "tvoji" pa sta ces ti onda. Cudi me da uopste dozvoljavaju nekom ko Grbavicu vidi preko livestreama da ima pravo nekog glasa i njegove rijeci imaju tezinu. Ali s vama je sve moguce.

Samo znaš u čemu je fora, što kad odu na istočnu tribinu stadiona Grbavica, tamo imaju dvije stolice sa mojim imenom i prezimenom. Pa da vidimo čije riječi imaju težinu i je li pureća ili pileća.

Uostalom vaša opsesija mojim likom i djelom je najbolji dokaz za sve. :wave:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 04 dec 2024, 15:33

Virtu4l je napisao/la:
04 dec 2024, 15:32
04 dec 2024, 15:26

Samo znaš u čemu je fora, što kad odu na istočnu tribinu stadiona Grbavica, tamo imaju dvije stolice sa mojim imenom i prezimenom. Pa da vidimo čije riječi imaju težinu i je li pureća ili pileća.

Uostalom vaša opsesija mojim likom i djelom je najbolji dokaz za sve. :wave:
necu te vise za sendvic. Ali budi objektivan kao sto tvrdi da jesi. to je sve.

sportski pozdrav :bih:
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 04 dec 2024, 15:33

Sumnjivi smo maksimalno, a obična raja koj voli klub se nervira i sekira.
Tamara Tamara, koga si noćas varala varala

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 04 dec 2024, 15:33

curvanord je napisao/la:
04 dec 2024, 15:28
slika

Na raport kod onih čija je ljubav skupo plaćena 😊😊
Mora to jace ba
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

RajvoSA03
Kontakt:

Post Postao/la RajvoSA03 » 04 dec 2024, 15:33

Pogledas postove ovog virtuala i vidis prototip osoba poput Colpe, Dzemidzica i Pilava, zbog kojih je liga ovakva kakva jeste. Prodaju se za sitnu cifru i stavljaju svoj licni interes ispred interesa svih klubova koji su osteceni ovakvim sudjenjem.

Mene kao navijaca Zelje, ne moze niko ubijediti da mi Zrinjski i Borac zele manje zlo od Sarajeva, samo sto je nekim lakse cenat u guzicu nego u glavu. 5. sezona izivljavanja nad klubovima iz bosnjackog korpusa i neki opet imaju obraza da pravdaju sve to. Stid me vaseg stida.

Kako znamo i umijemo izgurati promjene u savezu, svi klubovi kojima je u interesu posteno sudjenje i normalna liga bez povlastenih klubova i pojedinaca.
92:48 - La Decima

"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim

Dixy29
Kontakt:

Post Postao/la Dixy29 » 04 dec 2024, 15:34

Gargamel22 je napisao/la:
04 dec 2024, 15:25
04 dec 2024, 15:05
04 dec 2024, 14:58

Razlog toga što govoriš je što pripadnici kluba sa Kobilje Glave prave priče o želji za tim boljitkom a pozadina svega je da njihove glavešine dođu na poziciju gdje je Vico sad. Sadašnje lakrdije su mila majka za ono što bi nam naši sugrađani priredili. Opekli smo se nekoliko puta o njihove priče o zajedništvu i borbi. Pa nas nakon toga dočekali sa tabutima i sličnim stvarima...Sve u svemu razmišljanje 99% navijača iz plavog tabora. Sa njima ni u džamiju!
ma ja lopov se lopova pazi. Svjesni sta su radili u savezu tih godina dok su harali pa nemoj da komsija zauzme.

Ne boj se, i da zauzme, posto smo mi gospodski klub i dostojanstve borili bi se za fer i postene uslove. Makar to znacilo da vas ne dobijemo 5 godina. Ali neka pobijedi bolji.

glupa vam je prica, licemjerna, jadna i ocajna. Misljenje osnovano na laznim pretpostavkama. ali nek vam bude.. to ste vi, sarajevski mitomani. Hajde malo se trznite i to drvo srusite da sumu konacno ugledate.
Gospoda prava. Popišam vam se usta da gospodska. Majku vam vašu licemjernu, svršavate i bacate se u ekstazu pri bilo kakvom disbalansu ili porazu kluba s Grbavice. Kad vam je odgovaralo bilo je Vico Srbine horde su uz tebe sad se točak sreće okrenuo i onda kmečanje.

