Pa pljackaju vas jer ste digli glas zajedno sa nasim klubom. To je svima jasno.AlemC85 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 15:41Velež je možda trenutno, uz Sarajevo najviše oštećeno, ne samo za bodove, nego i za razne druge stvari. Slučaj Hasić je bio početak obračuna sa ova dva kluba. To i dalje traje, jer Vico i Beus jos nisu sve klubove poklopili, kao sto je to u Srbiji, gdje Zvijezda i Partizan kolo vode. To ovdje žele sa borcem i svinjama. Samo što će to ovdje ići dosta teže, zbog političke situacije, koja je na ivici pucanja.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Mogu kako hoće, ali ne i dokle hoće.Beli98 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 15:43Pa pljackaju vas jer ste digli glas zajedno sa nasim klubom. To je svima jasno.AlemC85 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 15:41Velež je možda trenutno, uz Sarajevo najviše oštećeno, ne samo za bodove, nego i za razne druge stvari. Slučaj Hasić je bio početak obračuna sa ova dva kluba. To i dalje traje, jer Vico i Beus jos nisu sve klubove poklopili, kao sto je to u Srbiji, gdje Zvijezda i Partizan kolo vode. To ovdje žele sa borcem i svinjama. Samo što će to ovdje ići dosta teže, zbog političke situacije, koja je na ivici pucanja.

-
- Kontakt:
Odgovorno tvrdim od kad je lige da ni jedan tim vise i bezobraznije nije pokraden nego Sarajevo ove sezone. Vico ima kompleks Sarajeva i Mirvica jer mu jedini na putu stoje,vidjelo se to i u on9j emisiji,cim nas spomene pocne da muca,osuse se usta narkomanu,pa onda Telgetija i ostalo svako malo po Sarajevu.
Ispali, vratit cemo se. Makar nismo prcija Adezea i Kabirija koji daje besplatne karte da napuni jedan bus za gostovanje.Rigoletto je napisao/la: ↑07 dec 2024, 15:39Ljubavi smiri se. Štedi živce, vi ste svakako ispali, a nadam se i šehidili.antisisoja1919 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 15:08Ovo je nehumano sta se radi.
**** vam ustasko-cetnicki pakt i mamicu.
Podrška Sarajevu i svim klubovima koji se bore protiv ovog kriminala.
Nazalost, mi smo vec otpisani i nama vise ne igra ulogu nista, a i sami smo krivi za svoje stanje.![]()

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Blago tebi u životu.zeljovolimte je napisao/la: ↑07 dec 2024, 15:17Remi u Posušju, Gedžić oštetio Sarajevo za penal
A de niste trebali

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Avenija, hajd ne budi debil, molim te.avenija je napisao/la: ↑07 dec 2024, 15:29Zasto to nisi pisao prosle sezone kada je tvoj tim sa sudijama pobjedio skoro sve utakmice uz bahatost da to niste ni pokušali sakriti a tamo gdje niste mogli zavrsiti utakmicu poput Čelika radi medija, kamera, javnosti niste ni gola dali ni u Zenici ni Tuzli. To je to licemjerstvo kad moj tim krade šuti i čak brani to a kad je obrnuto onda halabuka.antisisoja1919 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 15:08Ovo je nehumano sta se radi.
Nazalost, mi smo vec otpisani i nama vise ne igra ulogu nista, a i sami smo krivi za svoje stanje.
Isto kao što se Sarajevo sada bori za boljitak fudbala a ustvari bore se za svoju guzicu da bi svojim predstavnikom mogli imati status Borca i Zrinjskog. Boli njih qrac i za Zelju i Velež i Slobodu i bilo koji tim.
Da ne pričam da niko nije čist a od svega mi je najgore ovo što je Željo uradio sa Slogom tj 3 za opstanak prosle sezone a evo sada 3 nazad. I niko nista.
Slobodno prelistaj teme od prosle godine, gdje sam skoro svaki put pisao da smo puno utakmica dobili uz pomoc sudija i nisam se ponosio ti, al nikad.
Sad nam se to obija o glavu.
Dok opet tvoji sugradjani ovdje direktno podrzavaju borac i zrinjski i ovaj kriminal.
Opet kazem ne budi debil i ne leti pred rudu.
Volim tebe, više od sebe
Nositelji europskih vrijednosti ponovo da djelu. Zamisli udaraš momka jer je krenuo molitvu obaviti.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Sta se ti smradu jedna javljas, a ovdje javno podrzavas ovaj kriminal.Convicts1988 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 15:34U "sridu"avenija je napisao/la: ↑07 dec 2024, 15:29Zasto to nisi pisao prosle sezone kada je tvoj tim sa sudijama pobjedio skoro sve utakmice uz bahatost da to niste ni pokušali sakriti a tamo gdje niste mogli zavrsiti utakmicu poput Čelika radi medija, kamera, javnosti niste ni gola dali ni u Zenici ni Tuzli. To je to licemjerstvo kad moj tim krade šuti i čak brani to a kad je obrnuto onda halabuka.antisisoja1919 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 15:08Ovo je nehumano sta se radi.
Nazalost, mi smo vec otpisani i nama vise ne igra ulogu nista, a i sami smo krivi za svoje stanje.
Isto kao što se Sarajevo sada bori za boljitak fudbala a ustvari bore se za svoju guzicu da bi svojim predstavnikom mogli imati status Borca i Zrinjskog. Boli njih qrac i za Zelju i Velež i Slobodu i bilo koji tim.
Da ne pričam da niko nije čist a od svega mi je najgore ovo što je Željo uradio sa Slogom tj 3 za opstanak prosle sezone a evo sada 3 nazad. I niko nista.![]()
![]()
U "sridu" ti poj*bem sta
Volim tebe, više od sebe
Osveta zbog zabrane unosenja transparenta osudjenom ratnom zlocincu za UZP
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Ako ti to pomaže da lakše prebrodiš ovaj Slobodin brodolom. Vratit ćete se, pa ćete opet ispast, al' najprije ćemo vas mi dobro klepit po ušima pod BB.DamirT je napisao/la: ↑07 dec 2024, 15:46Ispali, vratit cemo se. Makar nismo prcija Adezea i Kabirija koji daje besplatne karte da napuni jedan bus za gostovanje.Rigoletto je napisao/la: ↑07 dec 2024, 15:39Ljubavi smiri se. Štedi živce, vi ste svakako ispali, a nadam se i šehidili.antisisoja1919 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 15:08Ovo je nehumano sta se radi.
Nazalost, mi smo vec otpisani i nama vise ne igra ulogu nista, a i sami smo krivi za svoje stanje.![]()
![]()

