Premijer liga BiH - aktuelno

mosarajvosa83
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la mosarajvosa83 » 07 dec 2024, 15:46

Odgovorno tvrdim od kad je lige da ni jedan tim vise i bezobraznije nije pokraden nego Sarajevo ove sezone. Vico ima kompleks Sarajeva i Mirvica jer mu jedini na putu stoje,vidjelo se to i u on9j emisiji,cim nas spomene pocne da muca,osuse se usta narkomanu,pa onda Telgetija i ostalo svako malo po Sarajevu.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 07 dec 2024, 15:46

Rigoletto je napisao/la:
07 dec 2024, 15:39
antisisoja1919 je napisao/la:
07 dec 2024, 15:08
Ovo je nehumano sta se radi.
**** vam ustasko-cetnicki pakt i mamicu.
Podrška Sarajevu i svim klubovima koji se bore protiv ovog kriminala.
Nazalost, mi smo vec otpisani i nama vise ne igra ulogu nista, a i sami smo krivi za svoje stanje.
Ljubavi smiri se. Štedi živce, vi ste svakako ispali, a nadam se i šehidili. :ljepota:
Ispali, vratit cemo se. Makar nismo prcija Adezea i Kabirija koji daje besplatne karte da napuni jedan bus za gostovanje. :kafa:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 07 dec 2024, 15:47

zeljovolimte je napisao/la:
07 dec 2024, 15:17
Beli98 je napisao/la:
04 dec 2024, 15:04
Željezničar poražen u Doboju, Sloga uz pomoć sudije stekla veliku prednost

A de niste trebali
Remi u Posušju, Gedžić oštetio Sarajevo za penal

A de niste trebali
Blago tebi u životu. ;)
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 07 dec 2024, 15:48

avenija je napisao/la:
07 dec 2024, 15:29
Nazalost, mi smo vec otpisani i nama vise ne igra ulogu nista, a i sami smo krivi za svoje stanje.
Zasto to nisi pisao prosle sezone kada je tvoj tim sa sudijama pobjedio skoro sve utakmice uz bahatost da to niste ni pokušali sakriti a tamo gdje niste mogli zavrsiti utakmicu poput Čelika radi medija, kamera, javnosti niste ni gola dali ni u Zenici ni Tuzli. To je to licemjerstvo kad moj tim krade šuti i čak brani to a kad je obrnuto onda halabuka.

Isto kao što se Sarajevo sada bori za boljitak fudbala a ustvari bore se za svoju guzicu da bi svojim predstavnikom mogli imati status Borca i Zrinjskog. Boli njih qrac i za Zelju i Velež i Slobodu i bilo koji tim.

Da ne pričam da niko nije čist a od svega mi je najgore ovo što je Željo uradio sa Slogom tj 3 za opstanak prosle sezone a evo sada 3 nazad. I niko nista.
Avenija, hajd ne budi debil, molim te.
Slobodno prelistaj teme od prosle godine, gdje sam skoro svaki put pisao da smo puno utakmica dobili uz pomoc sudija i nisam se ponosio ti, al nikad.
Sad nam se to obija o glavu.
Dok opet tvoji sugradjani ovdje direktno podrzavaju borac i zrinjski i ovaj kriminal.
Opet kazem ne budi debil i ne leti pred rudu.
Volim tebe, više od sebe

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 07 dec 2024, 15:48

Nositelji europskih vrijednosti ponovo da djelu. Zamisli udaraš momka jer je krenuo molitvu obaviti. :puke: :puke: :puke:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 07 dec 2024, 15:50

Convicts1988 je napisao/la:
07 dec 2024, 15:34
avenija je napisao/la:
07 dec 2024, 15:29
Zasto to nisi pisao prosle sezone kada je tvoj tim sa sudijama pobjedio skoro sve utakmice uz bahatost da to niste ni pokušali sakriti a tamo gdje niste mogli zavrsiti utakmicu poput Čelika radi medija, kamera, javnosti niste ni gola dali ni u Zenici ni Tuzli. To je to licemjerstvo kad moj tim krade šuti i čak brani to a kad je obrnuto onda halabuka.

Isto kao što se Sarajevo sada bori za boljitak fudbala a ustvari bore se za svoju guzicu da bi svojim predstavnikom mogli imati status Borca i Zrinjskog. Boli njih qrac i za Zelju i Velež i Slobodu i bilo koji tim.

