Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Virto ne citiraj, tvoje poruke su meni nevidljive.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Nas zakidaju čim osjete da dišemo za vrat ekipama sa prva 3.mjesta.
Vas zakidaju kad god imaju priliku, da ne bi prišli Zrinjskom i Borcu.
Šuti i trpi bošnjo moj
Šuti i trpi bošnjo moj

-
- Kontakt:
Njima titula ne treba ,jer Bosna nije njihova drzava. Borac i Zrinjski. Toliko im ne treba da svako kolo moraju zavrsavati sudije na svojim utakmicama,ali i na utakmicama ekipa koje se bore s njima za titulu. 
Smijeh i jad BH fudbala i svih BH nogometnih radnika. I toliko se ljudi danas bore za funkcije u BH fudbalu,a ostat ce upamceni da je za vrijeme njihove vladavine reprezntativni i klupski fudbal,kao i domace lige dotakao dno.
Zadnja izmjena: Mocvara1991, dana/u 07 dec 2024, 15:12, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
feniksptica je napisao/la: ↑04 dec 2024, 13:36Dobar teren, dobre ekipe, dobar tempo, dobro sudjenje. Sve top danas

Moguce al da je sve posteno Sarajevo bi do sad bilo ispred cak i Zrinjskog.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Ma sto posto,mada kome objasnjavat ljudi su glupi ko k. To i jest cilj da te ponize,da pokusaju da im budes kuja dok oni dijele mjesta i osvajajuavalPacidoroP je napisao/la: ↑07 dec 2024, 15:11Nas zakidaju čim osjete da dišemo za vrat ekipama sa prva 3.mjesta.
Šuti i trpi bošnjo moj![]()
-
- Kontakt:
Šta kmečite više
-
- Kontakt:
Ne moraš promijeniti odluku aposlutno i to se stalno dešava. To ti se hiljadu puta objasnilo. Čovjek piše da je frajer gledao var gdje vidi čist udarac i ne svirne penal. Da je gledao pa vidio da nie bio faul niko riječ ne bi rekao.
Majke mi ko da smo svi coravi.
Sto se tiče titule
Svjetske stranice su objavile kradu u Široko
Penal na Kosevu protiv Posusja
Penal u Posusju
Bilo je tu još 20 sumnjivih odluka ali sa ove 3 da su samo gledali taj var pošteno mi bi bili prvi. To je nepobitna činjenica
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Ma ne igra Borac ko Željo. Otišli smo u BL i valjda kontali pokrast će nas i ybg, ali suđenje je bilo okej a Borac nas dobio golom dede Kvržića a mi šanse nismo stvorili. Da ne napominjem da je Borac odmah poslije toga morao da igra sa Apoelom pa je igračima i protiv Želje vjerovatno već Nikozija bila u glavi.NoDi80 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 15:07Najveci gubitnik ovog svega je Zrinjski koji je realno najbolji, a imaju bespotrebnu zastitu i gube respekt izvan okvira njihovih navijaca
Pitari su tu jaki, mozda i naljepse igraju za oko, ali jos treba rada da dodju na level Zrinjskog
Borac najveci dobitnik ovog svega s obzirom da ne igraju nista bolje od Zeljeznicara
To je neko moje iskreno misljenje
Mislim Velez i Siroki da su kako treba da bi bili tu negdje isto uz Zeljeznicar, Borac
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
- Kontakt:
Eto mi se nesto pitamo,ljudi kroje i rade sta hoce,svaku tekmu penale ciste nece da svira,ode na VAR gleda cist penal kao suza i nece da svirne dok jedva ceka da ga svirne protiv nas. Nece se ove sezone mnogi sjetiti kad se za 2 ili 3 ili 4 godine Sarajevo pripazi a nadam se da hice i to brutalnije nego sto to ovaj pakt radi sadantisisoja1919 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 15:08Ovo je nehumano sta se radi.
**** vam ustasko-cetnicki pakt i mamicu.
Podrška Sarajevu i svim klubovima koji se bore protiv ovog kriminala.
Nazalost, mi smo vec otpisani i nama vise ne igra ulogu nista, a i sami smo krivi za svoje stanje.
-
- Kontakt:
