Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Carlo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Carlo » 08 apr 2011, 20:17

asylum je napisao/la:Ja mislim da je Ajala.
Valjda ce King napokon dobiti ugovor.
Ayala je na posudbi u Derbyju, a inače 40 je broj Ayale, neko od novaka mu je maznuo opremu :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

c a r r o l L .
Kontakt:

Post Postao/la c a r r o l L . » 08 apr 2011, 20:18

Sutra pobjeda 3-1
Suarez, Carroll, Meireles i Dzeko. Svi sretni :P :mrgreen:

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 08 apr 2011, 20:21

c a r r o l L . je napisao/la:Sutra pobjeda 3-1
Ne igramo sutra, nego u ponedjeljak. :mrgreen:
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 08 apr 2011, 20:27

ILoveLFC je napisao/la:
c a r r o l L . je napisao/la:Sutra pobjeda 3-1
Ne igramo sutra, nego u ponedjeljak. :mrgreen:

Joj sto mrzim taj termin,nikako nam nije sretan :x Sto se tice Gerrardove povrede: To je losa vijest jer Boga pitaj kakva ce nam igra biti do kraja,a valja to sve gledati. Sa druge strane, valjda ce se dobro oporaviti do iduce sezone, ova je svakako losa bila...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 08 apr 2011, 21:07

Moramo im vratiti za onaj poraz od 3-0 u prvom djelu sezone :twisted:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 08 apr 2011, 21:16

reds je napisao/la: Trenirati,trenirati i samo trenirati :mrgreen:

P.S. Koji je ovo igrač dolje na predzadnjoj slici sa Carrollom,Flanagan ? :arrow:
Da, da, Flanagan.

Keni je njega i Robinsona ubacio u tim, ipak nesto ranije nego sto su mediji to izvijestili, i vrlo je moguce da dobiju nekoliko utakmica do kraja sezone.

Inace ako neko ne zna, Robinson je lijevi bek, dok je Flanagan desni.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 08 apr 2011, 22:35

Ako je istina ovo za Lennona to bi bilo odlicno ali sumnjam da ce ga pustiti za 15 mill :?
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 08 apr 2011, 23:21

Po meni je Lennon u top5 najboljih krila danasnjice, i smesno je da ce ga Tottenham pustiti za 15M.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 08 apr 2011, 23:22

Sasha L.F.C. je napisao/la:Po meni je Lennon u top5 najboljih krila danasnjice, i smesno je da ce ga Tottenham pustiti za 15M.
Sjesno jeste :lol: :lol: :lol: mozda za 20 ili 25 ......

eh kako bi bilo Young i Lennon
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 08 apr 2011, 23:25

Lenon mlad igrac, veoma prodoran i sigurno da bi nam legao samo tako 8-)
Cisto sumnjam, prosto ne vjerujem da ce Totenhem dozvoliti Lenonu da ode ;)

Humuhumunukunukuapua
Kontakt:

Post Postao/la Humuhumunukunukuapua » 09 apr 2011, 01:30

Ovaj post cu napisati samo da mogu lakse naci temu Liverpoola
Ne snalazim se bas najbolje u trazenju, zanimljivo mi je pratiti desavanja oko Redsa

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 09 apr 2011, 10:56

Mancini: Dalglish is fantastic

Roberto Mancini believes Liverpool's rejuvenation under Kenny Dalglish speaks volumes about the Scot's capabilities in the dugout.

The Manchester City boss admits he has huge respect for his Reds counterpart and feels King Kenny's charges will pose his side a far greater threat than when they met at Eastlands earlier in the season.

Mancini said: "Dalglish is a fantastic manager. He was an incredible player, I remember him very well. Liverpool are a very strong team, especially when they play at home.

"They lost two important players in (Javier) Mascherano and (Fernando) Torres but they bought (Luis) Suarez, (Andy )Carroll as well as other good players. It will be a very hard game." 8-)
FK Pjetlovi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 09 apr 2011, 11:27

Kao sto je neko davno napisao: Na Anfieldu se niko ne moze naigrati. Isto vazi i za City.
Ne znam ni sta ocekivati u ovakvoj utakmici, svidja mi se ona prijedlog 3:1 za Liverpool uz pogodak Dzeke. :)

Nadam se da ce Carroll konacno ocepiti i zacepiti usta svima koji su skepticni u vezi njegovog dolaska, sto se tice precjenjenosti tu se nikada necemo sloziti. Suarez bi i sutra mogao biti covjek odluke. Mislim da je vrijeme da Meireles pogodi. Cujemo se kasnije, idem uplatiti porez u kladionicu. :)

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 09 apr 2011, 12:20

Sretan 35. rodjendan jednom od najboljih napadaca koji su oblacili crveni dres, a to je Robiju Fauleru.

Eto, ako neko zna, trenutno je pomocni trener MK Donsa, sto znaci da bi se uskoro mogao oprobati i u toj menadzerskoj karijeri.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 09 apr 2011, 12:44

reds je napisao/la:Mancini: Dalglish is fantastic

Roberto Mancini believes Liverpool's rejuvenation under Kenny Dalglish speaks volumes about the Scot's capabilities in the dugout.

The Manchester City boss admits he has huge respect for his Reds counterpart and feels King Kenny's charges will pose his side a far greater threat than when they met at Eastlands earlier in the season.

Mancini said: "Dalglish is a fantastic manager. He was an incredible player, I remember him very well. Liverpool are a very strong team, especially when they play at home.