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Nemoj se raspravljati sa debilima, oni su izabrali stranu. Samo ne znaju da qrva kroz neko vrijeme bude odbačena, doći će i to vrijeme.Pendulum je napisao/la: ↑07 dec 2024, 15:47Blago tebi u životu.zeljovolimte je napisao/la: ↑07 dec 2024, 15:17Remi u Posušju, Gedžić oštetio Sarajevo za penal
A de niste trebali![]()
-
- Kontakt:
Rigi ljepoto, opet da te pitam, imas li brata?Rigoletto je napisao/la: ↑07 dec 2024, 15:39Ljubavi smiri se. Štedi živce, vi ste svakako ispali, a nadam se i šehidili.antisisoja1919 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 15:08Ovo je nehumano sta se radi.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
To dizimo na vjersko-nacionalni nivo.ordedelmale je napisao/la: ↑07 dec 2024, 15:33Članovi naše grupe su napustili stadion u Posušju nakon napada od strane policijskih službenika Zapadno-hercegovačkog kantona na jednog od naših članova u Posušju, koji je fizički napadnut i pretučen samo zato što je krenuo obaviti molitvu na pauzi utakmice.
Nećemo tolerisati bilo koji oblik nasilja, diskriminacije i vrijeđanja bilo čije vjere ili uvjerenja, bez obzira na okolnosti. Napad na našeg člana nije samo napad na njega lično, već napad na sve nas, na našu čast i principe koje smatramo temeljnim.
U ovoj situaciji, postavljamo jasno pitanje: kako je moguće da je pripadnik naše grupe koja je došla da podrži svoj klub napadnut samo zato što je krenuo obaviti vjerski obred u miru? Kome ispoljavanje fašizma i nacionalizma i na ovaj način odgovara? Ovakvo ponašanje od strane policijskih službenika ZHK-a nije samo kršenje osnovnih ljudskih prava, već i direktno ugrožava slobodu vjeroispovijesti i lične slobode svih građana.
Horde zla će i dalje biti uz svakog svog člana, u borbi za prava, slobodu i dostojanstvo, i nikada nećemo dozvoliti da budemo zastrašeni ili ušutkani.
Vi samo lajete po forumu,a jedini covjek sto je imo muda da stane pred ove lopove je Hasic.
Jest da su ga suspendovali ali covjek ih je popiso ko zadnje fukare.
U njegov vakat znala su i gorit auta sudija I znali su svi da sa Semsom nema zaebancije.
Pozivao je i ostale ali tad su svi gledali neke svoje interese i ostavili covjeka samog.
Sad bi se kao borili ali kasno vam je. Titule nece niko vidjet osim Borca dok je Vice tu.
Mozda ako Zrinjski nemogne u grupe uletit kao drugi onda ce sigurno pustit jednu sezonu i Beusu.
Kako god ljudi su skontali da kao prvi imas najvecu i jedinu sansu dogurat do grupe i zarade.
Svima je Zrinjski otvorio oci prosle sezone i kako je najlakse doci do love.
A Vico ima razradjen sistem i nije da nije imao od koga kopirati.
Svi ste se prodali za sitno i neke usluge i sad gledajte i kmecite.
Ovo mislim na uprave klubova a ne na obicnu raju.
Evo ti samo primjer Zelje i kako im se uprava prodala za neke bodove i usluge prosle sezone pa sad moraju igrati po Vicinom.
Dok obicna raja hoce posteno ovi mute i prave se budale.
Znaci prvo cisti ispred svoji vrata i u svojoj kuci pa onda gledaj kako dalje.
Spremite se na jos dugo godina ove vlasti a po svemu izgleda da nikome toliko i nesmeta,a da smeta i da je ovo normalan narod sa obrazom davno bi planula zgrada saveza.
Uzivajte i gledajte Borac u ledja jos dugo.
Jest da su ga suspendovali ali covjek ih je popiso ko zadnje fukare.
U njegov vakat znala su i gorit auta sudija I znali su svi da sa Semsom nema zaebancije.
Pozivao je i ostale ali tad su svi gledali neke svoje interese i ostavili covjeka samog.
Sad bi se kao borili ali kasno vam je. Titule nece niko vidjet osim Borca dok je Vice tu.
Mozda ako Zrinjski nemogne u grupe uletit kao drugi onda ce sigurno pustit jednu sezonu i Beusu.
Kako god ljudi su skontali da kao prvi imas najvecu i jedinu sansu dogurat do grupe i zarade.
Svima je Zrinjski otvorio oci prosle sezone i kako je najlakse doci do love.
A Vico ima razradjen sistem i nije da nije imao od koga kopirati.
Svi ste se prodali za sitno i neke usluge i sad gledajte i kmecite.
Ovo mislim na uprave klubova a ne na obicnu raju.
Evo ti samo primjer Zelje i kako im se uprava prodala za neke bodove i usluge prosle sezone pa sad moraju igrati po Vicinom.
Dok obicna raja hoce posteno ovi mute i prave se budale.
Znaci prvo cisti ispred svoji vrata i u svojoj kuci pa onda gledaj kako dalje.
Spremite se na jos dugo godina ove vlasti a po svemu izgleda da nikome toliko i nesmeta,a da smeta i da je ovo normalan narod sa obrazom davno bi planula zgrada saveza.
Uzivajte i gledajte Borac u ledja jos dugo.
Parafrazirat ću Zlatana Stipišića Gibonnija, samo ispadni mi tiantisisoja1919 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 15:52Rigi ljepoto, opet da te pitam, imas li brata?Rigoletto je napisao/la: ↑07 dec 2024, 15:39Ljubavi smiri se. Štedi živce, vi ste svakako ispali, a nadam se i šehidili.antisisoja1919 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 15:08Ovo je nehumano sta se radi.

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Izvini što nam smeta prebijanje radi klanjanja,i skandiranje osudjenom ratnom zločincu i sl.RedBlue je napisao/la: ↑07 dec 2024, 15:54To dizimo na vjersko-nacionalni nivo.ordedelmale je napisao/la: ↑07 dec 2024, 15:33Članovi naše grupe su napustili stadion u Posušju nakon napada od strane policijskih službenika Zapadno-hercegovačkog kantona na jednog od naših članova u Posušju, koji je fizički napadnut i pretučen samo zato što je krenuo obaviti molitvu na pauzi utakmice.
Nećemo tolerisati bilo koji oblik nasilja, diskriminacije i vrijeđanja bilo čije vjere ili uvjerenja, bez obzira na okolnosti. Napad na našeg člana nije samo napad na njega lično, već napad na sve nas, na našu čast i principe koje smatramo temeljnim.
U ovoj situaciji, postavljamo jasno pitanje: kako je moguće da je pripadnik naše grupe koja je došla da podrži svoj klub napadnut samo zato što je krenuo obaviti vjerski obred u miru? Kome ispoljavanje fašizma i nacionalizma i na ovaj način odgovara? Ovakvo ponašanje od strane policijskih službenika ZHK-a nije samo kršenje osnovnih ljudskih prava, već i direktno ugrožava slobodu vjeroispovijesti i lične slobode svih građana.
Horde zla će i dalje biti uz svakog svog člana, u borbi za prava, slobodu i dostojanstvo, i nikada nećemo dozvoliti da budemo zastrašeni ili ušutkani.
Hz
- tutankamon1905
- Kontakt:
Jel ozbiljno vjerujete da je netko dobio batine od policije jer se krenuo moliti??
Kakve dijabole obitavaju na ovom forumu
Kakve dijabole obitavaju na ovom forumu
u Posusju sve regularno, mozda je domacin malo ostecen
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
- robertkosar
- Kontakt:
Slusaj **** ustasko yebem ti okot unazad sto godina pa do danas ako se sta rodilo. Mater i sestre ustaske ti yebo magarac u supak

Zadnja izmjena: robertkosar, dana/u 07 dec 2024, 15:57, ukupno mijenjano 1 put.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, Vanja8 i 28 gostiju.