Kakve veze ima Vicko sa Posusjem? A ti ako nisi skontao da se mi takmicimo sa Zrinjskim a ne sa vama , onda nadam se da ti je nakon danasnje utakmice jasnije.Argentina je napisao/la: ↑07 dec 2024, 15:04RedBlue je napisao/la: ↑07 dec 2024, 15:00Znam ja jedan, Ivan Beus.jurisicduska je napisao/la: ↑07 dec 2024, 14:59
Ovo je gledao i ovo nije dosudio kao penal.
Može li iko naći ikakav razlog za ovo ?Los pokusaj prebacivanja na Beusa s obzirom da je Vico alfa i omega svega.
A ako vec prebacujes, je li to hoces reci da situacije kada je Sarajevo i ostali osteceni, a nije Beus krivac, da je onda Vico kriv?
Posebno me zanima kad se Borac gura, ko je tada krivac, npr crveni protiv Sloge?
U nadi da ces biti objektivan i posten, pa odgovoriti, a ne ignorisati kao i inace kada ti nesto ne odgovara.
Definitivno nevjerovatno ....jurisicduska je napisao/la: ↑07 dec 2024, 14:59
Ovo je gledao i ovo nije dosudio kao penal.
Može li iko naći ikakav razlog za ovo ?
Najjace su ovi sto pišu eto sve je ok samo penal.
Halo ba lik je ovo gledao i nije svirnuo penal ? Kako ? Ovo nikad veći penal ja u životu svom vidio nisam
Udari ga punim po nogama
Nisu nam dali da pricdjemo na 30 m od golaRiquelme1921 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 15:15Ma ne igra Borac ko Željo. Otišli smo u BL i valjda kontali pokrast će nas i ybg, ali suđenje je bilo okej a Borac nas dobio golom dede Kvržića a mi šanse nismo stvorili. Da ne napominjem da je Borac odmah poslije toga morao da igra sa Apoelom pa je igračima i protiv Želje vjerovatno već Nikozija bila u glavi.NoDi80 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 15:07Najveci gubitnik ovog svega je Zrinjski koji je realno najbolji, a imaju bespotrebnu zastitu i gube respekt izvan okvira njihovih navijaca
Pitari su tu jaki, mozda i naljepse igraju za oko, ali jos treba rada da dodju na level Zrinjskog
Borac najveci dobitnik ovog svega s obzirom da ne igraju nista bolje od Zeljeznicara
To je neko moje iskreno misljenje
Mislim Velez i Siroki da su kako treba da bi bili tu negdje isto uz Zeljeznicar, Borac
Svaki kontakt faul i plus opet navijacima su zabranili u BL
Meni Borac ne izgleda nista jaci od Zelje
Ono imaju indivaidalno neke igrace koji su bas dobri za nase uslove, ali sve kad saberemo da nemaju sudije, mozda bi bili i iza nas
Ono svaka im cast na igrama i rezuktatima u Europi, ovo se odnosi striktno na nasu ligu
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 07 dec 2024, 15:18, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- BatistutA19
- Kontakt:
Hajd stu su debili politicari sto sire mrznju ali kakvi ste vi debili za nepovjerovat i ovaj portal je otiso u qurac i admini sta sve tolerisu boze dragi.
Rastjerat cete i ovo malo sa foruma ,ukinut ovo pod hitno ukinut zajednicko pisanje samo pisat treba na svojoj temi
Rastjerat cete i ovo malo sa foruma ,ukinut ovo pod hitno ukinut zajednicko pisanje samo pisat treba na svojoj temi
Dzesi Filipinac ucmali.
FK SARAJEVO.
zeljovolimte je napisao/la: ↑07 dec 2024, 15:17Remi u Posušju, Gedžić oštetio Sarajevo za penal
A de niste trebali

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Kaze treba ih podrzati zbog koeficijenta hahaha yebo vam koeficijent mater, svi u i oko ta dva kluba bi jos nocas redom ubijala i klala ko 90ih, cast izuzecima kojih je jako, jako malo. A vi udrite se medjusobno, balije glupe 

1946-1987
imaš pozdrav od Praljka, šuška i bobana.

-
- Kontakt:
Jos koji tekmu da nas zakinu i onda ce posteno suditi. Nadam se da ce barem na Kosevu Bojcu smucit zivot,nekom nogu slomit,dace nam svakako crvene pa se nadam da ce barem slomljeni se vraitti u BL,ako nasi budu blagi hebem i njima sve
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 16 gostiju.