FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zekić je ovom utakmicom najvjerovatnije završio priču oko titule. Polusezona je prošla, a on još uvijek nije odredio sistem koji odgovara ekipi i nekih idealnih 11 koji bi to sprovodili na terenu. Lutamo od utakmice do utakmice, prilagođavamo se protivnicima, rotiramo po 3-4 igrača svako kolo i to je dalo rezultat na kraju. U Evropi ne postoji više od 5 klubova čiji bi rosteri mogli iznijeti ovo što Zekić pokušava. Ako želi da ide, ne treba ga sputavati u tome. Posušje koje su svi redom silovali, nama je otkinulo 4 boda. O suđenju je već sve rečeno. Kapa dole navijačima za ovu polusezonu, ostali su prolazni.
Koja **** od lige i onda se cudimo sto nmz zadrzati igrace pa ko bi igro ovdje najbolje istupiti iz lige pa neka borac i zrinjski igraju yebala ih ona
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Ovaj nivo bezvoljnosti u posljednjem kolu polusezone je nevjetovatan. Katastrofalan pristup utakmici svakog igraca a i Zekica koji isto da se pomirio sa svim i samo mirno posmatrao utakmicu. Ovo je jedno od rijetkih gostovanja koje ti u ovo doba godine omogucava neku igru zbog vremenskih prilika i terena, a mi u 90 minuta imali 4-5 suteva i od toga 1 u okvir? Nikakvu kontrolu lopte ni pritisak na Posusje nismo napravili, cak smo se na kraju usrali da ne primimo.
Sta imamo pricat o nekim penalima koji su 50-50 kad znas da ih nece svirati. Da se protiv nas ovo gleda drugacije bismo razmisljali i govorili kako je odbrambeni dirao loptu jer realno jest. Ofsajd kod gola se vidi i golim okom, tako da nema izgovora nikakvog.
Smijesna smo ekipa bez imalo zara i muskosti kad znas da ce te sakatit pa da igras 200%. Nego sad odmorite fino 2 mjeseca zasluzili ste s ovom predstavom...
Sta imamo pricat o nekim penalima koji su 50-50 kad znas da ih nece svirati. Da se protiv nas ovo gleda drugacije bismo razmisljali i govorili kako je odbrambeni dirao loptu jer realno jest. Ofsajd kod gola se vidi i golim okom, tako da nema izgovora nikakvog.
Smijesna smo ekipa bez imalo zara i muskosti kad znas da ce te sakatit pa da igras 200%. Nego sad odmorite fino 2 mjeseca zasluzili ste s ovom predstavom...
A imaju motiv platu primiti? Pusti se ba te price
Ja dodjem na posao izjeban sa 100 problema, mislis da me ko pita jel me ko van posla taslaci?
Dva sata dnevno treniraju i jednom sedmicno igraju 90 minuta, uzimaju 8-15 mjesecnih prosjecnih prinanja navijaca i treba mu jos popusiti karinu da potrci jacim tempom?
Ja dodjem na posao izjeban sa 100 problema, mislis da me ko pita jel me ko van posla taslaci?
Dva sata dnevno treniraju i jednom sedmicno igraju 90 minuta, uzimaju 8-15 mjesecnih prosjecnih prinanja navijaca i treba mu jos popusiti karinu da potrci jacim tempom?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Pa ne moze proradit inat kad te svaku tekmu zakinu za penal ili nepostojece ofsajde sviraju. Ovo je postala smijurija teska i cirkus kakav nikad nije bio u ovoj ligi a bilo ih je jako jako mnogo ali nikad nije bilo ovako protiv neke ekipe kao sto je protiv nas svako kolo.Pantelija je napisao/la: ↑07 dec 2024, 14:55Jedan udarac u okvir gola.fks74 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 14:54Kako bi ti igrao, majke ti ? Svako kolo te izjebaše, ne možeš maknuti.scudetto89 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 14:51Ma nema od nas evropa ove godine i to je to, kako sam vec rekao moraju se dovesti igraci, nekima se zahvaliti i to je to.
3 mjesto ove godine realnost
Uzasno igramo fuj !
Igra za ****
Penal jeste cist svi mi to znamo ali igrali smo za kura.c i to svako vidi, umjesto da proradi inat i da se bacaju na glavu oni ko apaurine da su popili
Znaci za prvim mjestom cemo zaostajati minimum 6 bodova, realno je da to bude 7 bodova, a malo teze ali ipak moguce, da to bude i 9 bodova.
