Prevara na klupi si je kupila vrijeme onom nerealnom srecom u LP prosle sezone. Odavno je on vec zasluzio da leti.
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
Ma ovo samo Vinicius drzi malo iznad vode. Svi ostali uglavnom katastrofa.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Da li si se fokusirao ?Shategabri je napisao/la: ↑04 dec 2024, 10:58Majstori ste za skretanje sa teme.
Fokusirajte se, La Liga, kme kme.
Ili je pobjeda nad Mallorcom zamazala oči?
Mnogi smatraju Carla Ancelottija najvećim trenerom svih vremena. Međutim, navijači Milana poput mene i dalje pamte onu košmarnu noć u Istanbulu 2005. kada je Milan imao 3:0 nakon prvih 45 minuta u finalu Lige prvaka protiv Liverpoola, pa na kraju izgubio na penale. Ancelotti je u karijeri osvojio sve najveće titule i trofeje, ali zbog te noći i primljena 3 gola u 6 minuta u finalu Lige prvaka, nikako ga ne mogu smatrati najvećim svih vremena.
Hvala mu i za srecu,ali samo nek ode vise.Dosta je bilo.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Mbape je gotov igrac, nema ovdje vise nazad. Slicno kao Kaka kad je dosao u Real, ili Hazard, ili Shevcenko u Chelsiu, ili Couthino u Barceloni...
Vec prosle sezone moglo se nagovjestiti da on vise nije onaj igrac kao sto je bio kad je imao dvadeset godina, ova sezona je samo potvrda toga.
Vec prosle sezone moglo se nagovjestiti da on vise nije onaj igrac kao sto je bio kad je imao dvadeset godina, ova sezona je samo potvrda toga.
Na dvomecima protiv Barce i Dortmunda je jednako smrdio kao sto smrdi i danas u Madridu,a EP je bila i potvrda da to vise nije isti igrac.Nije ni cudo da ga je Enrike prvi probao na CF protiv ozbiljnih ekipa kada je shvatio da ova ubleha nikoga vise ne moze proci.Evander je napisao/la: ↑05 dec 2024, 00:26Mbape je gotov igrac, nema ovdje vise nazad. Slicno kao Kaka kad je dosao u Real, ili Hazard, ili Shevcenko u Chelsiu, ili Couthino u Barceloni...
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Mozemo pricati da je njegov transfer bio greska Pereza i da je time narusio balans unutar ekipe Reala, al ne moze se pricati kako je Mbappe sa 25 godina propao i zaboravio igrati fudbala, a do prije dvije godine bio ponajbolji na svijetu. Pa nece bas biti da je tako.
Prije ce biti da ima neke mentalne blokade, koje mu se odrazavaju na igru. Blokade do te mjere da moze vise ni penale pogoditi
Na Carlu kao treneru je da ga odblokira i da mu nađe odgovarajucu poziciju.
Prije ce biti da ima neke mentalne blokade, koje mu se odrazavaju na igru. Blokade do te mjere da moze vise ni penale pogoditi

Ma svi koji imalo prate Madrid su znali da ima nekoliko precih pozicija za popunit od njegove kupovine. Na sve to evo i losa forma, znaci idealna podloga za srrat po njemu. Sumnjam da je bas "propo" kao igrac ali vidjet cemo.let3 je napisao/la: ↑05 dec 2024, 00:48Mozemo pricati da je njegov transfer bio greska Pereza i da je time narusio balans unutar ekipe Reala, al ne moze se pricati kako je Mbappe sa 25 godina propao i zaboravio igrati fudbala, a do prije dvije godine bio najbolji na svijetu. Pa nece bas biti da je tako.
Prije ce biti da ima neke mentalne blokade, koje mu se odrazavaju na igru. Blokade do te mjere da moze vise ni penale pogoditi![]()
Po meni ako ima "hada" u njemu sad treba pokazat. Sledecih 4-5 utakmica su mozda i kljucne. Realno bitna je stvar i sto je uzeo pucat penal. On u kanalu, fulao skoro jedan al opet ne bjezi od odgovornosti, to nesto znaci.
Slicno se npr sralo i po Modricu nakon prve polusezone pa sta bi. Cijela ekipa igra prilicno lose, on se bas uklopio u to.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Ne bjezi, to stoji. Ali sa druge strane, moze isto znaciti i treneru da promjeni izvođaca penala, kad vidi da ga ne ide.
Nije bas da RM osim njega nema igraca koji zna izvesti penal. Fulao je penale gdje su vjerovatno prosuti bitni bodovi i protiv Liverpoola i protiv Baskijaca. To ide na dusu i treneru.
