Miran genocidno pašče
Premijer liga BiH - aktuelno
- robertkosar
- Kontakt:
-
Truba1905burazeru
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ja koliko znam da se molitva ne smije obavljati u nečistim uvjetima, a stadion sigurno nije mjesto za obavljanje molitve.
P.s. Inače ZHŽ je svijet za sebe
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
-
Devedesetka
- Kontakt:
Mali milion gostovanja je bilo gdje sam bio prisutan gdje su pojedinci klanjali..
Zašto bi te to trebalo cuditi?
Zar misliš da nema među nama momaka iz svih sfera zivota?
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ooo sesku ti ka.rnem mogao sam a i nisam,hebem ti staru onako objektivno.Istinski je napisao/la: ↑07 dec 2024, 17:18Penal se mogao i nije morao suditi. Najveći problem je šta nemamo nikakve igre. Zekić je uništio zadnje dvije utakmice svojim eksperimentima. Ovi šta psuju ovdje su svakako na Mirvićevoj platnoj listi. To smo vidjeli prošle godine poslje one situacije sa Almedinom Ziljkićem.
Ali zamisli ti onom priče "da se neko na Koševu prekrsti naljutio bi se neki drot". 
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Mogao - nije mogaoIstinski je napisao/la: ↑07 dec 2024, 17:18Penal se mogao i nije morao suditi. Najveći problem je šta nemamo nikakve igre. Zekić je uništio zadnje dvije utakmice svojim eksperimentima. Ovi šta psuju ovdje su svakako na Mirvićevoj platnoj listi. To smo vidjeli prošle godine poslje one situacije sa Almedinom Ziljkićem.
Morao - nije morao.
Prvo to, pa onda glumi navijaca Sarajeva.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
zato i jest haos u drzavi, kad nemamo sloge, kad ovakvi pljuju po svome narodu.antisisoja1919 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 17:20Od goskgabela samo veci pacenik je truhlo.
Dva kompleksasa koji nemaju sta svoje komentarisat, pa se bave tudjim stvarima.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Momci su znali da ne propuste 1vakat pred kontrole u BL na livadi da klanjaju pa su nam kosti lomili cetnicka policija al dzabaDevedesetka je napisao/la: ↑07 dec 2024, 17:23Mali milion gostovanja je bilo gdje sam bio prisutan gdje su pojedinci klanjali..
Zašto bi te to trebalo cuditi?
Zar misliš da nema među nama momaka iz svih sfera zivota?
Sad gledam ovaj klip na FK Sarajevo inatagramu. Ne da nema penala. Covjek izbio loptu i tu doslo do kontakta, cak je i igrac Sarajeva ODMAH skocio i nastavio da igra. Nisam vidio da je i sam trazio penal.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Prosla tekma, Jovic ulazi nakon poluvremena, prekrsti se. Cujem drotove dole je-bo ga pas vlaski nu dje se krsti.
Prođi me se jebote Ismir u šupak prodani.Beli98 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 17:25Mogao - nije mogaoIstinski je napisao/la: ↑07 dec 2024, 17:18Penal se mogao i nije morao suditi. Najveći problem je šta nemamo nikakve igre. Zekić je uništio zadnje dvije utakmice svojim eksperimentima. Ovi šta psuju ovdje su svakako na Mirvićevoj platnoj listi. To smo vidjeli prošle godine poslje one situacije sa Almedinom Ziljkićem.
Morao - nije morao.
In memoriam: LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Nisam homo. Mozda tebe guzva pa tebi to normalno.Istinski je napisao/la: ↑07 dec 2024, 17:28Prođi me se jebote Ismir u šupak prodani.Beli98 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 17:25Mogao - nije mogaoIstinski je napisao/la: ↑07 dec 2024, 17:18Penal se mogao i nije morao suditi. Najveći problem je šta nemamo nikakve igre. Zekić je uništio zadnje dvije utakmice svojim eksperimentima. Ovi šta psuju ovdje su svakako na Mirvićevoj platnoj listi. To smo vidjeli prošle godine poslje one situacije sa Almedinom Ziljkićem.
Morao - nije morao.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 17:23Ooo sesku ti ka.rnem mogao sam a i nisam,hebem ti staru onako objektivno.Istinski je napisao/la: ↑07 dec 2024, 17:18Penal se mogao i nije morao suditi. Najveći problem je šta nemamo nikakve igre. Zekić je uništio zadnje dvije utakmice svojim eksperimentima. Ovi šta psuju ovdje su svakako na Mirvićevoj platnoj listi. To smo vidjeli prošle godine poslje one situacije sa Almedinom Ziljkićem.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Moram priznati da je neugodno čitati kako se pitarska ekipa peca na svaku udicu.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Zgužvo ti je krajnike pujdo.
- GoskGabela
- Kontakt:
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Znaci pogodio sam. Siroko dupe ti zelim
Koliko ti dobiješ? Dvadesetak maraka? Jel ti stara rekla da toliko tražiš **** je krezavumosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 17:23Ooo sesku ti ka.rnem mogao sam a i nisam,hebem ti staru onako objektivno.Istinski je napisao/la: ↑07 dec 2024, 17:18Penal se mogao i nije morao suditi. Najveći problem je šta nemamo nikakve igre. Zekić je uništio zadnje dvije utakmice svojim eksperimentima. Ovi šta psuju ovdje su svakako na Mirvićevoj platnoj listi. To smo vidjeli prošle godine poslje one situacije sa Almedinom Ziljkićem.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Nema dileme.Beli98 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 16:51Zato sam i napisao, daleko najveci klub u drzavi.ErosViverosViv je napisao/la: ↑07 dec 2024, 16:45zaVARavanje! Volim te mangupe!
16 kola te moraju krasti da bi ti pobjegli 3 boda, kakva velicina![]()
cisto da ne moze cisce biti, u nekim ligama bi ovo bio zuti karton za simuliranje