Liverpool FC

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Da li vjerujete u Kloppa i rebuilding?

1. Da
54
54%
2. Ne
46
46%

Ukupno glasova: 100

Venom
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Venom » 04 dec 2024, 22:40

nerkolfc je napisao/la:
04 dec 2024, 22:37
Venom je napisao/la:
04 dec 2024, 22:36
Yebat veznjaka nama treba spic koji zna i moze zabit. Branio sam ovog Darwina maksimalo, davno sam se pomirio sa tim da od njega necemo nikad nista vidjet u kontinutetu, ali oni njegovi pojedinacni blijeskovi su postali rijetki. Veceras apsolutni disasterclass, haj sto ne zabije al brate nikakav pozitivan uticaj na igru, svaki pas je haman zayebo. Pored ocajnih partija vecine igraca veceras opet je on uspio bit najgori.

Samo se nadam da necemo mentalno grohnut nakon ovoga, isto kao protiv Uniteda prosle sezone.
Gledas Darwina I Isaka, razlika nebo i zemlja.
Ma druze Isak kompletan napadac, visok, brz, zavrsnica uz to i sjajan na lopti. Jedina mu je mana sto je podlozan povredama, da toga nema isplatilo bi se i preko 100 miliona dat za njega
Srce, čast i ponos!

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 04 dec 2024, 22:42

CAZIN je napisao/la:
04 dec 2024, 22:38
Jel nam samo Macca suspendovan za mesare u sljedecem kolu?
јebem ja i Maccu, Salah mu sam pred kraj on se zakucava u dvojicu igrača
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Zaniolo2
Kontakt:

Post Postao/la Zaniolo2 » 04 dec 2024, 22:43

Kombinacija Trent-Salah umalo okrenu utakmicu.

Malo hladnije glave ćemo shvatit da bod ovdje nije loš rezultat s obzirom na izostanke.

Kiks se morao desit kad tad. Kelleher nas je vadio više puta, morao je jednom i pogriješit. Nije da Alisson nikad ne kiksa.

Valjda se Jota vrati do...kraja februara. Nunez je negledljiv.

Pozitivno je imati Trenta, Gakpa i Gravena odmorne za Everton.

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 04 dec 2024, 22:44

Ma Darwin je veceras ja mislim cak i saigracima dozlogrdio, ne mozes trpiti onakva brukanja, kako je Salahu na kraju tekme ? Covjek melje redovno, ovaj u onoj prilici kad je Gakpo spustio glavom uopste nije ocekivao onu loptu, nije pretpostavio da ce to Gakpo uraditi mozda, da je milisekundu krenuo ranije i postavio se dao bi gol, a jos gore ona situacija kad se odbijala lopta i na petercu on umjesto da zakuca i zavuce loptu bilo gdje u gol covjek je promasi pola i 5m od gola sto je nerealno da pro igrac radi, ima neki problem u vugli i to je to, on jednostavno nikad nece moci da nauci te stvari, takav je kakav je, s Jotom bi ovo bio win lagani veceras, obe situacije stvorene za njega jer je poacher, a da ne pricam o kiksu Kellehera ali SBBKBB jbg.

Pobjedom u derbiu bi ponistili ovaj remi sto se mene tice.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 04 dec 2024, 22:46

Samo trostruka izmjena Slota, sve pogodio, druga ekipa nakon toga.

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 04 dec 2024, 22:48

da mi je neko ponudio x prije tekme prihvatio bih ga jbg, ali ovako izgleda kao tezak kiks

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 04 dec 2024, 22:49

Ovo je problem!

Bice utkamica u kojima bas nece moc izmisljat golove kao veceras
Srce, čast i ponos!

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 04 dec 2024, 22:51

Ma i klub mi ide na k… ništa ne kupuju pate se sa polovnim stoperima već drugu sezonu. Gomez nema fudbalske inteligencije da prati igru, a i ovaj golman je dokazao da je br 2, nadam se da će se Alison brzo vratiti. Šteta

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 04 dec 2024, 22:54

Kad vidiš doprinos Salaha i TAA večeras, jednostavno im daš šta god traže.
Nuneza se treba otarasiti na ljeto, sve je to u redu bori se, ali za pare koje je doveden to nije ništa. Prošle sezone je bio dosta bolji, čak štaviše jako dobar. Trenutno je na nivou amatera. Jednostavan pas ne može da dobaci, zabrinjavajuće.

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 04 dec 2024, 22:55

U januaru za isaka dat i darwina i quansu i gomeza jos doplatit.Rijesit se otpada pa ako se ima para dovest stopera i nastavit borbu za titulu da valja
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 04 dec 2024, 22:56

E kad se sjetim da su neki govorili da ga treba u KSA prodati.

13 golova i 8 asistencija do sad. Da ne vjerujes

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 04 dec 2024, 23:00

nerkolfc je napisao/la:
04 dec 2024, 22:56
E kad se sjetim da su neki govorili da ga treba u KSA prodati.