- numanumaye22
- Kontakt:
Glavna karakteristika mu je bila gurnuti loptu u for i pretrcati igraca, sto se naravno gubi s godinama, logicno da ne ide to kao sa 19, lik ulazi u 27 godinu uskoro.L-Train je napisao/la: ↑05 dec 2024, 00:37Na dvomecima protiv Barce i Dortmunda je jednako smrdio kao sto smrdi i danas u Madridu,a EP je bila i potvrda da to vise nije isti igrac.Nije ni cudo da ga je Enrike prvi probao na CF protiv ozbiljnih ekipa kada je shvatio da ova ubleha nikoga vise ne moze proci.Evander je napisao/la: ↑05 dec 2024, 00:26Mbape je gotov igrac, nema ovdje vise nazad. Slicno kao Kaka kad je dosao u Real, ili Hazard, ili Shevcenko u Chelsiu, ili Couthino u Barceloni...
Islo bi to jos nekako, ali danas su ipak odbrane kompaktnije i brze se igra nego prije 15-20 godina.
Nije on zaboravio igrat fudbala, davat ce golove jer igra za Real, ali nista vise od nekog okej napadaca, nece praviti toliku razliku na terenu ako sto se mislilo.
Problem je sto se ocekivao novi Cristiano, e to je tek epic fejl.
On je sebi syebao karijeru jer je predugo ostao u PSG koji igra u smijesnoj ligi, davno je trebao u Realu igrat i 100 % bi bio bolji igrac nego danas.
- RollingPaper
- Kontakt:
E yebiga. Ne mozes Mbappe-a poredit s njima al nikako druze, znaci nikako.Evander je napisao/la: ↑05 dec 2024, 00:26Mbape je gotov igrac, nema ovdje vise nazad. Slicno kao Kaka kad je dosao u Real, ili Hazard, ili Shevcenko u Chelsiu, ili Couthino u Barceloni...
Ma meni je ok sto je pucao, da ga je zabio druga bi prica bila.let3 je napisao/la: ↑05 dec 2024, 01:11Ne bjezi, to stoji. Ali sa druge strane, moze isto znaciti i treneru da promjeni izvođaca penala, kad vidi da ga ne ide.
Nije bas da RM osim njega nema igraca koji zna izvesti penal. Fulao je penale gdje su vjerovatno prosuti bitni bodovi i protiv Liverpoola i protiv Baskijaca. To ide na dusu i treneru.
Od njega su velika ocekivanja, velika lova u igri izvoli sad dokazuj se.
-
- Kontakt:
Ne znam sta ste očekivali vi Madrizani od gostovanja u Bilbau vec poraz
nema provlacenja na San Mamesu,Aupa Bilbao,moji Baskijci
Pa normalno da se morala kad tad desiti smjena generacija u Madridu. Ekipa igrača koja je uzela pet LP je na zalasku karijere i opet se to radi tako što je ekipa ako dobije zaostalu utakmicu na -1 za preporođenom Barsom , koja bez mEssija ne igra nikakvu ulogu u evropskom fudbalu, dok je Real nakon Ronalda osvojio sve što e moglo osvojiti.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- Shategabri
- Kontakt:
Vazda fokusiran.jasmin10 je napisao/la: ↑04 dec 2024, 23:41Da li si se fokusirao ?Shategabri je napisao/la: ↑04 dec 2024, 10:58Majstori ste za skretanje sa teme.
Fokusirajte se, La Liga, kme kme.
Ili je pobjeda nad Mallorcom zamazala oči?
Nekad Real treba i da izgubi, sevapa zarade.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
E, al kad su smjene generacija u drugim ekipama, zna se po 5 i više godina krvariti, a eto Real ne smije, treba neprimjetno da se to desi.Zeko87 je napisao/la: ↑05 dec 2024, 08:13Pa normalno da se morala kad tad desiti smjena generacija u Madridu. Ekipa igrača koja je uzela pet LP je na zalasku karijere i opet se to radi tako što je ekipa ako dobije zaostalu utakmicu na -1 za preporođenom Barsom , koja bez mEssija ne igra nikakvu ulogu u evropskom fudbalu, dok je Real nakon Ronalda osvojio sve što e moglo osvojiti.
Pa kad opet zaredaju sa LP, biće

Koševo Zapad
Nisam madridjanin ali zasluzen poraz.Amirutah1988 je napisao/la: ↑05 dec 2024, 06:15Ne znam sta ste očekivali vi Madrizani od gostovanja u Bilbau vec poraznema provlacenja na San Mamesu,Aupa Bilbao,moji Baskijci
![]()
Simpatičan je Bilbao, samo rokajte.
-
- Kontakt:
25 godina,mozda i više za njih navijam,ponosno naravno.godrina je napisao/la: ↑05 dec 2024, 08:18Nisam madridjanin ali zasluzen poraz.Amirutah1988 je napisao/la: ↑05 dec 2024, 06:15Ne znam sta ste očekivali vi Madrizani od gostovanja u Bilbau vec poraznema provlacenja na San Mamesu,Aupa Bilbao,moji Baskijci
![]()
Simpatičan je Bilbao, samo rokajte.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.