"They lost two important players in (Javier) Mascherano and (Fernando) Torres but they bought (Luis) Suarez, (Andy )Carroll as well as other good players. It will be a very hard game." 8-)
:?
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 09 apr 2011, 12:58

Ovaj Liverpool me iznenadio kad dovede Suareza mislio sam stvarno napravili su ofanzivu Suarez i Torres i sto se tice tog dijela terena kontam to je kalibar igraca jednog konkurenta za titulu u Premiershipu ali sjebase oni po ko zna koji put pustise Torresa i dovedose ni manje ni vise nego Carolla. Trebali su se an glavu nasaditi da Torresa zadrze ja bi ga cak i prisilio ok znam da je i on izrazio zelju da ide ali moglo ga se ubjediti pa ako nista neka zlatna sredina da su ga pustili i sacekali ljeto a ne zaletili se odma na Carolla kao hitno je a ja se smijem kladiti da bi im ista pozicija na kraju sezone bila sa Carollom ili bez njega i na ljeto sa kesom i biraj napadaca.
Dio Arsenala

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 09 apr 2011, 14:02

-Paja je napisao/la:Ovaj Liverpool me iznenadio kad dovede Suareza mislio sam stvarno napravili su ofanzivu Suarez i Torres i sto se tice tog dijela terena kontam to je kalibar igraca jednog konkurenta za titulu u Premiershipu ali sjebase oni po ko zna koji put pustise Torresa i dovedose ni manje ni vise nego Carolla. Trebali su se an glavu nasaditi da Torresa zadrze ja bi ga cak i prisilio ok znam da je i on izrazio zelju da ide ali moglo ga se ubjediti pa ako nista neka zlatna sredina da su ga pustili i sacekali ljeto a ne zaletili se odma na Carolla kao hitno je a ja se smijem kladiti da bi im ista pozicija na kraju sezone bila sa Carollom ili bez njega i na ljeto sa kesom i biraj napadaca.
Pa ne bi se mogla citava polusezona izdrzati bez napadaca...tu je Torres ispao ckapi sto je otisao par sati pred kraj roka,morala se zamjena hitno i brzo traziti...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 09 apr 2011, 14:07

the scouser je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Ovaj Liverpool me iznenadio kad dovede Suareza mislio sam stvarno napravili su ofanzivu Suarez i Torres i sto se tice tog dijela terena kontam to je kalibar igraca jednog konkurenta za titulu u Premiershipu ali sjebase oni po ko zna koji put pustise Torresa i dovedose ni manje ni vise nego Carolla. Trebali su se an glavu nasaditi da Torresa zadrze ja bi ga cak i prisilio ok znam da je i on izrazio zelju da ide ali moglo ga se ubjediti pa ako nista neka zlatna sredina da su ga pustili i sacekali ljeto a ne zaletili se odma na Carolla kao hitno je a ja se smijem kladiti da bi im ista pozicija na kraju sezone bila sa Carollom ili bez njega i na ljeto sa kesom i biraj napadaca.
Pa ne bi se mogla citava polusezona izdrzati bez napadaca...tu je Torres ispao ckapi sto je otisao par sati pred kraj roka,morala se zamjena hitno i brzo traziti...
Jel stvarno bitno igrati Evropsku ligu ili zavrsiti 8,9 i bez tog smijesnog takmicenja tempirati formu sa sljedecu sezonu?
+35 miliona funti koje imas od Carola odma na pocetuku prelaznog roka..

mada mislim da bi svakako izborili evropsku ligu...ne mislim nego ovi rezultati to pokazuju,na koje on za sada nije imao uticaja
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 09 apr 2011, 14:18

Raul_64 je napisao/la: Jel stvarno bitno igrati Evropsku ligu ili zavrsiti 8,9 i bez tog smijesnog takmicenja tempirati formu sa sljedecu sezonu?
+35 miliona funti koje imas od Carola odma na pocetuku prelaznog roka..

mada mislim da bi svakako izborili evropsku ligu...ne mislim nego ovi rezultati to pokazuju,na koje on za sada nije imao uticaja
Ponovio sam ovo milion puta, ali cu jos jednom.

Keni je jasno rekao, bez obzira potrosio novac u januaru, ili na ljeto, da je njegov prvi izbor za napadaca upravo bio Kerol.

Dalje, vlasnik kluba, Henri, je u jednom intervjuu, poslije prijelaznog roka, rekao da je sve zavisilo za koliko ce novca uspjeti prodati Toresa. Da je Tores prodan za 35 miliona funti, mi bi doveli Kerola za 20 miliona. Dakle, razlika u placenom iznosu za Kerola bi uvijek bila 15 miliona funti.

Covjek je poceo tri utakmice od prelaska. Protiv Brage na Anfildu je bio jedan od najboljih, protiv Sanderlenda je bio solidan, dok je protiv WBA ipak dosta podbacio.

Znaci, nije poceo nijednu utakmicu u Premiershipu na Anfildu, a znamo da je igracu najlakse napraviti utisak pred svojim navijacima, sto je Tores zapravo i radije dvije i po sezone (mislim da mu je od ukupnog postotka golova oko 85% na Anfildu, sto dovoljno govori o tom segmentu).

Do kraja sezone su ostale cetiri utakmice na domacem terenu, i ako ce ista od svog talenta pokazati do kraja ove sezone, to ce biti upravo tada.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 09 apr 2011, 14:24

Ne kazem da je on greska,ne...
Ovo ima i dosta pozitivnih stvari..
glavna je da ce Carol provesti/provodi 6 mjeseci sa ekipom..na terenu i van njega i da spreman docekati novu godinu...a to je vjerovatno bitniji od par miliona koje su mogli usparati da su cekali do ljeta pa ga doveli..

Ali sam mislio na to da nije doveden da bio pravio razliku u ovih 6 mjeseci(posebno sto su znali da je povrijedjen)
A sad dal ce se isplatiti ili ne treba sacekati..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: nerkolfc i 6 gostiju.