Da ne pričam da niko nije čist a od svega mi je najgore ovo što je Željo uradio sa Slogom tj 3 za opstanak prosle sezone a evo sada 3 nazad. I niko nista.
U "sridu" :bow: :clap:
Sta se ti smradu jedna javljas, a ovdje javno podrzavas ovaj kriminal.
U "sridu" ti poj*bem sta
Volim tebe, više od sebe

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 07 dec 2024, 15:50

H8Z7 je napisao/la:
07 dec 2024, 15:48
Nositelji europskih vrijednosti ponovo da djelu. Zamisli udaraš momka jer je krenuo molitvu obaviti. :puke: :puke: :puke:
Osveta zbog zabrane unosenja transparenta osudjenom ratnom zlocincu za UZP
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 07 dec 2024, 15:51

DamirT je napisao/la:
07 dec 2024, 15:46
Rigoletto je napisao/la:
Ljubavi smiri se. Štedi živce, vi ste svakako ispali, a nadam se i šehidili. :ljepota:
Ispali, vratit cemo se. Makar nismo prcija Adezea i Kabirija koji daje besplatne karte da napuni jedan bus za gostovanje. :kafa:
Ako ti to pomaže da lakše prebrodiš ovaj Slobodin brodolom. Vratit ćete se, pa ćete opet ispast, al' najprije ćemo vas mi dobro klepit po ušima pod BB. :kafa:
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 07 dec 2024, 15:52

Pendulum je napisao/la:
07 dec 2024, 15:47
zeljovolimte je napisao/la:
07 dec 2024, 15:17
Beli98 je napisao/la:
04 dec 2024, 15:04
Željezničar poražen u Doboju, Sloga uz pomoć sudije stekla veliku prednost

A de niste trebali
Remi u Posušju, Gedžić oštetio Sarajevo za penal

A de niste trebali
Blago tebi u životu. ;)
Nemoj se raspravljati sa debilima, oni su izabrali stranu. Samo ne znaju da qrva kroz neko vrijeme bude odbačena, doći će i to vrijeme.

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 07 dec 2024, 15:52

Rigoletto je napisao/la:
Rigi ljepoto, opet da te pitam, imas li brata?
Volim tebe, više od sebe

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 07 dec 2024, 15:53

Beli98 je napisao/la:
07 dec 2024, 15:50
H8Z7 je napisao/la:
07 dec 2024, 15:48
Osveta zbog zabrane unosenja transparenta osudjenom ratnom zlocincu za UZP
Sta bi u Posusju pa hz izvedose?
04.10.2009 !

RedBlue
Kontakt:

Post Postao/la RedBlue » 07 dec 2024, 15:54

ordedelmale je napisao/la:
07 dec 2024, 15:33
Članovi naše grupe su napustili stadion u Posušju nakon napada od strane policijskih službenika Zapadno-hercegovačkog kantona na jednog od naših članova u Posušju, koji je fizički napadnut i pretučen samo zato što je krenuo obaviti molitvu na pauzi utakmice.

Nećemo tolerisati bilo koji oblik nasilja, diskriminacije i vrijeđanja bilo čije vjere ili uvjerenja, bez obzira na okolnosti. Napad na našeg člana nije samo napad na njega lično, već napad na sve nas, na našu čast i principe koje smatramo temeljnim.

U ovoj situaciji, postavljamo jasno pitanje: kako je moguće da je pripadnik naše grupe koja je došla da podrži svoj klub napadnut samo zato što je krenuo obaviti vjerski obred u miru? Kome ispoljavanje fašizma i nacionalizma i na ovaj način odgovara? Ovakvo ponašanje od strane policijskih službenika ZHK-a nije samo kršenje osnovnih ljudskih prava, već i direktno ugrožava slobodu vjeroispovijesti i lične slobode svih građana.

Horde zla će i dalje biti uz svakog svog člana, u borbi za prava, slobodu i dostojanstvo, i nikada nećemo dozvoliti da budemo zastrašeni ili ušutkani.
To dizimo na vjersko-nacionalni nivo.

