Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Treba Sarajevooo podrzati, treba se suprostaviti ljudima iz Saveza koji su Sarajevu poklonili korona titulu.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Na Grbavici svi izađu poslije utakmice, mi čekamo da oni izađu dok mi ulazimo u 40. minuti a izlazimo u 75.pitara je napisao/la: ↑07 dec 2024, 16:38Ma samo istom mjerom vraćati ovim zaostalim u razvoju, pustit ono malo jada što ih doće u Sarajevo i na Koševo i na Grbavicu, i čim se jedan zakašlje ubit ih od batina.
Jeb.em ti našu policiju svako gostovanje u Sarajevu zaštićeni ko polarni medvjedi, ubi **** ne mozes sa njima drugacije
Okej mi je odluka da svi ostanu do kraja na Grbavici ali yebemu mater pustite i nas onda do kraja.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Jedina opcija je uvođenje stranih sudaca na naše terene, uništiše sve..
Očekujete svašta.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Samo konstitutivnoFKSDoGroba je napisao/la: ↑07 dec 2024, 16:41Kako ga ustasa i cetnik glabaju jedan drugom. Ljubav cvjeta![]()

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Braco hocemo li na Beograd nakon ovog pitarskog poziva na sveopće bosnjacko ujedinjenje, jer nakon ovog poziva samo nebo je granica 

- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
Znao sam da gori haha
Penal ocigledan , ali ova sva prica dodje ko narucena Zekicu , nema price o (ne ) igri Sarajeva
Ako je momak pretucen jer je krenuo moliti svakako za osude ali nije mi bas jasna situacija iskreno . Gdje je mislio moliti , ispod tribine ? Gdje je molio on ili bilo tko drugi pod bb ili u vrapcicima ? Mozda nisam neki vjernik ali iskreno nije mi jasno .
Hocu rec obavljanje vjerskih obreda bilo cijih mi je nespojivo sa sportskim dogadjajem
Penal ocigledan , ali ova sva prica dodje ko narucena Zekicu , nema price o (ne ) igri Sarajeva
Ako je momak pretucen jer je krenuo moliti svakako za osude ali nije mi bas jasna situacija iskreno . Gdje je mislio moliti , ispod tribine ? Gdje je molio on ili bilo tko drugi pod bb ili u vrapcicima ? Mozda nisam neki vjernik ali iskreno nije mi jasno .
Hocu rec obavljanje vjerskih obreda bilo cijih mi je nespojivo sa sportskim dogadjajem
Zadnja izmjena: FaustinoAsprilla, dana/u 07 dec 2024, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Znate samo kad Vico dodje da cete uredno uzimati... ups. Gura vam ga Vico do balcaka.
Sitnije, Mile, sitnije
Uruci nam najbitnije
Titulu, Vico, titulu
Uruci nam 7. Titulu!!!
Daj titulu a Vico će osigurati gdje cesmo igrati Europu, kao što je i titulu.
Gura vam ga Vico do balcaka, samo grcajte, nema vadjenja, tek smo poceli.
Vico Srbine Horde su uz tebe!!!!
Oooooo oooooo
Begic nam je titulu doniooo
Na nanan nanana vico hvala svaka ti dalaa
Oooo oooo bit ce zeljo vice sampion
Nanananna nnnanana nasa je korona titulaaa
Znamo samo kad vico dodje mi cemo uredno uzimat titule kao i do sad.
Zadnja izmjena: nastrojeni21, dana/u 07 dec 2024, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.
- Shategabri
- Kontakt:
Fino vi nabacujete jedni drugim.
Doći će i naših 5 minuta.
Koševo Zapad
- ErosViverosViv
- Kontakt:
zaVARavanje! Volim te mangupe!
16 kola te moraju krasti da bi ti pobjegli 3 boda, kakva velicina
16 kola te moraju krasti da bi ti pobjegli 3 boda, kakva velicina

Zadnja izmjena: ErosViverosViv, dana/u 07 dec 2024, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Samo dovesti 5-6 igrca iz 2/3 lige i liomit noge . Ne možemo ispasti a Bgm ni bolji biti od 3 mjesta . Prodati Gulya i sve prema naprijed samo stopere drvosječe dovesti i lomit .
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Hororbordobijeli je napisao/la: ↑07 dec 2024, 15:22
KAKO DA OVO NE SVIRNE PENAL ??
Ako ovo nije penal ne znam sta je .

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- Shategabri
- Kontakt:
nastrojeni21 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 16:44Znate samo kad Vico dodje da cete uredno uzimati... ups.
Sitnije, Mile, sitnije
Uruci nam najbitnije
Titulu, Vico, titulu
Uruci nam 7. Titulu!!!Daj titulu a Vico će osigurati gdje cesmo igrati Europu, kao što je i titulu.Gura vam ga Vico do balcaka, samo grcajte, nema vadjenja, tek smo poceli.Vico Srbine Horde su uz tebe!!!!Oooooo oooooo
Begic nam je titulu doniooo
Na nanan nanana vico hvala svaka ti dalaa
Oooo oooo bit ce zeljo vice sampion
Nanananna nnnanana nasa je korona titulaaaA vi sad šutite na sve, jer vam je to iz interesa?Znamo samo kad vico dodje mi cemo uredno uzimat titule kao i do sad.
Taktika lezi i pravi se mrtav.
Bolje Vico nego Mirvić jelde?
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Gdje neces bit shizopitar nakon ovogbordobijeli je napisao/la: ↑07 dec 2024, 14:483 min produzi . 6 kartona nam podjeli i 2 penala čista ne svira
Kaze pitari ludi šizofrenija![]()

Jel vi stvarno vjerujete da neko u poluvremenu gostujuce utakmice ide klanjati, govorimo o ultra navijacima, ne obicnim gledaocima?
-
- Kontakt:
Mene bi bila sramota ovo traziti penal!!!
Ne nabacujem nikome. Mi smo u ovoj ligi gazili redom par sezona. Ove godine opet dobro igramo, normalno da mi je drago kad nam konkurent kiksa. Uđi na vaš podforum, pozdravi one fine momke. Znaš ti o kome ja govorim.Shategabri je napisao/la: ↑07 dec 2024, 16:45Fino vi nabacujete jedni drugim.
Doći će i naših 5 minuta.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Zato sam i napisao, daleko najveci klub u drzavi.ErosViverosViv je napisao/la: ↑07 dec 2024, 16:45zaVARavanje! Volim te mangupe!
16 kola te moraju krasti da bi ti pobjegli 3 boda, kakva velicina![]()
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA