Miran genocidno pašče

Ja koliko znam da se molitva ne smije obavljati u nečistim uvjetima, a stadion sigurno nije mjesto za obavljanje molitve.
Mali milion gostovanja je bilo gdje sam bio prisutan gdje su pojedinci klanjali..
Ooo sesku ti ka.rnem mogao sam a i nisam,hebem ti staru onako objektivno.Istinski je napisao/la: ↑07 dec 2024, 17:18Penal se mogao i nije morao suditi. Najveći problem je šta nemamo nikakve igre. Zekić je uništio zadnje dvije utakmice svojim eksperimentima. Ovi šta psuju ovdje su svakako na Mirvićevoj platnoj listi. To smo vidjeli prošle godine poslje one situacije sa Almedinom Ziljkićem.
Mogao - nije mogaoIstinski je napisao/la: ↑07 dec 2024, 17:18Penal se mogao i nije morao suditi. Najveći problem je šta nemamo nikakve igre. Zekić je uništio zadnje dvije utakmice svojim eksperimentima. Ovi šta psuju ovdje su svakako na Mirvićevoj platnoj listi. To smo vidjeli prošle godine poslje one situacije sa Almedinom Ziljkićem.
zato i jest haos u drzavi, kad nemamo sloge, kad ovakvi pljuju po svome narodu.antisisoja1919 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 17:20Od goskgabela samo veci pacenik je truhlo.
Dva kompleksasa koji nemaju sta svoje komentarisat, pa se bave tudjim stvarima.
Momci su znali da ne propuste 1vakat pred kontrole u BL na livadi da klanjaju pa su nam kosti lomili cetnicka policija al dzabaDevedesetka je napisao/la: ↑07 dec 2024, 17:23Mali milion gostovanja je bilo gdje sam bio prisutan gdje su pojedinci klanjali..
Zašto bi te to trebalo cuditi?
Zar misliš da nema među nama momaka iz svih sfera zivota?
Prosla tekma, Jovic ulazi nakon poluvremena, prekrsti se. Cujem drotove dole je-bo ga pas vlaski nu dje se krsti.
Prođi me se jebote Ismir u šupak prodani.Beli98 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 17:25Mogao - nije mogaoIstinski je napisao/la: ↑07 dec 2024, 17:18Penal se mogao i nije morao suditi. Najveći problem je šta nemamo nikakve igre. Zekić je uništio zadnje dvije utakmice svojim eksperimentima. Ovi šta psuju ovdje su svakako na Mirvićevoj platnoj listi. To smo vidjeli prošle godine poslje one situacije sa Almedinom Ziljkićem.
Morao - nije morao.
Prvo to, pa onda glumi navijaca Sarajeva.
Nisam homo. Mozda tebe guzva pa tebi to normalno.Istinski je napisao/la: ↑07 dec 2024, 17:28Prođi me se jebote Ismir u šupak prodani.Beli98 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 17:25Mogao - nije mogaoIstinski je napisao/la: ↑07 dec 2024, 17:18Penal se mogao i nije morao suditi. Najveći problem je šta nemamo nikakve igre. Zekić je uništio zadnje dvije utakmice svojim eksperimentima. Ovi šta psuju ovdje su svakako na Mirvićevoj platnoj listi. To smo vidjeli prošle godine poslje one situacije sa Almedinom Ziljkićem.
Morao - nije morao.
Prvo to, pa onda glumi navijaca Sarajeva.
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 17:23Ooo sesku ti ka.rnem mogao sam a i nisam,hebem ti staru onako objektivno.Istinski je napisao/la: ↑07 dec 2024, 17:18Penal se mogao i nije morao suditi. Najveći problem je šta nemamo nikakve igre. Zekić je uništio zadnje dvije utakmice svojim eksperimentima. Ovi šta psuju ovdje su svakako na Mirvićevoj platnoj listi. To smo vidjeli prošle godine poslje one situacije sa Almedinom Ziljkićem.
Zgužvo ti je krajnike pujdo.
Znaci pogodio sam. Siroko dupe ti zelim
Koliko ti dobiješ? Dvadesetak maraka? Jel ti stara rekla da toliko tražiš **** je krezavumosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 17:23Ooo sesku ti ka.rnem mogao sam a i nisam,hebem ti staru onako objektivno.Istinski je napisao/la: ↑07 dec 2024, 17:18Penal se mogao i nije morao suditi. Najveći problem je šta nemamo nikakve igre. Zekić je uništio zadnje dvije utakmice svojim eksperimentima. Ovi šta psuju ovdje su svakako na Mirvićevoj platnoj listi. To smo vidjeli prošle godine poslje one situacije sa Almedinom Ziljkićem.
Nema dileme.Beli98 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 16:51Zato sam i napisao, daleko najveci klub u drzavi.ErosViverosViv je napisao/la: ↑07 dec 2024, 16:45zaVARavanje! Volim te mangupe!
16 kola te moraju krasti da bi ti pobjegli 3 boda, kakva velicina![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.