Ayala je na posudbi u Derbyju, a inače 40 je broj Ayale, neko od novaka mu je maznuo opremuasylum je napisao/la:Ja mislim da je Ajala.
Valjda ce King napokon dobiti ugovor.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Ayala je na posudbi u Derbyju, a inače 40 je broj Ayale, neko od novaka mu je maznuo opremuasylum je napisao/la:Ja mislim da je Ajala.
Valjda ce King napokon dobiti ugovor.
Ne igramo sutra, nego u ponedjeljak.c a r r o l L . je napisao/la:Sutra pobjeda 3-1
Suarez, Carroll, Meireles i Dzeko. Svi sretni![]()
ILoveLFC je napisao/la:Ne igramo sutra, nego u ponedjeljak.c a r r o l L . je napisao/la:Sutra pobjeda 3-1
Suarez, Carroll, Meireles i Dzeko. Svi sretni![]()
Da, da, Flanagan.reds je napisao/la: Trenirati,trenirati i samo trenirati
P.S. Koji je ovo igrač dolje na predzadnjoj slici sa Carrollom,Flanagan ?
Sjesno jesteSasha L.F.C. je napisao/la:Po meni je Lennon u top5 najboljih krila danasnjice, i smesno je da ce ga Tottenham pustiti za 15M.
reds je napisao/la:Mancini: Dalglish is fantastic
Roberto Mancini believes Liverpool's rejuvenation under Kenny Dalglish speaks volumes about the Scot's capabilities in the dugout.
The Manchester City boss admits he has huge respect for his Reds counterpart and feels King Kenny's charges will pose his side a far greater threat than when they met at Eastlands earlier in the season.
Mancini said: "Dalglish is a fantastic manager. He was an incredible player, I remember him very well. Liverpool are a very strong team, especially when they play at home.
"They lost two important players in (Javier) Mascherano and (Fernando) Torres but they bought (Luis) Suarez, (Andy )Carroll as well as other good players. It will be a very hard game."
Pa ne bi se mogla citava polusezona izdrzati bez napadaca...tu je Torres ispao ckapi sto je otisao par sati pred kraj roka,morala se zamjena hitno i brzo traziti...-Paja je napisao/la:Ovaj Liverpool me iznenadio kad dovede Suareza mislio sam stvarno napravili su ofanzivu Suarez i Torres i sto se tice tog dijela terena kontam to je kalibar igraca jednog konkurenta za titulu u Premiershipu ali sjebase oni po ko zna koji put pustise Torresa i dovedose ni manje ni vise nego Carolla. Trebali su se an glavu nasaditi da Torresa zadrze ja bi ga cak i prisilio ok znam da je i on izrazio zelju da ide ali moglo ga se ubjediti pa ako nista neka zlatna sredina da su ga pustili i sacekali ljeto a ne zaletili se odma na Carolla kao hitno je a ja se smijem kladiti da bi im ista pozicija na kraju sezone bila sa Carollom ili bez njega i na ljeto sa kesom i biraj napadaca.
Jel stvarno bitno igrati Evropsku ligu ili zavrsiti 8,9 i bez tog smijesnog takmicenja tempirati formu sa sljedecu sezonu?the scouser je napisao/la:Pa ne bi se mogla citava polusezona izdrzati bez napadaca...tu je Torres ispao ckapi sto je otisao par sati pred kraj roka,morala se zamjena hitno i brzo traziti...-Paja je napisao/la:Ovaj Liverpool me iznenadio kad dovede Suareza mislio sam stvarno napravili su ofanzivu Suarez i Torres i sto se tice tog dijela terena kontam to je kalibar igraca jednog konkurenta za titulu u Premiershipu ali sjebase oni po ko zna koji put pustise Torresa i dovedose ni manje ni vise nego Carolla. Trebali su se an glavu nasaditi da Torresa zadrze ja bi ga cak i prisilio ok znam da je i on izrazio zelju da ide ali moglo ga se ubjediti pa ako nista neka zlatna sredina da su ga pustili i sacekali ljeto a ne zaletili se odma na Carolla kao hitno je a ja se smijem kladiti da bi im ista pozicija na kraju sezone bila sa Carollom ili bez njega i na ljeto sa kesom i biraj napadaca.
Ponovio sam ovo milion puta, ali cu jos jednom.Raul_64 je napisao/la: Jel stvarno bitno igrati Evropsku ligu ili zavrsiti 8,9 i bez tog smijesnog takmicenja tempirati formu sa sljedecu sezonu?
+35 miliona funti koje imas od Carola odma na pocetuku prelaznog roka..
mada mislim da bi svakako izborili evropsku ligu...ne mislim nego ovi rezultati to pokazuju,na koje on za sada nije imao uticaja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.