FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zekic uz kriminalno suđenje kako još nije zapamćeno odnosno ne znam da li se ikad i jedna ekipa vise oštetila nego Sarajevo ove sezone igra najbolju bodovno sezonu u zadnjih 20 godina izuzimajući 20/21 i nemo ima obraz reci da je do njeg. Vi sto to pisete niste navijači ovog kluba, bez Zekica bi nam bježali 20 bodova već kao i zadnjih godina. Zekic je najbolje sto se ovom klubu desilo godinama unazad, jedan dobro ozbiljan lik i trener kojeg će ovo otjerat daleko od našeg fudbala, kao i sve ozbiljnije igrače i trenere. Mi ne igramo 11/11 mi igramo 11/15-16-17 ljudi , i tu smo par bodova.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
- ErosViverosViv
- Kontakt:
kakav je samo igrac gulisha, ne znam zasto je i dalje u ovoj ligi. Stvarno se ispali ko mbappe, a i u ovim 1v1 situacijama ili je penal ili go. Ako Bog da do Liverpool-a dogurao.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Nije teoretski moguce da UEFA ne zna sta se ovdje desava. Nisu to sitne kradje i nije od jucer, nego su ofirne lakrdije i stimanja vec godinama. Jednostavno ih boli neka stvar.edgarallanpoe04 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 16:30Neko mora početi gubiti vrijeme na to jer očigledno ovi novinarčići nisu za go ****. Ništa ako nema videa onda moram snimat od sada.
Ko ima volje i vremena da pravi video kompilacije, svaka mu cast. Zato brate pravi ako ti se da. Korisno je cisto da se zna i da je dokumentovano kako se ubija fudbal u ovoj drzavi.
-
- Kontakt:
Mi možemo dobit kanton Sarajevo i to je to . Vicu ćemo skinuti kad mu istekne mandat. Nikad mi nećemo imati većinu kakvu oni trenutno imaju . Neka nas kazne i ovako svako kolo te krađu i kaznjavaju .EastMadness je napisao/la: ↑07 dec 2024, 16:39I dobit ces 30 bodova manje. Nista silom ne moze. Samo pokrenuti smjene od ks do Vicebordobijeli je napisao/la: ↑07 dec 2024, 16:36Moja jedina želja do kraja ove sezone je da negdje prebijemo sudiju . I da protiv borca igramo krvnički.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
ne bas. I ja sam mislio dok nisu na sekundu prikazali linije iz vara, kako sam vidio, centimetri su odvajali te linije, ako je neko u posjedu snimka s povucenim linijama, vidjet ces da je to vrlo blizu bilo.
ps. kakav story mirvica, samo udri predsjednice

