Bez brige, znali smo to puno prije vas.

Bolji jesu i zasluzeno dobili, da su sad dosta jaci od nas nisu, nego oni imaju ekipu, kostur godinama, popunjavaju gdje im zaskripi, zato imaju prednost u odnosu na druge kubove, ako si me shvatio, a sad prati drugu ligu i moli boga da se nekad vratite u drustvo najboljih.Convicts1988 je napisao/la: ↑08 dec 2024, 08:16Sta je laz ili pogresno napisano ? Ljudi su dosta jaci od vas i to su vam prezentovali na vasem terenu.Shategabri je napisao/la: ↑08 dec 2024, 07:51Tišina, zenićki kompleksašConvicts1988 je napisao/la: ↑08 dec 2024, 07:49Zrinjski na Koševu im je nedavno pokazao da im je mjera i maksimum 3 mjesto u ligi.![]()
Od kada ste postali dodikova igracka i unistavate savez i fudbal u drzavi, sprdate se sa ovim sportom, u ligi prsti sve osim fudbala...
Bitno nama da je Čelik živ i spašen gašenja, da grupa ima respektabilna izdanja s obzirom na ligu i katastrofalne rezultate kluba, a doći će i PL vremenomscudetto89 je napisao/la: ↑08 dec 2024, 09:34Bolji jesu i zasluzeno dobili, da su sad dosta jaci od nas nisu, nego oni imaju ekipu, kostur godinama, popunjavaju gdje im zaskripi, zato imaju prednost u odnosu na druge kubove, ako si me shvatio, a sad prati drugu ligu i moli boga da se nekad vratite u drustvo najboljih.Convicts1988 je napisao/la: ↑08 dec 2024, 08:16Sta je laz ili pogresno napisano ? Ljudi su dosta jaci od vas i to su vam prezentovali na vasem terenu.
Jeste li zaboravili kako to izgleda?
Sta je slago sto se palis beze.Shategabri je napisao/la: ↑08 dec 2024, 07:51Tišina, zenićki kompleksašConvicts1988 je napisao/la: ↑08 dec 2024, 07:49Zrinjski na Koševu im je nedavno pokazao da im je mjera i maksimum 3 mjesto u ligi.![]()
Ne obracaj paznju na truhlu. On je primjer neadekvatnog mentalnog razvijanja.Rade Paprica 9 je napisao/la: ↑08 dec 2024, 02:20Pošto sam često u Tuzli, a i Banja Luci, sa sigurnošću tvrdim da Tuzla ni sekunde ne zaostaje u bilo čemu za Banja Lukom. Osim u cijenama u restoranima i hotelima.
Barcelona popusi od Las Palmasa na svom stadionu.Convicts1988 je napisao/la: ↑08 dec 2024, 08:16Sta je laz ili pogresno napisano ? Ljudi su dosta jaci od vas i to su vam prezentovali na vasem terenu.Shategabri je napisao/la: ↑08 dec 2024, 07:51Tišina, zenićki kompleksašConvicts1988 je napisao/la: ↑08 dec 2024, 07:49Zrinjski na Koševu im je nedavno pokazao da im je mjera i maksimum 3 mjesto u ligi.![]()
Crveni karton u tuzli? Klanje u BL?
Ne trči pred rudu uša
Ideš na listu shizopitara. Sorry
Kako se adekvatno odgovara na tako nešto osim da čovjeku daš veliku lopatu i pošalješ ga na radnu akciju?
To ne znaci da su bolji al u ovom nasem slucaju to iskljucivo znaci da su ljudi bolji.antisisoja1919 je napisao/la: ↑08 dec 2024, 10:19Barcelona popusi od Las Palmasa na svom stadionu.Convicts1988 je napisao/la: ↑08 dec 2024, 08:16Sta je laz ili pogresno napisano ? Ljudi su dosta jaci od vas i to su vam prezentovali na vasem terenu.
Znaci li to da je Las Palmas bolji i da treba biti ispred Barcelone?
Koristim tvoju logiku samo.
Zrinjski je fina i uigrana ekipa, al imaju i ogromnu naklonost sudija.
Kad god im ne ide, sudije su tu da ih poguraju. Ne znam da su ijednom osteceni zadnjih par godina.
Ne pobijedi uvijek bolji, činjenica je da su postigli ne regularan gol i utakmica bi završila neriješeno. Činjenica je da smo mi u Mostaru bili bolji i oštećeni za čist penal i nismo pobijedili. Utakmice u kojima Zrinjski i Borac nisu na nivou rješavaju sudije i to je činjenica. Sarajevo je oštećeno u skoro svakoj utakmici i to tako da je to uticali na rezultat na kraju, činjenica je da je normalno suđenje svima, Sarajevo bi sada njima bježalo ove bodove koje oni bježe Sarajevu.firenca1998 je napisao/la: ↑08 dec 2024, 10:51To ne znaci da su bolji al u ovom nasem slucaju to iskljucivo znaci da su ljudi bolji.antisisoja1919 je napisao/la: ↑08 dec 2024, 10:19Barcelona popusi od Las Palmasa na svom stadionu.Convicts1988 je napisao/la: ↑08 dec 2024, 08:16
Sta je laz ili pogresno napisano ? Ljudi su dosta jaci od vas i to su vam prezentovali na vasem terenu.
Znaci li to da je Las Palmas bolji i da treba biti ispred Barcelone?
Koristim tvoju logiku samo.
Zrinjski je fina i uigrana ekipa, al imaju i ogromnu naklonost sudija.
Kad god im ne ide, sudije su tu da ih poguraju. Ne znam da su ijednom osteceni zadnjih par godina.
Imaju bolji plasman na tabeli u zadnji 10 godina,bolji su tim, bolju struku imaju, dobili su ih zasluzeno i da to znaci da su bolji
Trenutno korisnika/ca: supervizor, svrakino1921 i 35 gostiju.