jestamaji je napisao/la: ↑09 dec 2024, 12:56
mahomes je izgleda odlučio da ove godine igra samo po zadnji drive. kako će oni da naglavu izlete u playoffu .. to će bit merak gledati.
pogledah upravo fantazi, ova liga je postala zakurac. ovaj novi tip igra za playoff i ostavi neaktivnog igrača. na kraju će još ovaj imaginarni ući u playoff. mislim da mi je ovo zadnja godina da igram, postalo je totalno bezveze
Da, nije ovako loše bilo nikada. Zamisli da je imaginarni ušao zamalo sa 2 movesa u sezoni. To bi bio presadan svih presedana. Ovako ni 12tu godinu nije uspio među prvih 6 što dovoljno govori, a počeo je 7-2 ove sezone.
Upravo zbog ovih stvari smo uveli sistem ispadanja, jer nam je druga liga aktivnija od prve, a cilj prve lige je da ima što više movesa i aktivnosti, a ne da pet ljudi vrte igrače a ostali ništa. Emir ispada ove godine, nadam se da će se vratiti iduće, jer je jedan od boljih igrača kada hoće da igra. Ove sezone zadnje mjesto + 4 puta inactive igrač je previše. A realno sramota je da druga liga ima više waiver offers sedmično i da su tamo ljudi aktivniji nego kod nas i zato se to mora isfiltrirati. Nadam se već od iduće sezone da će krenuti uspon i da se liga vrati na stare staze.
Ako ništa, playoff će biti spektakularan kao i uvijek. Tu su standardni igrači, nema Elme koji se raspao ove godine, ali tu je Amarinho kao debitant i napokon je radom i trudom zaslužio playoff. Samo što je chokao prvo mjesto i bye u zadnjem weeku i odmah imamo derbi playoffa, amarinho i ja u wc rundi. Drugi par nešto slabiji po projekcijama ali ništa manje zanimljiv, Kijo protiv kad_kako. Jesta i mig odmaraju prvu rundu i čekaju protivnike.
Ja ovo kolo nabijem 150 poena, Allen petobanku sam, ali mi to ništa ne znači jer nisam mogao ni gore ni dole. Znači uvijek pred playoff kad mi ništa ne znači (ili budem bye ili kao ovo sad) rasturim i ispušu mi se igrači i onda u playoffu obavezno podbace. Samo sreća igram protiv rookiea