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 07 dec 2024, 15:54

Vi samo lajete po forumu,a jedini covjek sto je imo muda da stane pred ove lopove je Hasic.
Jest da su ga suspendovali ali covjek ih je popiso ko zadnje fukare.
U njegov vakat znala su i gorit auta sudija I znali su svi da sa Semsom nema zaebancije.
Pozivao je i ostale ali tad su svi gledali neke svoje interese i ostavili covjeka samog.
Sad bi se kao borili ali kasno vam je. Titule nece niko vidjet osim Borca dok je Vice tu.
Mozda ako Zrinjski nemogne u grupe uletit kao drugi onda ce sigurno pustit jednu sezonu i Beusu.
Kako god ljudi su skontali da kao prvi imas najvecu i jedinu sansu dogurat do grupe i zarade.
Svima je Zrinjski otvorio oci prosle sezone i kako je najlakse doci do love.
A Vico ima razradjen sistem i nije da nije imao od koga kopirati.
Svi ste se prodali za sitno i neke usluge i sad gledajte i kmecite.
Ovo mislim na uprave klubova a ne na obicnu raju.
Evo ti samo primjer Zelje i kako im se uprava prodala za neke bodove i usluge prosle sezone pa sad moraju igrati po Vicinom.
Dok obicna raja hoce posteno ovi mute i prave se budale.
Znaci prvo cisti ispred svoji vrata i u svojoj kuci pa onda gledaj kako dalje.
Spremite se na jos dugo godina ove vlasti a po svemu izgleda da nikome toliko i nesmeta,a da smeta i da je ovo normalan narod sa obrazom davno bi planula zgrada saveza.
Uzivajte i gledajte Borac u ledja jos dugo.

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 07 dec 2024, 15:55

07 dec 2024, 15:52
Rigoletto je napisao/la:
Rigi ljepoto, opet da te pitam, imas li brata?
Parafrazirat ću Zlatana Stipišića Gibonnija, samo ispadni mi ti :cry:
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

ordedelmale
Kontakt:

Post Postao/la ordedelmale » 07 dec 2024, 15:55

RedBlue je napisao/la:
07 dec 2024, 15:54
Članovi naše grupe su napustili stadion u Posušju nakon napada od strane policijskih službenika Zapadno-hercegovačkog kantona na jednog od naših članova u Posušju, koji je fizički napadnut i pretučen samo zato što je krenuo obaviti molitvu na pauzi utakmice.

Nećemo tolerisati bilo koji oblik nasilja, diskriminacije i vrijeđanja bilo čije vjere ili uvjerenja, bez obzira na okolnosti. Napad na našeg člana nije samo napad na njega lično, već napad na sve nas, na našu čast i principe koje smatramo temeljnim.

U ovoj situaciji, postavljamo jasno pitanje: kako je moguće da je pripadnik naše grupe koja je došla da podrži svoj klub napadnut samo zato što je krenuo obaviti vjerski obred u miru? Kome ispoljavanje fašizma i nacionalizma i na ovaj način odgovara? Ovakvo ponašanje od strane policijskih službenika ZHK-a nije samo kršenje osnovnih ljudskih prava, već i direktno ugrožava slobodu vjeroispovijesti i lične slobode svih građana.

Horde zla će i dalje biti uz svakog svog člana, u borbi za prava, slobodu i dostojanstvo, i nikada nećemo dozvoliti da budemo zastrašeni ili ušutkani.
Izvini što nam smeta prebijanje radi klanjanja,i skandiranje osudjenom ratnom zločincu i sl.
Hz

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 07 dec 2024, 15:56

Jel ozbiljno vjerujete da je netko dobio batine od policije jer se krenuo moliti??
Kakve dijabole obitavaju na ovom forumu

CroCop
Kontakt:

Post Postao/la CroCop » 07 dec 2024, 15:56

u Posusju sve regularno, mozda je domacin malo ostecen
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 07 dec 2024, 15:56

Rigoletto je napisao/la:
07 dec 2024, 15:51
DamirT je napisao/la:
07 dec 2024, 15:46
Rigoletto je napisao/la:

Ako ti to pomaže da lakše prebrodiš ovaj Slobodin brodolom. Vratit ćete se, pa ćete opet ispast, al' najprije ćemo vas mi dobro klepit po ušima pod BB. :kafa:
Slusaj **** ustasko yebem ti okot unazad sto godina pa do danas ako se sta rodilo. Mater i sestre ustaske ti yebo magarac u supak :puke: :puke:
Zadnja izmjena: robertkosar, dana/u 07 dec 2024, 15:57, ukupno mijenjano 1 put.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 07 dec 2024, 15:57

Mi smo picke , vuku nas za nas kako oni žele. Dok ne bude razmišljanje oko za oko zub za zub nema od nas ništa .

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 07 dec 2024, 15:57

RedBlue je napisao/la:
07 dec 2024, 15:54

ako ti se ne svidja Bosna, mrš kod Vućića pa tamo nek te g.u.z.e popovi SPC-a...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Argentina, Hamagara i 20 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []