Pridružujem se čestitkama.ErosViverosViv je napisao/la: ↑07 dec 2024, 16:24admine pisam ti se na banjaluku, zapadni mostar i sav ostali kamenjar odakle je ova pascad sisla na forum, a ti im dopustio da orgijaju na istom.
Premijer liga BiH - aktuelno
- Riquelme1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zadnja izmjena: Riquelme1921, dana/u 07 dec 2024, 16:30, ukupno mijenjano 1 put.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Mi smo zadovoljni. Bit će i bolje kad Mirva nabaca lopatom za pojačanja iz latinske amerike.

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Treba bojkotovati ovaj forum i stranicu, možemo li se makar to mi Bošnjaci/Bosanci dogovoriti.
Ne treba, demokratija brate
Svako hoce ce nadje nacin, a ko nece izgovor
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 07 dec 2024, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
+1ErosViverosViv je napisao/la: ↑07 dec 2024, 16:24admine pisam ti se na banjaluku, zapadni mostar i sav ostali kamenjar odakle je ova pascad sisla na forum, a ti im dopustio da orgijaju na istom.
Odgovori na moje pitanje.tutankamon1905 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 16:29Pa ako vjerujes u to da neko zbog molitve dobije batine, a ne radi nesto jos osim toga onda izvini, al glup siJames1987 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 16:00Jesi ti toliko glup ili se trudis da budestutankamon1905 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 15:56Jel ozbiljno vjerujete da je netko dobio batine od policije jer se krenuo moliti??
Kakve dijabole obitavaju na ovom forumu
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Suđenje i sve ono što se dešava na utakmicama FKS je paradigma stanja u politici, kao i u državi općenito. Državne institucije su svakakodnevno na udaru neprijatelja države i domaćih izdajnika, čiji je glavni cilj uništiti sve ono što je bosansko. Sarajevo je posljednji bastion bosanskohercegovačkog fudbala i otud svi ovi napadi, udari i sabotaže. Uništenjem Sarajeva bi u prvi plani isplivali mali vještač̣ki projekti poput Borca, Zrinskog i sličnih. Ali neće Bogme moć. 

Pa nek idu svi sto psuju, sto se vrijedjaju i bice ok
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Pazi poziva na ujedinjenje Bošnjaka, pa sve najgore sudijske krađe su počinili upravo prodane Bošnje. Ako jedno Sarajevo sa svojim utjecajem nije u stanju makar za sebe izborit pošteno suđenje, onda se zapitajte ko vas vodi. Svi šute kad njihovi pljačkaju 

-
- Kontakt:
Doce i taj dan kad ce se ujediniti 2 najveca kluba u BiH pa ce ove ustase i cetnici u kamenjar odakle su i dosli
Imal struje u Banja Luci!
Jel vas Draško prosvijetlio!
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Odučiš glupane od fudbala nasred Koševa, i onda kukaju radi nekakvih otimanja, krađa.
Svaka čast Mirvi...
Svaka čast Mirvi...
- BosniaBoston
- Kontakt:
Hips don’t lie
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Riquelme1921
- Kontakt:
Odavno ja pišem da su ovdje sudije bezobrazne i da nemaju pojma raditi svoj posao.
Nisam gledao utakmicu, ali kako sam skonto VAR je zvao sudiju da pogleda (što u Europi znači da ti sudija iz Vara govori pogriješio si pogledaj ponovo i tada glavni sudija mijenja odluku) što znači da nije Beus ili Vico poslao njih po zadatku (VAR bi se ušutio i kraj), var je ovog pozvao ali on je očigledno retardiran pa nije vidio kontakt.
Jbg, ovoj ligi trebaju strane sudije što se naravno neće desiti jer kako bi onda orgijali po državi Vico Beus i njima slični.
Mada, i to razumijem. Pravoslavci i katolici u ovoj državi mrze Bosnu i Hercegovinu pa je normalno da nam žele uništiti fudbal, ja na k nabijem sve Bošnjake u savezu. Od Džemidžića do Sarajčića pa do Čolpe.
Nisam gledao utakmicu, ali kako sam skonto VAR je zvao sudiju da pogleda (što u Europi znači da ti sudija iz Vara govori pogriješio si pogledaj ponovo i tada glavni sudija mijenja odluku) što znači da nije Beus ili Vico poslao njih po zadatku (VAR bi se ušutio i kraj), var je ovog pozvao ali on je očigledno retardiran pa nije vidio kontakt.
Jbg, ovoj ligi trebaju strane sudije što se naravno neće desiti jer kako bi onda orgijali po državi Vico Beus i njima slični.
Mada, i to razumijem. Pravoslavci i katolici u ovoj državi mrze Bosnu i Hercegovinu pa je normalno da nam žele uništiti fudbal, ja na k nabijem sve Bošnjake u savezu. Od Džemidžića do Sarajčića pa do Čolpe.
Grupa iznad svakog pojedinca.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
a u travi 

Ma samo istom mjerom vraćati ovim zaostalim u razvoju, pustit ono malo jada što ih doće u Sarajevo i na Koševo i na Grbavicu, i čim se jedan zakašlje ubit ih od batina.
Jeb.em ti našu policiju svako gostovanje u Sarajevu zaštićeni ko polarni medvjedi, ubi **** ne mozes sa njima drugacije
Jeb.em ti našu policiju svako gostovanje u Sarajevu zaštićeni ko polarni medvjedi, ubi **** ne mozes sa njima drugacije
Red je da slože kakvu proslavu ispred vječne. Plaćam rundu ako bude.