Igra je bila blago receno dibidus, penal je bio cista pljacka. To je to, nek se zavrsila ova polusezona
-
- Kontakt:
Uefa ti na optužbe kaže ne ulazimo u domaća prvenstva to vode domaci savezi . Već je bilo žalbi i dobio si takav odgovor. Vico ima ok odnos s Čeferinom tako da nema od tog hajra. Samo muda i batine pa bar to .NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑07 dec 2024, 16:48Nije teoretski moguce da UEFA ne zna sta se ovdje desava. Nisu to sitne kradje i nije od jucer, nego su ofirne lakrdije i stimanja vec godinama. Jednostavno ih boli neka stvar.edgarallanpoe04 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 16:30Neko mora početi gubiti vrijeme na to jer očigledno ovi novinarčići nisu za go ****. Ništa ako nema videa onda moram snimat od sada.
Ko ima volje i vremena da pravi video kompilacije, svaka mu cast. Zato brate pravi ako ti se da. Korisno je cisto da se zna i da je dokumentovano kako se ubija fudbal u ovoj drzavi.
Samo držati priključak i biti im za vratom pa ne moramo biti prvi, neka nas kradu.jurisicduska je napisao/la: ↑07 dec 2024, 16:46Zekic uz kriminalno suđenje kako još nije zapamćeno odnosno ne znam da li se ikad i jedna ekipa vise oštetila nego Sarajevo ove sezone igra najbolju bodovno sezonu u zadnjih 20 godina izuzimajući 20/21 i nemo ima obraz reci da je do njeg. Vi sto to pisete niste navijači ovog kluba, bez Zekica bi nam bježali 20 bodova već kao i zadnjih godina. Zekic je najbolje sto se ovom klubu desilo godinama unazad, jedan dobro ozbiljan lik i trener kojeg će ovo otjerat daleko od našeg fudbala, kao i sve ozbiljnije igrače i trenere. Mi ne igramo 11/11 mi igramo 11/15-16-17 ljudi , i tu smo par bodova.
-
- Kontakt:
Tako je buraz,kakvi crni novinari u svakoj zemlji da se desava ovo sto se nama desava mediji bi brujali. Da mi ovo radimo kao Borac 24 sata bi nas pljuvali jer im se moze.edgarallanpoe04 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 16:30Neko mora početi gubiti vrijeme na to jer očigledno ovi novinarčići nisu za go ****. Ništa ako nema videa onda moram snimat od sada.
-
- Kontakt:
U onom inervju Vico je pokazao koliki kompleks ima od Sarajeva i Mirvica. Jedino jos mi mu stojimo na putu da sve pokori i da mu svi budu kuje koje cute na kradje,lopovluke. Nikad ovako nije bilo,za manje stvari su treneri,igraci,uprave,mediji dizali hajke sad niko nista.
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Sad vam ne valja Renan, a za Čatakovića sve najgore rečeno, inaj @nazoruso ga zvao truhlo iz krajine (tako nesto), guzonja, dvije lijeve itd... Forumski puče, uživaj u majstorijama najveceg smeća koje je igralo za Fk Sarajevo, Renan Oliviera
-
- Kontakt:
nasi hoce da istupe iz lige,sutra je sastanakNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑07 dec 2024, 16:48Nije teoretski moguce da UEFA ne zna sta se ovdje desava. Nisu to sitne kradje i nije od jucer, nego su ofirne lakrdije i stimanja vec godinama. Jednostavno ih boli neka stvar.edgarallanpoe04 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 16:30Neko mora početi gubiti vrijeme na to jer očigledno ovi novinarčići nisu za go ****. Ništa ako nema videa onda moram snimat od sada.
Ne valjaj gluposti, kakvo crno istupanje iz lige zbog jedne sudijske gluposti. Pa ne bi ni jedan klub na svijetu osto u ligi da se istupa zbog ovogaKristalniluster je napisao/la: ↑07 dec 2024, 17:04nasi hoce da istupe iz lige,sutra je sastanakNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑07 dec 2024, 16:48Nije teoretski moguce da UEFA ne zna sta se ovdje desava. Nisu to sitne kradje i nije od jucer, nego su ofirne lakrdije i stimanja vec godinama. Jednostavno ih boli neka stvar.edgarallanpoe04 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 16:30Neko mora početi gubiti vrijeme na to jer očigledno ovi novinarčići nisu za go ****. Ništa ako nema videa onda moram snimat od sada.
-
- Kontakt:
joj lijepi block, samo se javljajte.
ovi sto pozivaju na istupanje iz lige (to oni najvise zele).
sad treba se zainatiti da nas sto vise dolazi na utakmice,
i treba pamtiti sve. doci ce prilika kad tad za naplatu.
ovi sto pozivaju na istupanje iz lige (to oni najvise zele).
sad treba se zainatiti da nas sto vise dolazi na utakmice,
i treba pamtiti sve. doci ce prilika kad tad za naplatu.
Na sve načine se Mirvić gura iz kluba da Vico i Beus nemaju nikoga ko će im smetati u namjeri štimanja lige. Jedini smo mi klub koji im smetamo! Sad kao nikad moramo biti zajedno današnja utakmica je prikaz toga čemu teže Vico i Beus.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Iz nekog razloga ne mogu da stavim slike
Ne mogu u arhivu da ubacim ovo danasnje
Prva ruka mislim da je penal, nebitno da li je dirao onaj njihov igrac jer ocigledno on rukom loptu sklanja od Turkesa i stice ilegalnu prednost nad Turkesom.
Ovaj VAR za ofsajd, molim vas pogledajte na yt highlightsima, sta se desava s linijama? Neke iskrivljene linije na donjoj strani, fali linija na pola stadiona i onda jos ugao iz kojeg je gledano???
Penal nad Guliju ne znam da li ima potrebe komentarisati.

Prva ruka mislim da je penal, nebitno da li je dirao onaj njihov igrac jer ocigledno on rukom loptu sklanja od Turkesa i stice ilegalnu prednost nad Turkesom.
Ovaj VAR za ofsajd, molim vas pogledajte na yt highlightsima, sta se desava s linijama? Neke iskrivljene linije na donjoj strani, fali linija na pola stadiona i onda jos ugao iz kojeg je gledano???
spezial je napisao/la: ↑07 dec 2024, 17:08Ne valjaj gluposti, kakvo crno istupanje iz lige zbog jedne sudijske gluposti. Pa ne bi ni jedan klub na svijetu osto u ligi da se istupa zbog ovogaKristalniluster je napisao/la: ↑07 dec 2024, 17:04nasi hoce da istupe iz lige,sutra je sastanakNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑07 dec 2024, 16:48
Nije teoretski moguce da UEFA ne zna sta se ovdje desava. Nisu to sitne kradje i nije od jucer, nego su ofirne lakrdije i stimanja vec godinama. Jednostavno ih boli neka stvar.

Bitno je dodati da se kamere sa namjerom postavljaju ovako lose, da bi se moglo manipulisati lakse .bvsic je napisao/la: ↑07 dec 2024, 17:10Iz nekog razloga ne mogu da stavim slikeNe mogu u arhivu da ubacim ovo danasnje
Max Allegri
Jedne?spezial je napisao/la: ↑07 dec 2024, 17:08Ne valjaj gluposti, kakvo crno istupanje iz lige zbog jedne sudijske gluposti. Pa ne bi ni jedan klub na svijetu osto u ligi da se istupa zbog ovogaKristalniluster je napisao/la: ↑07 dec 2024, 17:04nasi hoce da istupe iz lige,sutra je sastanakNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑07 dec 2024, 16:48
Nije teoretski moguce da UEFA ne zna sta se ovdje desava. Nisu to sitne kradje i nije od jucer, nego su ofirne lakrdije i stimanja vec godinama. Jednostavno ih boli neka stvar.

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, benko21, bordobijeli, CentarsutNaClanak921, feniksptica, huntingseason, iliyaa8, MaroonBjelave, nedimmmm1337, Posejdon, rimljanin90, Sanfrancisco, StarmoCity i 128 gostiju.