-
- Kontakt:
Vec dugo ja govorim kako je cudno da neko ko ulaze milione u tim suti na sve ovo i istovremeno se grli sa Vicom,al uvijek budem napadnut od strane Mirvicevih kucnih ljubimaca,tako da no sikiriki udri brigu na veselje,dok je ovakvih Balijaća tesko se nama,kazu samo nek nije SDA i nek se ne pucarelativizam je napisao/la: ↑07 dec 2024, 14:53Šutnja kluba na sve ovo do sad jeste samo da te strah nekog prljavog vesa,ako ovi što ulazu milione svejedno im.sto se ovako sudi onda je i meni
Samo što ću sve teže dolaziti i gledati utakmice koje su unaprijed gotove a da nisu ni krenule
Ko hoće da gleda bujrum

- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Još ovog magarca od sudije naši sa TK delegirani svako kolo da sudi Drugu ligu FBiH Sjever. Yebo im on sve najmilije.
BosnaE
-
- Kontakt:
3 mjesto je nas domet ove sezone , titulu nemamo sta ganjati jer je necemo osvojiti ni u snovima, sad nekom igrom svinjski dobije borca on je vec sampion 90%, ali nece se dogotiti naravno to u BL.
04.10.2009 !
Ne mora niko da me pita, radim preko kurca cijeli mjesec ako treba. Nije niko 100% motivisan svaki dan, pogotovo kada te guze u mozak. Povrh svega, nismo svi isti.
Bonus - kada vickani i beusi igraju k'o **** protivnici dobiju crveni, oni dobiju penal i o tome niko i ne priča, samo se rezultat pamti.
Bonus - kada vickani i beusi igraju k'o **** protivnici dobiju crveni, oni dobiju penal i o tome niko i ne priča, samo se rezultat pamti.
- Maroon1946
- Kontakt:
E cuj Zekic ovo nece trpiti, otici ce..?
Pa covjek se valjda raspitao i zna da se u ovoj ligi za sve pita precjednik.
A i fascinantni su mi ljudi sto se iz sedmice u sedmicu čude sto nas kradu. Krađa se podrazumijeva, klub se predao i sad nam samo preostaje da nadigramo protivnika.
Danas igra 0 bodova, uz krađe koje su nova normala.
Jednostavno klub mora da radi 24/7 van terena da se suspenduje savez, dotad nista.
Pa covjek se valjda raspitao i zna da se u ovoj ligi za sve pita precjednik.
A i fascinantni su mi ljudi sto se iz sedmice u sedmicu čude sto nas kradu. Krađa se podrazumijeva, klub se predao i sad nam samo preostaje da nadigramo protivnika.
Danas igra 0 bodova, uz krađe koje su nova normala.
Jednostavno klub mora da radi 24/7 van terena da se suspenduje savez, dotad nista.
Zadnja izmjena: Maroon1946, dana/u 07 dec 2024, 15:07, ukupno mijenjano 3 puta.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Prvi penal nije bio, drugi je cist 100%. Smijesno je da nakon VAR provjere ono ne svira. O kartonima i drugim stvarima necu ni pricati.
I nemojte bezvze lupati losi smo, zainatite se, pobijedi, ovo ono. OK lose smo odigrali, imamo rupa u ekipi, ali fudbaleri su ljudi, nisu roboti. Jeste se ikad bavili nekim sportom u zivotu jebote? Nije ovo igrica. Pa nemoguce je mentalno podnijeti, to te ubija u pojam kad te neko kolje stalno. Dobro oni ista mogu, ovo je mazohizam za svakoga na terenu i pored njega i svakoga normalnog ko gleda od kuce.
I nemojte bezvze lupati losi smo, zainatite se, pobijedi, ovo ono. OK lose smo odigrali, imamo rupa u ekipi, ali fudbaleri su ljudi, nisu roboti. Jeste se ikad bavili nekim sportom u zivotu jebote? Nije ovo igrica. Pa nemoguce je mentalno podnijeti, to te ubija u pojam kad te neko kolje stalno. Dobro oni ista mogu, ovo je mazohizam za svakoga na terenu i pored njega i svakoga normalnog ko gleda od kuce.
-
- Kontakt:
Guliashvili sto nije znao na mapi pokazati gdje je Bosna je najveci pitar u ekipi!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Evo i ovog retarda napokonSanchez87hz je napisao/la: ↑07 dec 2024, 15:04Vec dugo ja govorim kako je cudno da neko ko ulaze milione u tim suti na sve ovo i istovremeno se grli sa Vicom,al uvijek budem napadnut od strane Mirvicevih kucnih ljubimaca,tako da no sikiriki udri brigu na veselje,dok je ovakvih Balijaća tesko se nama,kazu samo nek nije SDA i nek se ne pucarelativizam je napisao/la: ↑07 dec 2024, 14:53Šutnja kluba na sve ovo do sad jeste samo da te strah nekog prljavog vesa,ako ovi što ulazu milione svejedno im.sto se ovako sudi onda je i meni
Samo što ću sve teže dolaziti i gledati utakmice koje su unaprijed gotove a da nisu ni krenule
Ko hoće da gleda bujrum![]()
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Jel vi mislite da cemo naci 8nvestitora i da ce neko razmisljat da kupuje ljude u savezu i slicne idiotarije?bodi123 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 15:02Lud je ZZ ako ostane, ne iduće sezone, nego do kraja ove. Zamisli ba nešto se trudiš, sistem praviš, treniraš, uigravaš, i svako 2-3 kolo te sudija iskasapi toliko da ti ogadi fudbal i da poželiš da ga više nikad ne igraš i ne gledaš.
Mirvić je još luđi, tolike pare bacati ni u šta, a nisi u stanju prvo savez riješiti i zaštititi se tek toliko da imaš pošteno suđenje. Mazohizam pravi.
Iskreno da sam Mirvic ja bi davno spakovao kofere, vratio kesh sto sam uzeo i otisao. Ovdje kao posten ti mozes samo karinu popusit to je sve. Ulazes milione i dodje ti ovakav dan. Pa jhebo majku jel moras biti krimos da ovdje osvojis nesto?
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
- luckystrike
- Kontakt:
Kad je darko gledao var za potencijalni penal, govori: "halkane ovo lopta cista" 

-
- Kontakt:
Jena stvar mi jako smeta uprkos sto su nas opet pokrali
Na ovaj udarac bi recimo Sulejman Krpic pao i hitna bi ga odvezla a Pekić s pištoljem var gledao kraj sudije. Da ne govorim o tom da bi cijela klupa skočila utrčala u teren. Očigledno taj ciganluk prolazi. Bar pojača dojam. Mada ovdje nije ni trebao biti dojam.
Mi ništa. Očigledno te kradu mi nastavili igrati , Guliasvili ustade nikom ništa.
Pokradeni smo 5 bodova protiv Posusja
2 protiv Sirokog
Al najočiglednije najnamjernije najsurovije hladno
Eto da ne gledamo ostalo ništa - mi bi bili prvi. Žalosno.
Uz sve uspone i padove
Cesititam Zoranu i ekipi šta su sve ove godine doživjeli i opet igraju. Ja ne bih mogao. U ovim okolnostima je teško biti koncentriran na fudbal. Fkt. Nemam im šta zamjerit sem sto ne skaču da se tuku pa Nek dobiju i crveni
Na ovaj udarac bi recimo Sulejman Krpic pao i hitna bi ga odvezla a Pekić s pištoljem var gledao kraj sudije. Da ne govorim o tom da bi cijela klupa skočila utrčala u teren. Očigledno taj ciganluk prolazi. Bar pojača dojam. Mada ovdje nije ni trebao biti dojam.
Mi ništa. Očigledno te kradu mi nastavili igrati , Guliasvili ustade nikom ništa.
Pokradeni smo 5 bodova protiv Posusja
2 protiv Sirokog
Al najočiglednije najnamjernije najsurovije hladno
Eto da ne gledamo ostalo ništa - mi bi bili prvi. Žalosno.
Uz sve uspone i padove
Cesititam Zoranu i ekipi šta su sve ove godine doživjeli i opet igraju. Ja ne bih mogao. U ovim okolnostima je teško biti koncentriran na fudbal. Fkt. Nemam im šta zamjerit sem sto ne skaču da se tuku pa Nek dobiju i crveni
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bordobijeli, bosnas_, bvsic, EastMadness, Gomis99, Majestic-12 [Bot], NazorUso, NeSamSafetee, Posejdon, UltraSa46 i 96 gostiju.