13 golova i 8 asistencija do sad. Da ne vjerujes
Kad se sjetim prve sezone bez Manea, kako su ljudi lupali gluposti. "Mane i Firmino pravili igrača od njega".

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 04 dec 2024, 23:07

A za ove sto pitaju sto ce nam Gruzijac, e pa njemu je hvatanje ovakvih lopti iz ubacaja uza specijalnost.
Srce, čast i ponos!

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 04 dec 2024, 23:13

Venom je napisao/la:
04 dec 2024, 23:07
A za ove sto pitaju sto ce nam Gruzijac, e pa njemu je hvatanje ovakvih lopti iz ubacaja uza specijalnost.
Jbg, ne možeš sad kriviti Kellehera. Trenutak nepažnje i tjt. Vadio nas je hiljadu puta dok nema Alissona, a i taj Gruzijac sigurno nije neko ko nikad ne griješi.
Golmanska pozicija, najnezahvalnija.

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 04 dec 2024, 23:20

Fuerza je napisao/la:
04 dec 2024, 23:13
Venom je napisao/la:
Jbg, ne možeš sad kriviti Kellehera. Trenutak nepažnje i tjt. Vadio nas je hiljadu puta dok nema Alissona, a i taj Gruzijac sigurno nije neko ko nikad ne griješi.
Ma stoji to sve ali jbg u fudbalu nema jucer, moras se stalno dokazivat. Kad je kreno ubacaj taman sam se obradovao, kontam lagano ce uhvatit onu loptu, kad ono... Neshvatljiva greska, ne kontam sto rukama nije nista pokusao, pa bar boksuj ako ne mozes hvatat.

Mene je licno pogodio ovaj kiks, cak i ne toliko zbog ove utakmice, vec zbog sljedece. Vec vidim kako se patimo na onom smrdljivom Goodisonu.
Srce, čast i ponos!

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 04 dec 2024, 23:20

Jest Darwin loš bio, ali je nevjerovatno kako niko ne spominje parmaka Diaza, na pocetku dao par sretnih golova u ligi, nema ga na mapi vec skoro 10 kola. Večeras ušao i Burna mrtvog ne moze predriblati :tokralju: :rol:

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 04 dec 2024, 23:26

Venom je napisao/la:
04 dec 2024, 23:20
Fuerza je napisao/la:
04 dec 2024, 23:13
Venom je napisao/la:
Ma stoji to sve ali jbg u fudbalu nema jucer, moras se stalno dokazivat. Kad je kreno ubacaj taman sam se obradovao, kontam lagano ce uhvatit onu loptu, kad ono... Neshvatljiva greska, ne kontam sto rukama nije nista pokusao, pa bar boksuj ako ne mozes hvatat.

Mene je licno pogodio ovaj kiks, cak i ne toliko zbog ove utakmice, vec zbog sljedece. Vec vidim kako se patimo na onom smrdljivom Goodisonu.
Realno neshvatljiva greška, posebno u ovakvoj utakmici u kojoj se ništa ne smije prepuštati slučaju, a Kelleher baš to uradi.
Mene ovaj kiks nije toliko pogodio, najviše mi je zbog Salaha krivo, ali s obzirom kako je Newcastle igrao mogli smo i izgubiti tako da bod puna kapa.
Previše duela smo gubili na sredini terena, mnogo pogrešnih pasova, pritisli su nas momački i treba im to priznati. Zaslužio je ovdje Newcastle bod.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 04 dec 2024, 23:29

Pa jbg niko da spomene sto je Kelleher odbranio Gordonu 1v1 nakon imbecilnog Gomeza..

Okej ocajna reakcija na kraju, al' je momak vise nego dostojno zamjenio Alisona.

Na kraju krajeva, Pope je istu gresku napravio na drugoj strani, ko nam je kriv sto je sudbina htjela da se parmak nađe u prilici.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 04 dec 2024, 23:36

Ne bih krivio puno Kellehera, spasio nas je puno puta ove sezone, ne bih nikog pravo krivio, osim upravu koja nije dovodila stopera zadnje 2 sezone mozda i jače?

Bez Konatea smo fkt osjetno slabiji

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 04 dec 2024, 23:52

JayCatwright je napisao/la:
04 dec 2024, 23:36
Ne bih krivio puno Kellehera, spasio nas je puno puta ove sezone, ne bih nikog pravo krivio, osim upravu koja nije dovodila stopera zadnje 2 sezone mozda i jače?

Bez Konatea smo fkt osjetno slabiji
Ne mogu se oteti utisku da bi Gomez desno a Quansah na štoperu bila mnogo bolja opcija večeras. Bukvalno smo prvo poluvrijeme žrtvovali večeras tako što Quansah nije znao gdje se nalazi. Kad je prešao na štopera sa onim poljuljanim samopouzdanjem iz prvog poluvremena igrao je totalno u grču i nesigurno.

Odgovori

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.