Spominješ lažne pretpostavke?? O vašim moralisanjima bi se do sutra moglo pisati. O malverzacijama koje činite i mažete oči ljudima isto. Vi ste najveći šljam fudbala u BiH. I najveći izadjnici! S toga ne treba nam Mirvić da nam unaprijedi fudbal. Do ovog klanja ste nas vi i doveli jer vam je jedini cilj u životu bio srušiti Željezničar od osnutka pa ovamo
E ovako iskreno, **** ja tebi dijete u usta picko mala, vicine kujice male, dali ste guzice slogi, jos jednom, dijete ti ****

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 04 dec 2024, 15:35

Sloga im strpala četiri on se zamara Sarajevom i njegovim ulaganjima. Opsesijaaaaa :urnebes:

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 04 dec 2024, 15:35

mosarajvosa83 je napisao/la:
NisamIsmirMirvic je napisao/la:
04 dec 2024, 15:11
Puno raja ocekuje od Zeljkana i puno se njima bavi, a ne treba, jer nisu bitni u kontekstu trofeja.

Fazon je u tome sto Zeljkan Vici ne smeta. Ne kvare mu nikakve planove. Sta njega boli neka stvar hoce li Zeljkan zavrsiti cetvrti ili osmi?

Znaju i oni sami i Vico i svako ko prati fudbal da ne mogu preskociti nas, Borca i Zrinjskog. U svakom smislu su iza ta tri kluba. Ovako ih se ne dira, osim u rijetkim utakmicama, kao danas, i u direktnim duelima protiv Borca i Zrinjskog. Negdje ih se pogura kad treba i kad nekome odgovara, doduse. Oni slusaju, ne bune se i to je to.
Najzalosnije u svemu tome je da oni to samo gledaju,njima to odgovara da svake godine izbore evropu i svi zadovoljni,vazno je da Sarajevo ulaze ogromne pare i da uzme 4 mjesto a da Zeljo bude na 3 to je valjda uspjeh. Meni isto bio 2 ili 4 isto ti dodje.
Upravo to. Satisfakcija im je upravo o tome.

A prvi put da prismrde tituli i da su uopste iole konkurentni yebavali bi truhle kosti svima,kao sto evo isto rade kad ih uzmu u jednoj tekmi koja je budi usput receno blokirana u kladionicama.
Zadnja izmjena: TrofejiSuTu, dana/u 04 dec 2024, 15:37, ukupno mijenjano 1 put.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 04 dec 2024, 15:35

04 dec 2024, 14:58
aqarius je napisao/la:
04 dec 2024, 14:53
E jest mi godra što Vico hebe ovu sarajevsku boraniju...odlično to Vico hendla..e sad da razjasnimo..prvo neprijatelji su sami sebi ..to prelazi granice zdravog razuma..imam osjećaj da malo fali da mrtva glava padne ...jedni prema drugima nemaju sekundu poštovanja,realnosti,časti,pa da bar imaju mrvu neke stare prošle zahebancije..i onda prpa,sudije..treba vas dobro naučiti pameti da se okrenete prema sebi i napretku BH fudbala a ne riječi poput,plave kujice,bordo pušikhurci i tako te bljuvotine...samo deri...
Razlog toga što govoriš je što pripadnici kluba sa Kobilje Glave prave priče o želji za tim boljitkom a pozadina svega je da njihove glavešine dođu na poziciju gdje je Vico sad. Sadašnje lakrdije su mila majka za ono što bi nam naši sugrađani priredili. Opekli smo se nekoliko puta o njihove priče o zajedništvu i borbi. Pa nas nakon toga dočekali sa tabutima i sličnim stvarima...Sve u svemu razmišljanje 99% navijača iz plavog tabora. Sa njima ni u džamiju!
Kod vas zemunaca je crkva u modi.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], rishovski, TylerBurey i 33 gosta.